2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar doğum yaptım kızlarım yanımda 2.800 ve 2.500 kg dogdular küveze girmediler çok şükür emmeleri için uğraşıyoruz çok küçük görünüyorlar Benden şimdilik böyle
Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun cabuk buyuyorlar sagliklariyerinde olsun yeter

Kızlar doğum yaptım kızlarım yanımda 2.800 ve 2.500 kg dogdular küveze girmediler çok şükür emmeleri için uğraşıyoruz çok küçük görünüyorlar Benden şimdilik böyle
Mşlh cnm gözün aydın kiloları çok güzel kğvwzede girmemişler rabbim güzel kaderler yazsın inş :)

Görenler bilenler acil cevap verebilir mi.
Bebekler küvezde süt sağıyorum ama şişeye sağıp dolaba koyup tekrar üstüne sağıyorum. Sütte farklılık olur mu. Siz nasıl yaptınız
Canım öyle olmaz, sıcaklıkları aynı olunca birleştirmen lazım

Slm kızlar bugün hastaneden çıkıyoruz kaynanama geçeceğiz mecbur bebeklere yardımcı olmaları için kızlar bi bebegim sürekli emmek istiyo diğerine sıra vermiyor bazen siz beslennmelerini nasıl yapiyordunuz acemiyim meme+ mama sürekli uyuyolar

Yastıkla destekle canım ikisini birden emzirdiğim çok oldu
Eşim evdeyse o yardımcı oldu degildiyse yastıkla ikisini emzirdkm

Ben aynı anda emziriyorum hep. Başta biraz zorlandım ama alıştım zor olmuyor iki yastıkla. Aynı şeyi biberon için söyleyemicem ama :) aynı anda biberon veremiyorum. Onu da becerebilirsem baya zamandan tasarruf edicem :)

29+5 haftalık oldum..dün gece ufak bi panik atak geçirdim.dün suyu mu az içtim ne alt tarafta baskı vs.tabi bugün gittik kontrole..normal dediler..enfeksiyon için test yaptılar...sanki iyice ağırlaştım gibi geliyor..bazen tuvalete bile gitmek zor oluyor...sizlerin nasıldı ya da nasıl bu haftaları?

Kızlar benim göğüslerimde çok ağrı var mastit midir acaba. Meme ucumda çatlak yara yok. Emzirirken canım yanmıyor ya da nadir acıyor. Bebişler emdikten sonra sağıyorum. 3 saat arayla sağmaya çalışıyorum. Bebeklerin gazını çıkarırken göğsüme dayanıyorlar mecburen o zaman çok ağrı oluyor. Gün içinde de sürekli sızlıyor. Bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Süt kanallarına bişey mi oldu acaba

Benimde öyle oluyor arada denemedigim sey kalmadı buz koydum sicak duş aldım biraz faydası oldu emzir bol bol düzeliyor sonradan

Benimde öyle oluyor arada denemedigim sey kalmadı buz koydum sicak duş aldım biraz faydası oldu emzir bol bol düzeliyor sonradan
Öyle yapmaya çalışıyorum canım. Göğüslerimden bütün vücuduma sıcaklık yayılıyor. Ateşim yok ama yanıyorum. Buza yatırasım geliyor göğüslerimi. Ne pis bir acı ciddi ciddi doktora gitmeyi bile düşünüyorum.

Kızlar ben ilkinde mastit oldum berbattı göğüs ucumu bir tarafı şişti kızardı ateş basıyordu göğsümü dokunamıyordum çok acıyordu birgün artık dayansmadım sıktım dişimi sıktım göğsümü resmet pat diye ses çıktı bir damarım tıkanmış orda biriken süt yeşermiş resmen.yeşil iltihap aktı ondan sonra çok rahatlamıştım

Kızlar selammmm giremiyorum bayagıdır kim ne yaptı hiç haberim yokk. Kimse de beni merak etmemiş zaten ben valla iki bebeyle huni takma seviyesine geldim çok şükür ya kızlar benimkiler çok kusuyo acaba neden? Bu arada süt yok mama ile besliyorum sadece. Mamayı da değiştirdim yok her halükarda kusuyolar neden acaba

Selammmm vallahi ben merak ettim girmeyince tahmin ettim halini ,bakıcı bulamadın mı? Kusmaları reflüden mi acaba ,bizimkiler de arada az da olsa kusuyor hipp combiotik aldık mama olarak gaz ve kabızlık konusunda iyi diye okudum bakalım işe yarayacak mı, 8*90 cc mama veriyorum ama o bile doyurmuyor sanırım ama obez olacaklar diye de korkuyorum,benim kiloya yatkınlıgım var,kızlarda bana çekmez inşallah:))) süt olayı bende de yok bir göğsümden hiç gelmiyor birinide mamadan sonra tatlı niyetine gündüzleri veriyorum asla doyurmuyor çünkü sağınca 30 cc anca çıkıyor bir öğün bile etmiyor artık ,zaten sağmadan da sıkıldım, bugün bir arkadasım sağma konusunda biraz tüyolar verdi gösterdi falan 50 cc anca çıktı 4 saat sağmamıştım belki ondan ,hala ikiz bebek olayına tam adapte olamadım cidden çok zor ve herkes ilk aylar en rahat zamanları sonrası daha zor dedikçe korkuyorum bazen,özellikle gece tek ilgileniyorum eşim yanaşmıyor pek, bencilliğini de 4 sene sonra öğrenmiş oldum :/ ikizleri olan bşr arkadasım var kocası haftasonları sen dinlen ben bakarım diyormuş şaşırıyorum bizimki ben çalışıyorum sen evdesin ve annesin deyip çıkıyor işin içinden :/ annelik ne tuhaf misyon !! Şimdiye kadar şartlarımız hep eşitti oysa, anne olduk sihirli bir güç geldi sanki,aksine daha yorgun ve depresifim eskisi kadar iyi hissetmiyorum artık,offff çok dertliyim ( kızların biri çıldırdı biraz önce aplamaktan kıpkırmızı oldu megerse doymamış ,elim ayagıma dolandı babamızın çözüm önerisi anason çayı verelim kafayı bulsun ,bir kere vermiş çocuk iki günde ayıldı ,benden daha tahammülsüz ,özellikle işten geç geliyor diye düşünüyorum artık ve hatta eminim başka emniyet müdürleride oturuyor bizim sitede onlar. 8 de evde bizimkinin ilçesi sanki yangınyeri hiç olay bitmiyor güya amannn neyse hersey güzel olacak inşallah ilerde

Buldum canım yatılı bi Özbek var evde ama geceleri ben bakıyorum yine, sabah 6 gibi alıyor ben kesintisiz 3 saat falan uyuyorum o bile yetiyo. İşte bende reflüden şüpheleniyorum. Ya ben gündüzleri pek zaman tutmuyorum artık çünkü sürekli istiyolar 2 saatte bir 60 cc veriyorum 1 saat olmışsa yiyeli 30 veriyorum ben daha fazla versem içerler valla korkuyorum bende obezlikten falan geceleri de 90 veriyorum 3 saat götürsün diyorum. Kusmasalar içerler daha ama kötü oluyo kusunca bir kaç kez burnundan geldi ikisininde acayip korktum doktora gidicem yarın bakalım. Süt bende komple çekildi çok canım yanıyordu sağarken 10 cc falan su çıkıyodu en son kan geldi doktor hemen bırak dedi. Ben mama da keöi sütüne geçtim anne sütüne en yakın oymuş bide kabız yapmadı sanki. Canım ben şıhusalık döneminde gerçekten sacmalıyodum. Rahatmışım ben ne çocuğu nerden çıktı rahatımı bozdum istemiyorum bile dedim. Ama geçti kendi kendime çıktım içinden. Gerçekten annelikte başka bir misyon yükleniyor üstüne. Ben de geceleri deliriyorum ama sonradan düşünüyorum ve annelik böyle bişey bundan sonra hayatım boyunca deliksiz uyuyamayacagımı buna alışmam gerektiğini söylüyorum kendime. Sende bırak eşini güzel yanlarına bakmaya çalış. İkiz annesi olmak çok büyük bir mucize ve çok özeliz. Eşime bende çok kızıyordum ama artık çok takmıyorum bebeklerin bu günleri geri gelmeyecek ileride keşke daha çok kucağımda tutsaydım diyeceksin falan dedim ve bitirdim olayı orda :))) anason konusunda benimki rakı iç öyle emzir demişti düşün:))) aslında biz sadece kendimizi düşünüyoruz erkekler için de farklı bir tecrübe sorumluluk onlarda depresyonda olabilir eve geç gelmesi belki içinde sakladığı duygulardandır. Bak benim lafım herşeye takılırım üzülürüm sonra mutlu edecek birşey bulup kendi kendime herşey güzel olacak derim:))) sende de canım arkadaşım ilerde çok rahat edicez ve iyi ki dicez unutma

Selammm kızlar ben geldim Nasılsıniz bebekler nasıl benim ikizler 4 aydan 11 gün aldılar gelişimleri iyi maşallah ama ben Bitigim sürünüyorum ilk günden beri tek bakiyorum
Nasıl tek bakıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben bir saat bile tek kalamıyorum.

Nasıl tek bakıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben bir saat bile tek kalamıyorum.
Valla ben 1. ayına kadar tek baktım sonra evde kapılara çarpmaya başladım yürürken. Vücut dengem bozuldu merkezim şaştı sağa çekiyodu vücudum sağına fazla yük almış kamyonlar gibi

Valla ben 1. ayına kadar tek baktım sonra evde kapılara çarpmaya başladım yürürken. Vücut dengem bozuldu merkezim şaştı sağa çekiyodu vücudum sağına fazla yük almış kamyonlar gibi
tebrik ederim valla hem de ilk ay ben imkansız bakamazdım seninkinden beter duruma düşerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…