2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ah ahh 2012 yolında hamileyken doğum izni 6 ay olsun diye baya mailler falan yazmıştık tv ye mesaj falan atmıştım. Nafile.. hem 6 ay anne sütü derler hem izin vermezler yavrularımız kaç kere yenidoğan olacakki
Eşlerin depresyonukonusunda ah ahh derim dahada bişey demem kızım doğduğu günden başlayarak 2 hafta çıkamadı bizimki depresyondan. Bu sefer erken başladı. Allahın gücüne gidecek neden 2 embriyo koydurduk salakmıyız biz dedi durdu. Nasıl bakcaz 2 sine birden diyor sanki o bakacak benide güçsüz hissettiriyor. 3 kız olacaklarını duyuncada bi posta girdi depresyona... her an hazır yani

Uykusuz yorgun annelere selam olsun ! Burdada doğumdan sonraki süreç devam.ediyormuş meğer şimdi gördüm Allah hepimizin bebişlerine sağlık güzel uykular versin :) biz 3.5 aylik olduk acaba siz bu aylarda kaç saate bir kac cc mama veriyosunuz ?

Ben 4moms mamaaro aldım çok memnunum

Ben en başından beri dikkat ettim 3 saati geçirmedim hep uyandırdım. Artık alıştılar uyandırmasam da aç değilken uyanıyolar. Aklıma tüküreyim yapmasaydım keşke

Cnm bende araştırdım mamaları ama keçi sütü kansızlık yaparmış genelde ileriki aylarda kullanıyorlar o mamaları ondan bende kafam karıştığı için almaktan vazgeçtim
Canım ben doktorumuza acayip güven duyuyorum hiç bahsetmedi öyle bişeyden

Benim de kafam çok karıştı golden goat ya da sma yı denicem ama karar veremiyorum. Sma kullanan var mı? Kabızlık yapıyor diyorlar ama.

Eyvah o zaman. Sanırım yapacak çok bir şey yok. Birkaç ay daha sabır :/
Seninkiler kaç aylıktı hala mı gaz problemi yaşıyorsunuz( bizimkiler 2 aylık oldu bugün nasıl bir gaz açık yazıcam osurmak mamayla beslendikleri için kokuyorda kendileri uykudan uyanıyor korkup :)))doktorum tüm mamaların içeriği aynı diyor zaten belli standartlar olmazsa lisans alamıyorlarmış firmalar,birde kucaga alıstılar haftaiçi 7 den sonra tek bakıyorum yüreğim ağzımda geziyorum biri bari uyusa diye dua ediyorum,ikisini aynı anda kucagıma alıyorum şimdilik 1. 2 haftaya iyice agırlaşıcaklar onu da yapamıycam,offff offf

1.5 aylıklar daha. Aynı şekilde benimkiler de korkuyor osuruklarından ağlamaya başlıyorlar :)) mamaya başlayalı bu kadar çok gaz oldu. Sürekli bi ıkınma halindeler. Diyorum o kadar gazı nasıl üretebilir bu küçük vücutlar :)) bütün gün pırtımız bitmiyor :)
Bizimkiler de kucağa alıştı maalesef. Annem kucağa alıştırdı ben sallamaya alıştırdım. Eşimle çok tartışıyoruz bu yüzden. Kucağa almayın diyor sürekli. Ama baş edemiyoruz ki. Kendisi tam bi gün geçirse görecek durmuyorlar.
Neyse ki ben hiç tek kalmıyorum bir kişi mutlaka oluyor yanımda. Yoksa kafayı yemeye ramak kalıyor bazen.

Ben seninkileri daha büyük sanıyordum:)) Allah’tan kolik falan olmadılar ,doktorumuz sürekli kucakta ve ayakta olmayı istemelerini reflüyede bağladı gerçi kusmaları yok ama mama değişikliklerinde falan alışana kadar yemek borusuna geri gelebilirmiş yedikleri ve bu yüzden dik olmak isteyebilirmiş ,eşime gece gaz çıkartması zor geliyor ,çocuk uyuyor gaz çıkartmaya çalışırken uykusu açılıyor uyumuyor dedi doktorda dalmışsa uykuya zorlamayın deyince gece gaz çıkarma seanslarımızda iptal olacak gibi görünüyor,şimdi korkum bu sefer gün içinde o gazı çıkartmak için zorlanmaları herşey problem ,bu arada demir damlası kullanıyormusun ?2 haftaya başlıycaz o da mide bulantısı ve huzursuzluk yaparmış,en sonunda huzur veren birşey yok mu bu çocuklara diye ağladım doktora ,adam bebekler iyi ama annemiz pek değil dedi:)) biran önce büyüseler:/ 2. Ay aşılarını oldular bugün şimdi ateş agrı olurmu diye bekliyorum çok şükür şimdilik iyiler

Ya bizdede doktor kan damlası verdi ama kabız yapıyormuş bu damlalar benimkiler zaten 2 günde bir yaptıkları için bşle çok rahatsız oluyorlar bide aşırı gazları var ondan vermiycem şu gaz sorunumuz bitsin ek gıdaya geçsinler en azından kabız olunca ona uygun yiyecek verdiririm biraz işe yarar
2. Ay aşısı bizde ateş yapmadı ama öğün ishal oldular ve kustular fışkırtarak 3 günde aşırı huysuzlardı

Daha küçüküz canım :)) demir damlası vermedi daha doktorumuz. Bizim de aşımız vardı bugün hepatit b nin ikinci dozunu oldular. İnşallah sıkıntı olmaz sizde de.
Gaz konusunda da aynı durumları yaşıyoruz :) önceden eşim çok uğraşırdı çıkartmak için. Şimdi iki vurup çıkmıyor deyip bırakıyor. Bir de gazı çıkmayınca daha iyi uyuyorlar diyor :)) ağırlaşıyorlar artık ben de zorlanıyorum. Omzuma alınca göğüslerime baskı oluyor çok ağrım oluyor ben de çıkartamıyorum o yüzden. Öyle gazlı duruyorlar. Sonra ıkınıp sıkılmalar başlıyor.

Slm kızlar bizde bugün bi haftalık olduk bebişlerimle benimkiler uykucu arada ben kaldiriyorum önce anne sütü zorda kalirsam mama veriyorum yorucu günler başladı çok şükür sağlıkla geldi kızlarım herkese kolaylık versin Allahım

Benim de kafam çok karıştı golden goat ya da sma yı denicem ama karar veremiyorum. Sma kullanan var mı? Kabızlık yapıyor diyorlar ama.
Biz 3 haftadır sma kullanıyoruz Can'ım kızlarım tadını sevdi salı Dr günümüzdü kilolarımız güzel çıktı çok şükür kabızlık yapmıyor çünkü kızlar günde 1 kez kaka yapıyorlar Dr muz gaz için omnivit herb baby yazdı içeriğinde dereotu yağı- kimyon yağı karışımları var üstelik uyku düzenliyormuş günde 2 kes 4 damla-- maflor probiyotik düzenleyici yazdı günde 1 kes 5 damla bugün başladık içmeye mamaya karıştırıyoruz kakamız bunlar yüzünden sanırım bugün çok pis kokuyordu.23 kasımda verem aşımız var.

Biz 53 günlük olduk kızlarımdan biri kendini ve beni perişan ediyor geceleri bilhassa durmadan ağlıyor bende ağlıyorum onla. mememi aç kurt gibi durmadan emiyor üstelik mama vermemize rağmen emzirirken uyuma modunda uyudu diye sevinip yatağına bırakıyorum başlıyor ağlamaya tekrar emmek istiyor diğer kızımı huzursuz ediyor uyutmuyor. O da onun sesini duyunca ağlıyor. bugün odalarını ayırdık çok zor uyuttuk babaannesiyle yatıyor şu an diğer kızımız babamız ve benle yatıyor. Dr sorunun büyüme atağından kaynaklandığını söyledi sevin kızın büyümek istediği için yapıyor bunları Dedi. Arkadaşlar ve tecrübeli anneler Sizin bebişlerde böyle oldumu ne yaptınız Nasıl aştınız bu durumu? Acil yardım lütfen

Valla benim kızda öyleydi sürekli aglardı uyumaz birsey yapamadım çünkü hala öyle sadece emzik tutmazdı onu alıstırdık eskiye göre biraz daha iyi hem artık büyüdük 6 gün sonra 5 ayı doldururuyoruz allah kolaylık versin cok zor gercekten

Günde 2 kere kaka yaparlardı canım sadece süt verdiğimde. Mamaya başladık Hipp iki günde bir yaptırdı. Gazları çok arttı. Doktor bize bio gaia yazdı ama çok yaramadı. Sub simplex kullanıyoruz. En azından gazlarını çıkarabiliyorlar o yüzden ondan memnunum. Kızımın biri ishal olmuştu mafloru da bize o zaman vermişti doktor. Gerçi o da çok işe yaramadı bizde. Onu kullandığımız halde günde 7-10 kere yapardı. Mamaya başlayınca kesildi ishali. Golden goat a başladık bakalım bugün. İnşallah yarar da mama arayışım biter. Bu da yaramazsa sma denicem. Bu kadar çok mama değiştirmek de istemiyorum ama çok sıkıntılı yavrucaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…