2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Üç beş hareket edince ağrılarım oluyor ister istemez ben de panikliyorum.bir de 3.gebeliğim maşallah size...hiç ağrınız vs olmuyor muydu?
Canım oluyordu ama dinleniyordumda. Ben Allaha emanet gidiyordum açıkcası. Benimde 2. Gebeliğimdi ve çok yorucu geçti. Kızımda 6 yaşında onla, evle işle ilgilenme derken. Çok şükür şimdi bebeler 1 aylık olacak. Şimdi daha zor bana :))

Allah bağışlasın...ben de bi gelseler de rahat etsem diyorumBirkaç aya rahatlarsınız inşallah merak etmeyin

Merhaba
Kahverengi kanama daha önceden bünyenin atamadığı kandır. Taze değil yani. Aktif kanama kırmızı olur ve devamlı gelir. Ara ara olmaz yani.Endişe edilecek bir durum yok diye düşünüyorum. Cogu gebenin karsilastigi bir durum.

Kızlar merhaba 36+1 olarak yarın saat 11 de Doğuma gireceğim inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Geride kalanları da Allah kurtarsın. Allah yardımcımız olsun
Canım hayırlı doğumlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Asıl mücadele şimdi başlıyor :)))

Kızlar merhaba 36+1 olarak yarın saat 11 de Doğuma gireceğim inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Geride kalanları da Allah kurtarsın. Allah yardımcımız olsun
Canım hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin yavrular sıra bize geliyo hakkimizda hayırlısı olsun

Kızlar delirmek üzereyim !!nezle oldum bebeklerimden birine geçti burnu tıkalı huysuz 1hün öksürdü Allah tan geçti ama nezle devam ,diğeride huysuz uyumuyor kucaktan inmiyor,ablam geldi yardıma ama akşam gidecek,kayınvalidemden fayda yok,nasıl geçiricem bu nezleyi 1 aylık bebekten ,evde maskeyle geziyorum,ellerimi yıkıyorum devamlı ama bulaşıyor bir şekilde ,stresten sigaraya başladım 4. 5 tane doktor izin berdi zaten emziremiyorum,sağdıktan sonra iç dedi 1,5 saat sonra nikotin süte geçmezmiş,gergin bir annedense 4sigara içen bir anneyi tercih ederiz dedi doktor bende yüz buldum tabi ,çok çaresizim ben nasıl yeteceğim iki bebeğe birden ,gündüz bakıcı var idare oluyor akşam 7 den sonra tekim,kocam geceyarısı geliyor eve zaten ondan fayda yok,ne zormuş anne olmak hele ki ikizse(

Bu yetememe becerememe duygusunu bende yasadim eşim her sabah ise giderken agliyordum bur şekilde o günleri atlattik 2. Aydan sonra ritme giriyor alisiyorsun bebeklerde kolaylasiyor hele 3 ten sonra daha kolay bunu bil ve sabret

Bu yetememe becerememe duygusunu bende yasadim eşim her sabah ise giderken agliyordum bur şekilde o günleri atlattik 2. Aydan sonra ritme giriyor alisiyorsun bebeklerde kolaylasiyor hele 3 ten sonra daha kolay bunu bil ve sabret

İkiz bebekler için bakıcı arayışında olan var mı acaba?? İstanbul için bakıcı ücretleri nedir? Bir kaç bakıcı ile görüştük ama ücret bilgim olmadığı için değerlendiremedim malesef (

Arkadaşım tek çocuk için 1800 tl ödüyormuş, sigorta var mı bilmiyorum. Bana çok fazla geldi. 2000tl maaş+sgk yapacaksam bakıcı maaşı benim maaşımı geçiyor, kendim bakayım daha iyi (
İkimizin günü aynı galiba 31+2

Ah canım Cidde'n çok zor ikiz annesi olmak bende çok zorlanıyorum kayınvalidem olmasa ben bittim kendi annemden hayır yok dizleri tansiyonu şekeri herbişeyi var zora gelemiyor. Bebişler artık birbirinin sesinden uyanır oldular biri uyurken biri ağladığında diğeri uyanıyor emziyorum mama da veriyoruz uyumaları Zaman alıyor geceleri 3 saatlik uyku ile idare ediyoruz ayakta uyur olduk. Yüzüm gözüm çöktü ikiz annesi olmak gurur verici kendimi çok özel hissediyorum ama bakımları Cidde'n çok yorucu. Dün 2 Side çok kötü kustu aklım çıktı birşey Olucaklar diye

Şimdi Kızlardan biri ağladığı için yazı yarım kaldı. 2 gündür çocuklarım huysuz oldu mama dozajını azalttık aşırı yüklendiğimizi düşündük ölçüyü 30 cc düşürdük 2 şer saat arayla veriyoruz sabah biri hafif kustu sinirden korkudan ağladım çok şükür devam etmedi kusmaları yarın sabah Dr A gidiyoruz. bakıcı arıyorum bakımlarında bana yardım edecek gönlüme göre birini bulamadım o bile büyük sorun ikiz annesi olmak çok zor Allah hepimize kolaylık versin inş

Ahh arkadaşım sorma yüreğim ağzımda geziyorum hayattan soğudum tabi onları görünce şükrediyorum ama yetememek duygusu beni üzüyor,ben kayınvalidemle oturuyorum ama o ayrı bir dert aslında en büyük dert o hatta:) bana faydası yok zaten insan sevmeyen biri torunlarını mı sevip bakacak ,bize bakıcı geliyor ama işi bilen profesyonel biri değil iyi niyetli bir kadıncağız ,yinede faydası çok tabi 9 dan 7 ye kadar beni rahatlatıyor o gidince kalbim güp güp atıyor napıcam ya huysuzlanırlarsa diye,arada yakınlarım geliyor ama yardıma kaç gün daha gelecekler Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…