- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
- Konu Sahibi sahraaaaaaa
-
hosgeldin canimBen varım... gözde olacak kızımın adı
Ben 18. Haftadayım. 3. Çocuğum olacak inşallah. Bir kızım bir oğlum var. İkinci kızımızı bekliyoruz. İsim araştırmak çok doğru gelmiyor bana. Çok kafa karışıklığı ve karasızlığa yol açıyor çünkü. Beğendiğiniz, kulağınıza hoş gelen, soyadınızla uyumlu saçmasapan bir anlamı olmayan bir ismi koyuverin hemen. Ben tüm hamileliklerimde cinsiyeti öğrenir öğrenmez aklıma gelen beğendiğim ilk ismi yakıştırdım bebeğime. Büyük kızım deniz oldu, oğlum egemen, bu da gözde:)
Hoşgeldin canimMerhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bende 16. Haftanın içindeyim 2 oğlum var eşimle kız olmasını çok istiyoruz tabii en başta sağlıklı olmasını
Hoşbulduk Amin canım benim hepimizin inşallahHoşgeldin canim
Hayirlısı olsun insallah gonlünüze gore olur umarım
NerdensinHoşbulduk Amin canım benim hepimizin inşallah
Konya canım sizNerdensincanim
Anlamı güzel ama ben öğretmenim çocukların içinde olduğundan mi nedir mehtapa mektup diyen merzaya da mezar deyip çocuğu üzebilirMerza ismi kulağa nasil geliyor kizlar ...
Meleklerin kraliçesi demekmiş
Hayirlı evlatlar olsunlar inşallah canimBennnZeynebim geliyor inşallah.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı bireyler olurlar inş
Güzel demişsin de ben de tam tersi biraz gizemli olması taraftarıyım... Öyle ağır anlamı olmamalı ama merak de uyandirmali.Ben de 2 kız annesi olacağım...isim konusu bizde de muamma...ilk kızımin ismini çok severim onun üstüne bişey bulamıyorum sanki..
Bir de elbette sizin kızınız da herkesinki gibi biricik ama tek olsun diye internette duyduğunuz abuk subuk isimleri koymayın çocuğunuza anlamını iyi araştırın...tdk ya falan bakın hangi dilde diyorsa o dilin sözlüklerini karıştırın yani buralardaki anlamlara çok güvenmeyin...
Biz o yüzden Türkçe isimler düşündük düşünüyoruz hep...duyulduğu zaman ablamı ne ki diye sorma ihtiyacı hissetmesin insanlar...duyulduğu zaman bişey ifade etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?