2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doğum yapan anneler genel anestezimi yoksa epduralmi oldunuz hangisini önerirsiniz benim doğuma da az kaldı ilk oğlumda genel anestezi oldum ikizlerde kararsızım doktorum hangisini istersen dedi
Tabiki epidural, genel anastezi çok az da olsa risktir narkoz aliyorsun, ikizlerden bebeklerin birinin narkozdan etkilenmesi mümkün değil 1 dakika bile durmuyor almalari, benim kadar panik biri olamaz panik atak tedavisi görmüş biriyim ama o kadar güzel ortam vardi ki gir gir şamata ne olduğunu anlamadan bebekleri cikardilar ve ilk sen görüyorsun bu harika bir şey üstelik eşim yanimdaydi konuşuyorduk hem esimle hem doktorumla :)) ben narkozu sevmeyen biriyim epudiral tam bana gore tabiki tavsiyem o olur

35+1 de bebeklerden birinin suyunun azalması sebebi ile epidural sezeryan ile doğum yaptım.Ne yazık ki iki oğlumda küvözde.2040 kilo doğan emmemiyor,2240 doğan ise solunum makinasına bağlandı.Oysa ciger gelistirici iğnede olmuştum.Bir hafta oldu, hiç bir gelişme yok.Solunum cihazına bağlı olan bebeğim için çok endişeleniyorum, nasıl olacak da oğlum nefes alacak diye içim içimi yiyor.Olumlu hikayeler için internete baktım iyice moralim bozuldu.

Canım merak etme inşAllah birşey olmaz. Benim oğlumda 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 2 ciğerde de su kalmıştı. Yanlardan delmişlerdi. O kadar çok korkuyordumki. Her yerinde kablo vardı. Çok şükür şimdi 44 günlük olduk. Ememiyordu, mamada anne sütüde boğazında kalıyordu. Şimdi şükür daha iyi

Merhaba cnm benim kasılmalarım 25-50 arasında düzenli idi normalde yüksek bi sancı deil ama düzenli olunca iş değişiyor ve ertesi gün iyicene arttı Doğuma aldılar beni .. bende hisetmiyordum sancıların ..33+4 Doğum yaptım .. ihmal etme sakın .. nstye 2-3 günde bir git gir

Üzülme yoluna girer herşey
Bizde 33+4 de Doğum yaptık
1 hafta solunum cihazı desteği ile nefes aldılar ikinci hafta emme refleksi beslenmeye alıştılar .. ortalama 2-3 hafta kalır çıkarlar kiloları gayet iyi korkma

Bende katılıyorum spinal oldum acaip rahatttı ilk kızımı genel olmuştum erken uyandım dikerken hemde .. spinalde zerre agrı sızı hisetme yok nasıl olup bitiyor sen bile anlamıyorsun :)

Kızım kolik sanırım tüm belirtileri gösteriyor. Akşam üstü 5 buçukta başladı ağlamalar. Yeni uyudu. Çok huysuz ve huzursuz. Böyle olunca tutuluyoruz ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Sürekli kucak istiyor. Yatağa bıraktığımız an cıyak cıyak.

Canım cevabın için teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini.

Başka bir şikayetin var mıydı peki? Benim bebekler çok hareketli, sürekli hareket edip bazen de bir köşede toplanıyorlar. Ben de hangi durumda hastaneye gitmem gerektiğini anlayamıyorum. Doktor karnın sertleşince gel diyo, onu dinlesem her an hastaneye koşmam lazım

Benimde sertleşmeler çok oluyordu ama doktor normal diyordu .. sadece hastahaneye gittiğimde karnım hafif ağrıyordu iki gün bide kustum migdem bulandı .. agrım başka yoktu şüphelendim pazar günü idi gidip nst ye gireyim içim rahat etsin dedim yatış yaptılar bi yönden iyiki öyle oldu nasıl doğurdum anlamadım beklemediğim için :)

Hamile arkadaşlar kasılmaları ciddiye alın mutlaka. Ben de kontrole gidip doğuran kısımdanım :) 20. Haftadan beri benim kasılmalarım oluyordu. Kaç kere doğuruyorum sanıp acile gittim. Hiçbiri sancı değildi ama 5 dakikada bir kasıldığım bile olurdu ve canım çok acırdı. Yine de nst 35 ten yukarı çıkmazdı. Doğum sancılarımda farklı bişey hissrtmedim ben. Aynı kasılmalar oluyordu ama nstye girdiğimde gördük ki 100 leri aşıyor. Sonra apar topar alındım doğuma. Benden tavsiye doktor normal dese bile bir terslik hissediyorsanız gidin nst bağlatın. Birşey çıkmasa bile içiniz rahat eder.

Bende 30.10.2017 de 33+2 de doğum yaptım. Suyum geldi. Öncesinde sertleşme ve sümüksü koyu akıntılar gelmeye başladı. Cumartesi de ağrım vardı ama dikkate almadım normaldir diye. Kız 1850 erkek 2350 doğdu. Şimdi küvezdeler genel anestezi istedim o yüzden göremedim.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim de 33+6 idi. Maşallah kiloları iyiymiş. Tez vakitte çıkarlar inşallah.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim de 33+6 idi. Maşallah kiloları iyiymiş. Tez vakitte çıkarlar inşallah.
sağol canımm. Seninkiler ne kadardı ne kadar hastanede kaldı

Hastanede sağdım hep canım ama birkaç damla çıktı. Eve gelince geldi sütüm. Olabildiğince uyu ve bol su iç. Humana still tea tavsiye ederim bir de.
Teşekkür ederim canım. Gelir inşallah. Sezeryan ağrısı da kötü

Bugün cihazdan çıktı oğlum,çok mutluyum.Üzerimdeki tüm kötü hisler birden gitti.Emmeyi öğrenirler elbet.Moralim çoook iyi, şükürler olsun

Bugün cihazdan çıktı oğlum,çok mutluyum.Üzerimdeki tüm kötü hisler birden gitti.Emmeyi öğrenirler elbet.Moralim çoook iyi, şükürler olsun
Hadi gözün aydın cnm korkma erken geldi dünyaya ilk başta alışmaları biraz zor oluyor bıdık oldukları için:) hani olurda oksijen desteği bidaha verirlerse korkma benim kızımda öyle olmuştu makinadan çıkardılar ama zorlanmış sonra bidaha bağladılar 2 gün daha destek aldı okdr:)
Nedense oksijenden çıkarınca insan acaip mutlu oluyor oysa küvezde kalıyorlar bi süre daha ama önemli gelmiyor emmeyi öğrenirler nasıl olsa diye :) moralini yüksek tut güzel beslen anne sütü önemli bu dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…