2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Dimi valla bende buyusunler bana bağımlı olmasinlar istiyorum artik cok yoruluyorum
İş neydi senin canim yaa unutmusum
İnş ögünlerde gelecek ve bugünleri unutcaz:) hamileliğim nekadar zor ve sorunlu geçmişti sanki hiç bitmeyecek gibi geliyordu şimdi ise ben hamile olmamışım gibi geliyor :)
Belediyede çalışılıyorum CNm Bnm

Keske benim kizlarda biraksa mamayi cildiriyorlar biberonu gorunce resmen memeyi gordunmu kacmaya yer ariyorlar agizlarinin tadini bilmiyor dogal sut ararda bulamazlar biz hastaliktan ek gida yemeye firsat bulamiyoruz kizlardan birinin igne yemekten piskolojisi bozuldu huyu tamamen degisti uykudan korkarak kalkiyor yavrum

Bebislere kim bakiyor :)
Allah kolaylık versin canimcim

Ayyy kiyamam yaaaaa küçücük onlar daha...
Ek gida da yerler canim iyi olsunlar da

Hepfitim sagol canim yeni yeni toparliyorlar biz 8 aylik olacaz hic emekleme dertleri yok sizinkiler basladimj emeklemeye
Yok canım maalesef ya hatta oturmuyolar bile zorluyorum biraz oturup basiyolar agidi dün de kontrol vardi sağlık ocaginda oturmalilardi dedi iyice moralim bozuldu bakalım nasil olacak

Bebislere kim bakiyor :)
Allah kolaylık versin canimcim
Kaynana kayınpeder bakıyor arada görümcem geliyor yardıma
Geçmiş olsun benim oğlan bronşit oldu baya kötü geçti 10 gün iyileşti sayılır
Zaten normalde ikiz büyütmek zor bide hasta olduklarında dahada zorlaşıyor herşey

Geçmiş olsun canim
Çalıştığın icin kv kp bakmasi iyi oluyoda ben evde oldugum icin zorlansam da istemiyorum kv gelmesini
Yaptigi isi begenmiyorum cocuklara bakışını begenmiyorum ayıp oluyo
Ama tabi bu gicik huyum yüzünden baya bi yoruluyorum imdat diye bagiriyorum o ayri

Maalesef bende halimden memnun değilim ama bakıcıyada vermiyorum 2 sene daha böyle gidecek 3 yaşında kreşe vercem.. kaynanam herşeye karışıyor çocuklara çorba yapıyorum beğenmiyor kalkıp un kavurup veriyor kaç zamandır susuyordum geçen sinirlenip söyledim düzeldi şimdilik ama tam gün çalışmaya başlıycam 3 hafta sonra bildiğini okur yine .. kendin bakmadığın sürece bakıcıda kaynanada bildiği gibi bakıyor .. evde olsam bende çok sağlıklı bakamam sanki psikolojim kaldırmaz 3 çocuğa sürekli bakmayı... inş hemen büyürler okula giderler o dönemleri gerçekten daha kolay

Amannn diyim isi filan birakma gerçekten devlete dayali bi isim olmasini cok ama coookk isterdim ciddi ruhi çöküntü içerisindeyim çünkü
Ben hep ya calistim ya gezdim bianda eve kapilmak cok zoruma gitti
Eger bebeklerime sevgim olmasa cekilmez derdim yani

Öyle gerçekten sevgileri olmasa çekilecek şey değil sanki
Ruhsal olarak bu ara iyi değilim ne evde durmak ne çalışmak nede gezmek istiyorum :) aylar ilerledikce ayrı zorlaştı sanki şu 2 sene hemen geçsin

Öyle gerçekten sevgileri olmasa çekilecek şey değil sanki
Ruhsal olarak bu ara iyi değilim ne evde durmak ne çalışmak nede gezmek istiyorum :) aylar ilerledikce ayrı zorlaştı sanki şu 2 sene hemen geçsin
Aynenn hemen gecsin

Hanimlar nasipse bende ikiz bebek bekliyorum,size bir sorum olacak.ikiz bebeklerinizi ilk aylar birliktemi yatirdiniz ayrımı.ben odalarina iki adet büyüyebilir besik ve bir gardrop alayim diyorum ama ilk 6,7 ay yatak odamda yatirmak istiyorum.bu sürecte odama bir tane park yatak alsam yeterli olurmu yanyana sigarlarmi

Hayırlı olsun canim inşallah sag saglam al bebislerini kucagina
Uzmanlar ilk 6ay yaninda yatirmayi oneriyorlar canim bebek ve annenin iletisimi icin biz 8bucuk ayligiz hâlâ yanimdalar besik de istemiyolar ayni bazada yatiyiruz 1ay sonra ayircam ama sen 6ay yatirsan yeteeli bence park yataga sigarlar ama birbirlerini uyandirirlar
Eger hem oda yapip hem kendi odana almak istiyorsan bence tasinabilir besikler var onlardan al derim ben 2tane aldim onlardan bayagi isimi gördü yani

Ayni bazaya 4kisimi yatiyosunuz yoksa babanızınmı pabucu dama atildi
Birde bazada siz uyurken dönüp düsmüyolarmi

Ayni bazaya 4kisimi yatiyosunuz yoksa babanızınmı pabucu dama atildi
Birde bazada siz uyurken dönüp düsmüyolarmi
Simcik şöyle olayor
Babamizi taaa 7aylikken odadan gönderdik garibim hâlâ gelemedi yatagina
Cocuklarin dusmesi imkansuz dört tarafi engellerle dolu

M morincii ben 4 bucuk aylik felan park yatakta birlikte yatirdim canim boylari uzayinca degistirdim yerlerini cocuk odam olmadigi icin odamda ranza var alt katinda birlikte yatiyorlar suan

Merhaba hanımlar rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın şükürler olsun ki kavusmussunuz bende nasipse kızlarına kavuşacağım hastane araştırması yapıyorum hangi hastanelerde doğum yaptınız bana yardımcı olurmusunuz

Canım öncelikle hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağında bulundursun inşallah
Ben kontrollere hep özel gittim ama doğuma dogumevinde tanidik doktorumuz vardi oraya gittim
Doktor yaptirio dogumu sonrası hemsirelerde ama onlarla da sıkıntı yaşamadım cok şükür

Sana tavsiyem araştır yeni dogan kuvozu var mi
Ilgileri nasil
Bide bazi hastanelerde devletten para almak icin gerek olmasa bile kuvozde durduruyor
Gitmeden iyi arastir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…