- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.201
Aynen canım ya, günde 3 lt su içiyorum, artı diğer sıvılar. Ama göğüslerim yumuşak, dolmuyor hiç. Çok kasmıyorum artık, emdikleri kadar emip sonra mamalarını veriyorum. Zaten oğlan düşük kilolu, refleksi gelişmedi dahaCanım bu süt olayının yemeyle içmeyle değişeceğine inanmıyorum ben varsa vardır yoksa yoktur,doymuyorsa mecbur mama verilecek ,zorlama kendini
Bende yiyecek içecekle artacağını düşünmüyorum sadece su ve uyku diyo uzmanlar. Ben günde 1-2 defa sağıp veriyorum şifa niyetine kalanı mama. Benimkiler 2.5-3 saatte bir 60 cc içiyo. Bazen arada 30 cc de veriyorum çok yalandıklarında kilo alımından takip edebilirsin canım doyup doymadıklarınıArkadaşlar merhaba.biz de bugün 17 günlük olduk.Anca fırsat bulabildim yazmaya. Emziriyorum ama sanırım sütüm az.Kaç saat arayla ne kadar mama veriyorsunuz.Doktor 2 saatte bir emzir 4 saatte bir mama ver demişti.Bizimkilere bazen 4 saatten de az arayla mama vermek zorunda kalıyorum.40 cc içiyorlar.Acaba mama da mı az geliyor.Hastanede sma verdiler.onunla devam ediyoruz.herhangi bir şikayetimiz yok ama evolvia smilac gibi mamalardan bahsetmişsiniz.sma kullanan yok mu hiç.tercih edilmeyen bir mama mı?Bir de süt artırmak için neler yapıyorsunuz?
Canım aynı anda emzirme biraz zor oluyor ilk zamanlar çünkü meme ucunu hemen kavrayamiyorlar ama biberon ile aynı anda besliyorum ben gündüz de sürekli farklı zamanlarda uyuyorlar yani eğer ben uyutmaya çalışmıyorsam aynı anda da uyumuyorlar bu aynı anda olanlar biraz büyüdükçe oluyor ilk zamanlar zor ama imkansız değil ben başaramadım inşallah siz basarabilirsinizCanım çok iyi anlıyorum ben zaten sizi. Ben hep inşallah 2 çocukla kadarı yemem diye dua ediyorum :) çok zor ya. Aslında girdiğinde yazabilirsen çok memnun olurum. Bir arkadaşım dediki onun arkadaşının ikizleri varmış aynı anda doyurup aynı anda uyutuyormuş ve böylece rahat ediyormuş. Böyle birşey mümkün mü? Sen nasıl yapıyorsun?Bir de tüyolar varda iliz bakımıyla ilgili bekliyoruz
Canım ne kadar oldu doğum yapalı zamanla artacak bi de elektrikli makine kullan mutlaka ve en az 30 dk sağ bi göğsü bol su ic incir kuru güzel süt yapıyorAy kızlar bu ne böyle evde zombi gibi geziyorum bakamadım da buraya herkes ve bebişleri iyidir inşallah. Ya benden süt gelmiyo doğru düzgün 40cc falan anca e benimkiler zaten emmiyo anca mama veriyorum sadece mamayla besleniyorlar var mı bunu yaşayan
Canım sagmayi bırakma ben gündüz emziriyorum ardından sağıp kalanı da veriyorum gece de akşamdan uyudular inşa sagiyorum gece de en az 3 saatte bir sagiyorum evet insan çok üşeniyor ama sagma sayesinde arttı sütüm baslarda sizin gibi anca 2 3 kere süt verirken şimdi o kadar mama veriyorum geri kalan süt gündüz ful emziriyorum gece sagilmiş veriyorumBende öyle yapıyorum ama açıkcası o kadar çok sağmayı da bıraktım zaten Yorgunum gece kalkıp sağamıyorum iyice soğudum şu sağma işinden
Yok 1-2 defa sağıyorum gibi olmuş yazdığım sürekli sağıyorum da anca ikisine 1-2 öğün verebiliyorum demek istedim. 25 günlükler şuan elektrikliyle sağıyorum ama tutamadıkları yani ememedikleri için sanırım gelmiyo süt 20-40 cc anca geliyo iki göğüstenCanım ne kadar oldu doğum yapalı zamanla artacak bi de elektrikli makine kullan mutlaka ve en az 30 dk sağ bi göğsü bol su ic incir kuru güzel süt yapıyor
Canım galiba yeni doğum yaptın normal 20 40 ilk zamanlar benimde oyleydi ama sağ mutlaka ben başlarda Manuel almıştım makineyi çok pismanim belki baştan beri elektrikli almış olsaydım fazla olanı dolaba bile atardım amaYok 1-2 defa sağıyorum gibi olmuş yazdığım sürekli sağıyorum da anca ikisine 1-2 öğün verebiliyorum demek istedim. 25 günlükler şuan elektrikliyle sağıyorum ama tutamadıkları yani ememedikleri için sanırım gelmiyo süt 20-40 cc anca geliyo iki göğüsten
Sıra sende demek hadi hayırlısı sağlıkla gelsin yavrular inşallahKızlar selam ben de sona geldik inşallah pazartesi ya da salı günü Doğumum var inşallah. 36+1 ya da 36+2 ilendiniz doktor alacak. Kız 2250 şuan oğlanda 2700. Aslında biraz daha beklemek istiyordu doktorum var kızda beslenme sorunu olduğu için artık almaya karar verdi. Hepinizin dualarını bekliyorum.
Bir de bi sorun olacak size. Şimdi gündüz oturma odasında oturacağız ve park yatağı 70*130 aldık ve kapılardan geçmiyor. Kapılardan geçseydi annem çocukları gündüz oturma odasında uyutmak istiyordu. Siz gündüz uykusu ve uyanık oldukları zamanlarda onları içinr koymak için nasıl birşey aldınız ya da nasıl bir çözüm buldunuz ? Denetimli annelerin fikirlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :)
Canım sende hayırlısıyla alırsın yavrularını dogum yaptığın zaman tam olarak kaç haftalik olacaksınSelam arkadaşlar nasilsiniz bizde dun 37 hafta olduk haftaya bizimde doğum var hayirlisiyle çok heyacanli valla Allah yavrularimizi sağsalim bize bağişlasin.
Canım herşey yolundaysa niye kendine işkence yapıyorsunki?ben 35. Haftama kadar çalıştım. Sonrasında da doğuma kadar gayet rahat hareket ettim. İnsan ağırlaşıyor ama sıkıntı olmadığı sürece bence kapatma kendiniSelam kızlar...26+5 haftalık oldum çok şükür.yaptığım tek şey inanın yatmak kalkmak ve tuvalete gitmek.bazen arkadaşa gidiyorum.yürüsem anca 3-5 dk.ama hemen yoruluyorum ve ağırlaşıyorum.doktora kalsa hareket et diyor.anlamadım gitti hareketsizlikten mi yoksa başka bir şey mi?en ufak bi ağrım olsa iyice kapatıyorum kendimi..sizler neler yapıyorsunuz?benim gibi zorlanan var mo?bormal mi bınlar?
Merhaba arkadaşlar, 8 haftalık ikiz hamilesiyim, 5 gün önce kahverengi akıntı oldu, hemen dr a gittim kalp atışlarını dinletti ama iki kese ortasında kanama alanı var dedi bir de her iki kesenin de üstünde kanama kanalı var dedi, progestan verdi, iki gün sınra tekrar kahverengi lekelenme oldu ve bugün tekrar koyu kahve lekelenme oldu, çok endişeliyim, dr aktif kanama olması lazım diyor, benim aklıma takılan o kanama alanı dediği şey nedir, soramadım da üzüntüden, başınıza böyle bir şey geldi mi?
Kızlar bizde pazartesi 1 aylık olacağız. Uykusuzluk yorgunluk hep giderek artıyor. Çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak yorulsanda.
Gerçekten kendime zor vakit ayiriyorum kv yanimda olduğu haldeKimse girmiyor ya zaman yok anlaşılan
Üç beş hareket edince ağrılarım oluyor ister istemez ben de panikliyorum.bir de 3.gebeliğim maşallah size...hiç ağrınız vs olmuyor muydu?Canım herşey yolundaysa niye kendine işkence yapıyorsunki?ben 35. Haftama kadar çalıştım. Sonrasında da doğuma kadar gayet rahat hareket ettim. İnsan ağırlaşıyor ama sıkıntı olmadığı sürece bence kapatma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?