2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cvbın için tşk ederim Allah sana da bana da sabır güç versin inş. Kızlar tecrübeli anneler bebişlerin kafaları altına bebişleriniz kaç aylıkken yastık koydunuz????

Cvbın için tşk ederim Allah sana da bana da sabır güç versin inş. Kızlar tecrübeli anneler bebişlerin kafaları altına bebişleriniz kaç aylıkken yastık koydunuz????
Oğlanda reflü var kızda bikere kusup mosmor olmuştu acile gitmiştik ondan beri hep yastıkla yatıyoruz 3 haftalıktan bu yana

Kızlarr ben epidural sezeryan istiyordum ama eşim doğuma asla girmek istemiyor. Kan ve hastane ortamına hiç dayanamıyor. Fotoğrafçım "ben yanındayım, zaten ortam da güzel oluyor, ameliyat havasında olmuyor" dedi ama eşim olmadan epidural yaptırmam mantıklı mı bilemedim :/ Siz ne önerirsiniz?

Cnm eşin girmesede epidural yaptır bebislerini göreceksin foto cekilecekmissin daha ne olsun o anı yaşamak çok güzel sağlıklı doğum dilerim

Bizde hippe başladık yorumlarda gaz yapmıyor yazdığı için tercih etmiştim aslında ,demek bebeğe göre değişiyor inşallah yapmaz bizimkilerde ,zaten artık gazda çıkartamıyorum yavrucakların sırtı bere olacak vurmaktan:)) sab simplexden bende memnunum bayagı erken başladık 4. Haftamızdı sanırım aşırı gaz sorunu yaşamadık daha doğrusu kolik düzeyinde olmadı devamlı pırtlatıyorlar:) 3 saat uykuylayım ve hayatımın bundan sonrası bayağı bir zaman böyle geçecek sanırım hala alılamadım(

Herkese mrb ikiz anneleri bir sorum olacaktı çiğer geliştirici iğneyi nasıl kullandırdı doktorunuz.iki farklı doktor bana farklı şeyler söyledi kafam karıştı.biri iki doz sabah iki doz akşam ,diğeri bir doz sabah bir doz akşam kullanın deri sizler nasıl kullandınız şuan 30 haftadayız iki hafta sonra tekrarlayacaklar iğneyi tek yumurta ikizlerine hamileyim ve en fazla 35 dolar alırız dedi doktor

Canım birincisi ameliyathane öyle tahmin ettiği gibi kanlı bi ortam değil benim eşimde çok tereddütlüydü önünde örtü oluyor ve hiç birşey görmüyor çok zor ikna ettim ve şuan iyi ki girmişim diyo. İkincisi epidurali eşin için değil çocukların için ol. O ilk gösterilme anları asla hafızandan silinmeyecek hele yanağına deydirseler o koku ve tat hiç gitmicek agızından. Üçüncü de genel anestezi uyanması gerçekten çok sancılı epiduralde öyle birşey yok ağrısız geçiriyorsun uyanma kısmını ve çabuk ayağa kalkıyorsun.

Kızlar hello ben pert oldum yani sağ bileğim. Doğumdan itibaren çok agrıyordu ve 100 hamilede 1 birinde gözüken birşey olmuş o da gelmiş beni bulmuş kas ve kemiğin uyuşmaması oluyormuş ve bileğimi kullanamıyorum bakalım Demirli bileklik verdi. 3 hafta eğer geçmezse ameliyat dedi. Çocukları alırken çok zorlanıyorum gözümden yaş geliyor artık o derece. Diyeceğim o ki ben geç kaldığım için agrım bu derecedeymiş kimse var ise böyle şikayet ihmal etmesin derim.
Kızlar toz gavisgon veren var mı bebeğine kusmasından dolayı. Bana dr verdi artık ama mamada bir süre sonra tıkanıyor içemiyor çocuklar. Kullanan varsa bu problemi yaşayan oldu mu merak ediyorum

Geçmiş olsun canım inşallah geçer ameliyata gerek kalmaz

Erken doğum riskimden dolayı 26. Haftada ikişer doz sabah akşam yapıldı.

Geçmis olsun canım ya ben kullaniyorum gaviscondan ben suya atıp cay kasigiyla eritiyorum öyle veriyorum bibrronla mamada ve4nedim hiç

Banada yapılmıştı senin haftalarda iki doz Birgün ertesi gün aynı saatte yine iki doz olarak

Geçmiş olsun cnm

Bu birlekte zorlanma olayı bende de var bir kaç gündür arada gelio gidio,Ama şimdi endişelenmeye başladım,geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

intizor canım nasılsın bebişlerden fırsat olmuyor galiba arada yaz :)
İyim canim san nasilsın malum bebeklerle uğraşiyoruz gunduz vakit olmuyor gece yatinca teli elime aliyorum 5 daka bakamadan uyuyib kaliyorum valla bebeklerin ağlamasinada zor uyaniyorum emzirirken bile gozum kapali emziriyorum bişe soracam benim kizlarin birinin memesinin biri ceviz buyukliginde şişdi bi tarafide şişmeye başlamiş anneme sik geçer dedi biraz araştirdim sikmayin diyor bi defa sikdim sut gibi bişey çikdi siz neler yapdiniz kizlar

Sikma canim o zamanla dagilir masaj flnda yapma gogsune geciyor

Aynen canım bebeklerle uğraşıyoruz işte. Dün gece çok zordu yine uykusuzluk ne zormuş yaa. Emzirirken ben de uyuyakalıyorum. Eşim uyandırıyor. Bebeği kucağımda tutmaya mecalim olmuyor. Allahım yardım etsin bize. Nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum şişlik hakkında bilgim yok canım ilk defa duydum. Öğrenirsen yazarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…