2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım bende içiyorum valla. Gerginim çünkü sürekli bi kaçamağım o. Balkona çıkıyorum resmen sigarayla nefes alıyorum. Napıyım zaten emzitemiyorum da.. serum fizyolojik uyguluyor musun bebeğe çok güzel acıyo burnunu bir dene bakalım. Ümitsizliğe kapılma bende çok zorlanıyorum ama iyi şeyler düşünüyorum

Kızlar ben bi gaz damlası getirttiriyorum iyi gelirse size de tavsiye edicem. Akşamları o huzursuzlukları gün boyu biriken gazdan oluyormuş. Ve mama aldıkları için hep kabız modundalar inşallah iyi gelirde bu sorunlar kalkar ortadan

Ya kızlar bu biberondan niye taşıyo bu kadar bu mama. Avent kullanıyodum onda da akıyodu dr değiştirdi dr browns aldım ağızları küçük diye mi acaba niye bu kadar akıyo her yedirme sonrası mendil koyduğum halde üst değiştiriyoruz

Ben kızların burnunu otri bebe ile açıyorum serum fizyolojik uygulaması Nasıl oluyor canım? İlk kez duyuyorum.

Bizde Dr brown biberon ile nuk biberon almıştık. Dr brown çok büyük o yüzden nuk la verdik mamayı hep memnun kaldık 2-3 aylık olsunlar brown kullanıcam çünkü gaz gidericili. Kızlarımdan biri çok gazlı zor uyuyor ve uyurken yatakta dört dönüyor mızıkmızık sesler çıkarıyor yarın Dr dan gaz giderici birşey isticem.

Kızlar merhaba 36+1 olarak yarın saat 11 de Doğuma gireceğim inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Geride kalanları da Allah kurtarsın. Allah yardımcımız olsun
Hadi canım sıra sende sağlıklı doğumlarla alırsın inş kucağına bebeni.intizor sana da sağlıklı doğumlar diliyorum canım

Ben kızların burnunu otri bebe ile açıyorum serum fizyolojik uygulaması Nasıl oluyor canım? İlk kez duyuyorum.
Canım al eczaneden sıvı bişey tek kullanımlık küçük şişelerde. Ben bi deliğine çeyreğini sıkıyorum hemen ayağa kaldırıyorum bi yutkunuyo falan sonra diğerine aynı işlemi yapıyorum 24 saati geçmeden bitiriyorum o küçüğü tek bir seferde kullanmıyorum dr böyle anlattı bana

Canım benimde oğlanda öyle oluyor. Bence yutma ve emme refleksleri yavaş olduğundan oluyor. Kızım biberonu gayet iyi çekiyor ama oğlum yapamıyor ve boğazında kalıyor. Dediğin gibi kenarlardan taşıyor. Zamanla düzelir inşAllah..

Kızlar benimkilerde bugün 1 aylık oldular. Daha hiç doktora götürmedim. Haftaya randevu aldım. Sarılık geçmedi daha, gözlerde var sanki. Bu sefer götürmedim hiç. Kızımda 3 günde 1 götürüp kan alıyorlardı çocuğum mahvolmuştu. Bu sefer daha rahatım. Yarın oğlanı işitme testi için götüreceğim. İnş hayırlısıyla atlatırız.

Canım ben kalça ölçümüne götürdüm bugün birinin sınırda çıktı ölçüm çok sinirim bozuk 1 ay sonra tekrar yapılacak,bizim haftalarımıdaki doğumlarda işitme sorunu olmuyor birşey çıkmaz merak etme

Canım ben sab simplex kullanıyorum 20. günlerinden beri memnunum sen Türkiyede olmayan birşey mi getirtiyorsun

Canım erken değilmi kalça ölçümü için? Neden götürdün? Birşeyden mi şüphelendin? Benimde oğlanın bacakları çok yamuk. İnşAllah bizde de sorun çıkmaz. Çünkü kardeşimin kızında çıktı tek taraflı. Çocuk 3ay alçıda kaldı,18 aylık daha yeni yürümeye başladı oda bacakları ayrık şekilde. Çok zor günler geçirdiler. Rabbim korusun meleklerimizi. Sende sıkıntı etme kendine, inşAllah birşey çıkmaz gelecek ay.

Canım ben sab simplex kullanıyorum 20. günlerinden beri memnunum sen Türkiyede olmayan birşey mi getirtiyorsun
Evet canım doktorum paraben var buralardakilerde dedi. Ben hostestim önceden ordan arladaşlarımdan istedim Amerika’ya giden ordan getirttik bakalım nasıl

Canım erken bence kalça ölçümü için çünkü bize dr doğmaları gereken tarihten 1 ay veya 40 gün sonra kalçaya bakılır dedi bende öyle bişeyler okumuştum zaten. Merak etme yani şuan doğru sonuç alınmıyor

Sorma canım ya acemilikte var bende hık dese panikliyorum ,kayınvalidem var ama zaten aram yok onunla ,bakıcı bulduk Allah’tan 7 ye kadar rahatlatıyor beni ama ben alışamadım sanırım henüz anne olmaya

Otri bebeyi günde kaç defa kullanıyorsun bizim dr günde 1 dedi burındaki damarlara zarar verir fazla kullanmak gibi birşeyde hatırlıyorum o yüzden serum fizyolojik sıkıyorum nemli kalsın diye

1.ay bitince dr istedi canım 36 haftalık doğdular bana da erken gibi geldi tam sınırdaymış ölçüm rakamı ,kotkmayın birşey olmaz dedi doktorumuz muhtemelen 2.ölçümde düzelmiş olur diye düşünüyormuş bakalım inşallah birşey çıkmaz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…