2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doktorumuzda muhtemelen düzelir dedi sanırım amaç hastaneye girdi sağlamak:) tabi bu iyimser tarafım bir taraftan da korkuyorum bakalım 3hafta sonra tekrar ölçülecek:/

Kızlar gerçekten çok zormuş bazen çok bunalıyorum Rabbim affetsin.
Yalnız değilsin merak etme,ben terapiye gidiyorum psikoloğum bunun çok normal bir süreç olduğunu,anneliğin zamanla öğrenilecek birşey olduğunu ve zaman zaman öfkelenmeninde normal olduğunu söyledi,annelik kutsaldır önermesiyle bu duyguların bastırılmasının da anneye bir faydasının olmadıgını arada dillendirmenin rahatlatacağını söyledi bütün lohusalarda acaba bebeklerime yetebiliyormuyum kaygısı olurmuş ...

Ben ilk çocuğumda hiç öyle şeyler hissetmedim çok güçlü hissediyordum 14. Günden sonra tek baktım kızımda zor bi bebek değildi hakkını yemiyeyim.Ama ikizler gözümde büyüyor şimdiden yetememe duygusu geldi sanki onlar doğunca hayatım bitecek gibi.. sanırım doğumöncesi yada sonrası böyle şeyler hissetmek nolmal

Bizde 2 aylik olucaz 1 hafta sonra benimde sutum yetmiyor bebelac gold kullaniyorum sutu arttirmak icin bol su iciyorum rezene cayiyla tahin helvasi cok guzel sut yapiyor rezeneye birazda tane kimyon koyuyorum gaza cok iyi geliyor kimyon cayindan bebislerede veriyorum gece uykusuz kaliyorum bazen cok zorlaniyorum ama ikiz annesi olmak cok guzel bir duygu buyudukce daha iyi anliyorum

Benim kızımda çok zor bir bebekti, psikolojim bozulmuştu onda. Kolikti, sağlık sorunları vardı. Uyku nedir bilmezdik. Çarşafta sallamaktan helak olurduk annemle. Bunlar ona göre daha sakinler ama o kadar seneden sonra çok zor geldi bana. Sanki artık hayatım bitmiş gibi hissediyorum sonra vicdanım sızlıyor. 2 tane bana muhtaç dünyalar güzeli bebeklerim. Lohusalık bu sanırım. Arada annemde sinirimi bozuyor laflarıyla.

Selam kızlar. Biz 26 günlük olduk bugün. Eve geleli de 9 gün oldu. Çook zormuş gerçekten. Uykusuzluğa nereye kadar dayanır bu vücut bilmem. Gaz sıkıntımız çok var bizim de. Yediklerime dikkat ettiğim halde oluyor. Şimdilik sadece sütümü veriyorum. Onlar kuvözdeyken iyi stok yapmıştım sağıp. Günde 1 litreden fazla süt çıkarırdım. Şimdi uykusuzluktan kurudum stok da bitmek üzere. Yakında mamaya geçeceğiz mecbur. O zamanla şu an yediklerim aynı. Sütü kesinlikle uyku çoğaltıyor. Bir de bol su.
Yarın rop muayenemiz var. Haftaya da kalça ve işitme için çağırdılar. İlk işitmeden geçememiştik.
Bazen çok zor geliyor oturup ağlıyorum onlarla. Bunaldığım zamanlar oluyor ama her şeye değerler. Anne olmak güzelmiş hele ki ikiz annesi olmak muhteşem. Mesela şu an biri ağlıyor ben kaçtım :))

Canım gözün aydın. Gerçekten çok zormuş ama şükür rabbimize.Allah sağlık sıhat versin bebeklerimize. Benimde oğlanın bugün işitme testi vardı şükür geçtik. Haftayada genel kontrol için götüreceğim.

Hepimiz aynı durumdayız ,inan karnımda birşey var sanki pazartesi okula gidicem diye pazar gecesi kendini kötü hissedersin ya o his gibi doğurduğum günden beri geçmedi ayaklarım yere baamıyor sanki havada gibi geziyorum,Allah yardımcımız olsun

Sağol canım. Bugünleri gösteren rabbime bin şükür. İkiz beklemek baştan sona endişe verici bir süreçti. Çok şükür başardık kavuştuk yavrularımıza. Darısı bekleyen herkese inşallah. Allahın izniyle testlerden de geçeceğiz. Onlar dirençli kuzular.

Lohusalık beni de yokluyor ara ara. Bazen dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Ağlamamı durduramıyorum. Özellikle bebeklere yetemediğimi düşündüğümde. Bütün ağrılarımı unutup yoğun bakım kapılarında beklediğim zamanlar başka bir psikolojideydim şu an başka. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. İkiz annesi olarak daha ağır bizim yaşadıklarımız. Hepsi geçecek inşallah. İlk ayları bi atlatsak.

Canım yaşanan süreç çok normal askında ama yaşarken ağır geliyor geçecek elbet bebeklerini sağlık ve mutlulukla büyüt

Uyuyamiyorum sağa dönuyom olmuyor sola dönuyom olmuyor şuan oturmuşum mide yanmam bi taraftan 34+4 deyim hayirlisiyla alırım zamaninda inşallah

Uyuyamiyorum sağa dönuyom olmuyor sola dönuyom olmuyor şuan oturmuşum mide yanmam bi taraftan 34+4 deyim hayirlisiyla alırım zamaninda inşallah
Valla ben hamileyken hiç uyuyamıyodum çok iyi anlıyorum seni. Gerçi şimdi de uyuyamıyorum bu sefer de sağa dön bebek sola dön bebek :)))

Kızlar dünden beri yürürken sanki af edersiniz idrarım varmış da zor tutuyormuşum gibi hissediyorum. Bebekleri hamileliğin başından beri hep aşağıda taşıyodum ama şuanda yürümeye bile korkar oldum Allah korusun sanki bebekler geldi gelecek gibi. 32.hafta civarı siz de yaşadınız mı normal mı bu??

Normal canim bende yasamistim gece bile kacirdigim oldu uykuda bebekler buyuyor ve buyudukce idrar torbasina baski oluyor endiselenme zamanla vucut alisiyor geciyor

Şimdi doktordan döndük.. Bugün 35 haftalık olduk, doktor hafta sonu veya en geç pazartesi bebekleri almak istiyor, bir tanesinin suyu çok azalmış .Şimdiden beni endişe sardı. Nedense üzerimde bir mutsuzluk hali var.
İkiz bebek bakmak gerçekten çok zor sanırım,Allah hepimize güç versin.

Canım hayırlı doğumlar şimdiden. Gerçekten ikiz annesi olmak çok güzel ancak zorluğuda 2 kat. İnsanın biraz psikolojisi bozuluyor. Yani benim öyle oldu. 1 tane daha kızım var benim ve şuanda o bebeklerden daha berbat oldu ve beni perişan ediyor. Bazen sıyırcak gibi oluyorum. Evimde olmadığımdan şuan için kreşede gitmiyor sabahtan akşama kadar bizimle. Kıskanıyor, bize bağırıp vuruyor, ağzı bozuldu. Şuan herşeyi dibine kadar yaşıyoruz yani..

Benim de doktorum almak istiyor bebişleri 35 i doldurucam 3 4 gün kaldı pazartesi gel dedi sanirim sali günü alacak. Ben 37 yi görmeyi çok istiyordum ama nasip değilmiş sağ salim dogsunlar da

dün eczacı aynısından verdi canım.
Dr muz bize burun açma geniz suyu için bruno verdi benim kızlar çok hapşırıyor Dr normal hapşırmak bir refleks dedi. Dün eczaneye gittim bruno bittiği için fizyolojik serum verdiler günde 1 defa kullanıyoruz.

Slm kızlar nasılsınız hamileler zaten zordalar agrı sızıdan
Ama doğuranlarda ayrı zordalar :)
Benim hayatım kararmış sanki anneme geldim Doğum izinim bitmesine 1.5 ay var bitene kdr burdayım.. gece hiç uyumuyorlar sabah 6 da annem alıyor ben 12 ye kdr uyuyorum ... yoksa dayanılacak şey deil uykusuzluk ...umarım eve gidene kdr şu gaz olayımız biter ... aguline diye gaz ilacı aldım en son o biraz işe yarıyor gibi ...
yalnız bakmak zor iş bide kızım var 4.5 yaşında o dahada çileden çıkmış durumda ... kendi evime gidince kaynana faktörüm var bizden çıkmıyor habire misafir alıyor bunalıma sokuyor beni ..sanırım işe başlamak biraz nefes almamı saglıycak 3 çocuk olduğu içinde 6 ay yarım gün çalışcam belki 1 ay rapor alırım hiç bilmiyorım neyapacagım..
kendimi teselli ediyorum hep böyle kalmıycaklar en zoru ilk sene onunda bitmesine 9.5 ay kaldı hiç bşy demi
Rabbim sağlıkla sınamasın inş bu günlerde geçer su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…