2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Başına gelen var mı sol göğsüm ağrıyo. Sağıyorum yine ağrı geçmiyo. Bilgisi olan var mı

Serviks uzunluğum 2ye düşmüş ve kasılmalarım var. Yarın sabah geliyor bebeklerimiz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen Daha 35+3 deyiz ama buna da şükür
Canım hayırlı olsun ama ben serviks uzunluğu 1.5 cm ile bir hafta açılmam da 3cm ile bir hafta daha geçirdim 34+3e kadar getirttik 5 cm açılmam olunca daha durmazlar diye doguma girdim. Biraz daha uzatamıyor muydu doktorun

Serviks uzunluğum 2ye düşmüş ve kasılmalarım var. Yarın sabah geliyor bebeklerimiz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen Daha 35+3 deyiz ama buna da şükür
Hayırlı doğumlar canım

Başına gelen var mı sol göğsüm ağrıyo. Sağıyorum yine ağrı geçmiyo. Bilgisi olan var mı
Beni de mahvediyor göğüslerimin ağrısı. Sağdığım halde ağrıyor yanıyor sızlıyor. Meme tam boşalmadığı zaman öyle oluyor. Sağarken süt bitti deyip bırakma. Süt gelmese bile 15 dk sağmaya devam et. Elinden geldiğince emzir. 2 saat arayla sağ tekrar. Duşta sıcak su tut. Sıcak su torbası da olur. Masaj yap. Bana buzdolabında soğutulmuş lahana da iyi geldi.

Benimde çok kotu ağriyor gogus uclarim emdirmeye korkar oldum sağma kolayima geliyor ama 75,bazen 50 ss çikiyor sizin nasil sutunuz gogsum buyuk şişiyor sma az çikiyor gibi geliyor bana

Benimde çok kotu ağriyor gogus uclarim emdirmeye korkar oldum sağma kolayima geliyor ama 75,bazen 50 ss çikiyor sizin nasil sutunuz gogsum buyuk şişiyor sma az çikiyor gibi geliyor bana
Lansinoh krem çok iyi geliyor canım bana. Tavsiye ederim onu. Benimki tam uçları da değil içerden süt kanallarım ağrıyor. Çok şükür bu ara iyi sütüm. Dönem dönem azalıp artıyor. Ne sebep oluyor onu çözemedim henüz. 60 çıktığı da oluyor 250 çıktığı da. Az çıksa da ısrarla sağmaya devam et canım. Ben damla çıkmamasına rağmen 15 dk sağıyordum açıldı sonra göğsüm.

Maşallah canim ne 250 si bi kere 100 çikdi oda 6,7 saatda biriken sut 75ede seviniyorum valla bilmiyorum nasil arttiracam,bende çikmasada sağiyorum ağriyor dedigin gibi içden ağri yarin alim dedigin kremden inşallah geçirir kizimin birini piposu çok kotu oldu pişik desemi bilmiyorum kipkirmizi pitir pitir uçlari beyaz kaç gundur geçmedi bugun artdi yarin hastaneye goturcem

6-7 saat çok uzun canım. 2-3 saatte bir sağman lazım. Bir ara iki göğsümden toplam 30 çıkıyordu. Tamamen kesileceğini düşünmüştüm. Elimden geleni yaptım kesilmesin diye. Humana still tea ve rezene içiyorum bol su olabildiğince dinlenme. Sen de öyle dene bakalım bi canım. En önemlisi kendine inan. Bebişlerimizi 8-9 ay karnımızda besleyebildiysek doğduklarında beslemek için de yeterli donanıma sahip vücudumuz. Her şeye rağmen olmuyorsa da üzülmemek lazım. Mama ile beslemek de dünyanın sonu değil. Ben de mama ile beslenmişim ama çok şükür :)
Bebişin poposu da pişik olmuştur canım. Doktor onun için bize travazol vermişti baya iyi geldi. Tabi sen doktora götür uygun kremi verecektir. Bir de kuru tutmaya çalış poposunu.

Canım ben doktorumuza acayip güven duyuyorum hiç bahsetmedi öyle bişeyden
Bende sordum geçen gittiğimde keçi sütünü sadece inek sütüne alerjisi olanlara veriyoruz eski mamanıza devam edin dedi ama ben gittim Hipp aldım adam en çok o satılıyor dedi. Keçi sütlü olanı sordum. O biraz ağır geliyor bebeklere herkese vermiyoruz dediZ

Travazol krem kortizonlu diye biliyorum. İçeriğine baksana. Kortizonlu ise bence onu kullanma . Pişik olursa sudo krem kullan demişti emzirme hemşiresi bana. Pişik toksa bepentol

Arkadaşlar merhaba. Göğüs ucu kremini hamileliğinizin kaçıncı haftasında kullanmaya başladınız?

Travazol krem kortizonlu diye biliyorum. İçeriğine baksana. Kortizonlu ise bence onu kullanma . Pişik olursa sudo krem kullan demişti emzirme hemşiresi bana. Pişik toksa bepentol
Sudo krem kullanıyordum canım. Doktor işe yaramaz o deyip travazol vermişti. Dediği gibi sudo krem iyi gelmemişti. Yavrumun canı çok yanıyordu mecbur kullandım. Çabuk geçirdi allahtan

Arkadaşlar merhaba. Göğüs ucu kremini hamileliğinizin kaçıncı haftasında kullanmaya başladınız?
Ben doğumdan sonra kullanmaya başladım lansinohu. Bence önceden kullanmaya gerek yok. Tek sürmede bile iyi geliyor çünkü. Hem göğüs ucunu uyarmanın doğumu başlatabileceğini okumuştum.

Sudo krem kullanıyordum canım. Doktor işe yaramaz o deyip travazol vermişti. Dediği gibi sudo krem iyi gelmemişti. Yavrumun canı çok yanıyordu mecbur kullandım. Çabuk geçirdi allahtan
Demek sudo krem işe yaramadı. Benimkiler pişik olmadı ama ben yine de kocaman bişey aldım inşallah bizimkilerde işe yarar

Evet travazolda kortizon var cok az surmen lazim birde en fazla ayda 3 kere kullanmaya calis cocuk derisini inceltiyor amway gibi biobelinda diye bir marka var ben onun pisik kremini kullaniyorum lanolinde var icinde cok iyi ve guzel internetten arastir istersen

Valla kızlar en iyi pişik kremi tüp arko :)) boş yere para vermeyin. Büyük kızımda onla büyüdü ve hiç pişik olmadı. Çok şükür ikizlerde de yok, 1 tl alın kullanın, gerçekten faydasını görürsünüz. Ama tüp olandan olacak

Merhabalarr. Kızlarım salı günü doğdular küvöze alınmadılar çok sükür, kiloları 2200gr ve 1900 gr. Çok şükür sağlık sıkıntımız yok, damla damla da olsa sütümüz de gelmeye başladı ama bebişlerim emmeyi bilmiyor malesef hemşireler de sağ olsunlar hiç çabalamadılar hemen mama verdiler, şuanda beslenme mamayla yapılıyor. 2-3 saatte bir olan azcık sütü sağıp vermeye çalışıyorum ama memeyi almalarını çok istiyorum. Sizin bebişler meme emmeyi öğrendiler mi bu konuda öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…