2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım bu süt olayının yemeyle içmeyle değişeceğine inanmıyorum ben varsa vardır yoksa yoktur,doymuyorsa mecbur mama verilecek ,zorlama kendini
Aynen canım ya, günde 3 lt su içiyorum, artı diğer sıvılar. Ama göğüslerim yumuşak, dolmuyor hiç. Çok kasmıyorum artık, emdikleri kadar emip sonra mamalarını veriyorum. Zaten oğlan düşük kilolu, refleksi gelişmedi daha biberonda boğazında kalıyor

Bende yiyecek içecekle artacağını düşünmüyorum sadece su ve uyku diyo uzmanlar. Ben günde 1-2 defa sağıp veriyorum şifa niyetine kalanı mama. Benimkiler 2.5-3 saatte bir 60 cc içiyo. Bazen arada 30 cc de veriyorum çok yalandıklarında kilo alımından takip edebilirsin canım doyup doymadıklarını

Canım aynı anda emzirme biraz zor oluyor ilk zamanlar çünkü meme ucunu hemen kavrayamiyorlar ama biberon ile aynı anda besliyorum ben gündüz de sürekli farklı zamanlarda uyuyorlar yani eğer ben uyutmaya çalışmıyorsam aynı anda da uyumuyorlar bu aynı anda olanlar biraz büyüdükçe oluyor ilk zamanlar zor ama imkansız değil ben başaramadım inşallah siz basarabilirsiniz

Canım ne kadar oldu doğum yapalı zamanla artacak bi de elektrikli makine kullan mutlaka ve en az 30 dk sağ bi göğsü bol su ic incir kuru güzel süt yapıyor

Bende öyle yapıyorum ama açıkcası o kadar çok sağmayı da bıraktım zaten Yorgunum gece kalkıp sağamıyorum iyice soğudum şu sağma işinden
Canım sagmayi bırakma ben gündüz emziriyorum ardından sağıp kalanı da veriyorum gece de akşamdan uyudular inşa sagiyorum gece de en az 3 saatte bir sagiyorum evet insan çok üşeniyor ama sagma sayesinde arttı sütüm baslarda sizin gibi anca 2 3 kere süt verirken şimdi o kadar mama veriyorum geri kalan süt gündüz ful emziriyorum gece sagilmiş veriyorum

Canım ne kadar oldu doğum yapalı zamanla artacak bi de elektrikli makine kullan mutlaka ve en az 30 dk sağ bi göğsü bol su ic incir kuru güzel süt yapıyor
Yok 1-2 defa sağıyorum gibi olmuş yazdığım sürekli sağıyorum da anca ikisine 1-2 öğün verebiliyorum demek istedim. 25 günlükler şuan elektrikliyle sağıyorum ama tutamadıkları yani ememedikleri için sanırım gelmiyo süt 20-40 cc anca geliyo iki göğüsten

Canım galiba yeni doğum yaptın normal 20 40 ilk zamanlar benimde oyleydi ama sağ mutlaka ben başlarda Manuel almıştım makineyi çok pismanim belki baştan beri elektrikli almış olsaydım fazla olanı dolaba bile atardım ama

Kızlar selam ben de sona geldik inşallah pazartesi ya da salı günü Doğumum var inşallah. 36+1 ya da 36+2 ilendiniz doktor alacak. Kız 2250 şuan oğlanda 2700. Aslında biraz daha beklemek istiyordu doktorum var kızda beslenme sorunu olduğu için artık almaya karar verdi. Hepinizin dualarını bekliyorum.

Bir de bi sorun olacak size. Şimdi gündüz oturma odasında oturacağız ve park yatağı 70*130 aldık ve kapılardan geçmiyor. Kapılardan geçseydi annem çocukları gündüz oturma odasında uyutmak istiyordu. Siz gündüz uykusu ve uyanık oldukları zamanlarda onları içinr koymak için nasıl birşey aldınız ya da nasıl bir çözüm buldunuz ? Denetimli annelerin fikirlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :)

Sıra sende demek hadi hayırlısı sağlıkla gelsin yavrular inşallah

Selam arkadaşlar nasilsiniz bizde dun 37 hafta olduk haftaya bizimde doğum var hayirlisiyle çok heyacanli valla Allah yavrularimizi sağsalim bize bağişlasin.

Selam arkadaşlar nasilsiniz bizde dun 37 hafta olduk haftaya bizimde doğum var hayirlisiyle çok heyacanli valla Allah yavrularimizi sağsalim bize bağişlasin.
Canım sende hayırlısıyla alırsın yavrularını dogum yaptığın zaman tam olarak kaç haftalik olacaksın

Selam kızlar...26+5 haftalık oldum çok şükür.yaptığım tek şey inanın yatmak kalkmak ve tuvalete gitmek.bazen arkadaşa gidiyorum.yürüsem anca 3-5 dk.ama hemen yoruluyorum ve ağırlaşıyorum.doktora kalsa hareket et diyor.anlamadım gitti hareketsizlikten mi yoksa başka bir şey mi?en ufak bi ağrım olsa iyice kapatıyorum kendimi..sizler neler yapıyorsunuz?benim gibi zorlanan var mo?bormal mi bınlar?

Canım herşey yolundaysa niye kendine işkence yapıyorsunki?ben 35. Haftama kadar çalıştım. Sonrasında da doğuma kadar gayet rahat hareket ettim. İnsan ağırlaşıyor ama sıkıntı olmadığı sürece bence kapatma kendini

Kızlar bizde pazartesi 1 aylık olacağız. Uykusuzluk yorgunluk hep giderek artıyor. Çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak yorulsanda.

Üç beş hareket edince ağrılarım oluyor ister istemez ben de panikliyorum.bir de 3.gebeliğim maşallah size...hiç ağrınız vs olmuyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…