2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Dün kırkımızın çıkışını kutladık kızlarımla. Bütün gece parti yaptık. Yarım saat uykuyu annelerine yeterli gördüler. Bugün kafam gidik Bir yerde yığılıp kalmadığıma şaşırıyorum. Allah yine de güç veriyor ama ne kadar daha sabretmek gerekiyor. Herkes uykuları düzene girsin rahatlıcan diyor ama ne zaman o zaman.

Canim nasilsin tek bakmak gerçekden çok zormu ikizlere bana kardeşim yardim ediyor bazen iki kişinin bile eliayagina dolaniyor,bravo sana tek bakiyorsan Allah guç kuvvet versin benimkiler 2 defa uyaniyor gece acikinca inan bazen duymuyorum bile kardeşim kalkib mamalarini verib yatiriyor ben gozumu açamiyorum gunduz akama kadar pilim bitiyor.

3. Ayda biraz düzeliyor bizim öyle oldu 4. Ayı bekliyorum biraz daha düzelecek Umut ediyorum :)

Yok canım tek bakmıyorum düşün artık tek olsam ne olacak :) benim de annem yanımda ama yine yetmiyor ki. Gündüz annem yardımcı gece belli bir saatten sonra eşimle ben bakıyoruz. Eşim ne kadar yardım edebilirse işte. Allah onu başımdan eksik etmesin annem olmasaydı ben bitiktim. Tek bakabilenlere ben de hayret ediyorum vallahi helal olsun çok zor. Senin nasıl geçiyor günlerin sen nasılsın toparladın mı kendini.
3. Ayda biraz düzeliyor bizim öyle oldu 4. Ayı bekliyorum biraz daha düzelecek Umut ediyorum :)
Ay hadi inşallah :) 3 4 aya yine razıyım 6 ay sürmesin de. Geçen bi abla ile konuşuyorum. Bana diyor şunun şurasında ne kaldı yaşlarına az kaldı sabret

Kızlar bugün tuvalete çıkarken bi akıntı geldi şeffaf rengi yapış yapış nedir acaba bilen varmi 36+4 haftalıkim yarın doktora gidecem kontrolüm var

Bizde 3. Ayda başladık 4. Ayda daha iyi ben hep tek baktım eşim sağolsun gece beraber bakıyoruz, gece 3-4 gibi birde sabah 6_7 gibi mama yiyorlar büyüdükçe farklı şeyler çıkıyor mesela agirlasiyorlar ve sürekli gaz çıkarmak ikisinde zorlaşıyor, gulucuklerle seni ayartip kucağa gelmek istiyorlar

Bizim gece bigün diyelim 2-3 saate bir kalkıyorlar diğer gün saat başı kalıyorlar falan daha düzene girmedi ama bundan 1 ay öncesine kdr gece 3 e kdr uyanıklardı falan şuan saat başı uyansalar bile şükür ediyorum:)
İnan doğru söylüyor şuanda gelişmez gibi geliyor ama geçiyor :) bi kızım daha var 4.5 yaşında bugun bebeklik resimlerine baktım negüzel günlerdi dedim oysa ozamana dönsem çok zor diycem Emin'im:) topu topu 1 sene zor geçer onada bşy kalmadı Cidden:) 1 ay bile çok farklı oluyor çok büyüyorlar

Kizlar selam hamile degilim. Sizi görünce çok kiskaniyorum Aranızda tüm hamileler bana dua etsin Allah rızası icin benimde ikiz çocuklarım olsun

Kızlar suyum geldi saat 4 buçuk hastaneye geldik birazdan doğuma alacaklar lütfen dua edin bana nöbetçi doktor yapacak doğumu küvez de doluymuş dualarinizi bekliyorum

Haklısın aslında :) küvezdeki hallerini düşünüyorum bir de şimdiyi. Derlerdi de bu kadar çabuk büyüyeceklerine inanmazdım. İnsan bi yandan bir an önce büyüsünler istiyor bi yandan da hep küçük kalsınlar. Her şeye rağmen dünyanın en güzel şeyi ikiz annesi olmak :)

Kızlar suyum geldi saat 4 buçuk hastaneye geldik birazdan doğuma alacaklar lütfen dua edin bana nöbetçi doktor yapacak doğumu küvez de doluymuş dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım. Doğum olmuştur sanırım :) inşallah sorunsuz kavuşmuşsundur yavrularına. Haftan çok iyi.

Allah yardim etsin belliydi zaten nisaniniz gelmişti keşke erken gitseydiniz, Rabbim kolaylıklar versin

Görenler bilenler acil cevap verebilir mi.
Bebekler küvezde süt sağıyorum ama şişeye sağıp dolaba koyup tekrar üstüne sağıyorum. Sütte farklılık olur mu. Siz nasıl yaptınız

Bebekler küvezde süt sağıyorum ama şişeye sağıp dolaba koyup tekrar üstüne sağıyorum. Sütte farklılık olur mu. Siz nasıl yaptınız
Canim o sekilde olmaz sagdigin her sute tarih saat yazman lazim sut torbasi al kullan birlestirme sutlerini rabbim hayirlisiyla kavustursun yavruna

Son düzenleme:
Yanlış yapıyorsun cnm e bebekten süt saklama pşeti al iki memeyi aynı anda sağıp aynı poşete koy üzerine tarih yaz buzluga at ..gittikçe götürürsün

Rabbim en kısa surede ikiz değil ucuz lerine kavustursunda geceleri uyuyama
Dua mı beddua mı bilemedim

Bana şu şekilde anlatmışlardı. Her 3 saatte bir sütünü sağ. Bir kere sağdın poşete koydun. 3 saat sonraki sağdığın sütü aynı poşete koyabilirsin. İki sağımı birleştirebilirsin yani canım 3 saat geçmediği sürece. Lansinoh süt saklama poşetleri 10 numara. Çok memnun kaldım ben tavsiye ederim şişeyle uğraşma hiç.

Canim o sekilde olmaz sagdigin her sute tarih saat yazman lazim sut torbasi al kullan birlestirme sutlerini rabbim hayirlisiyla kavustursun yavruna

Yanlış yapıyorsun cnm e bebekten süt saklama pşeti al iki memeyi aynı anda sağıp aynı poşete koy üzerine tarih yaz buzluga at ..gittikçe götürürsün

Poşete boşaltıyorum ama her sağdığımda en fazla 50 ml çıkıyo.öğlen bırakıyoruz sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…