2017 de Kız Annesi Olacaklar Buraya

sahraaaaaaa

Ohh miss gibi huzur
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
327
186
63
Herkese merhabalar ben 17 haftalık hamileyim ve kızımız olacağını öğrendim
Şimdi ki aşama isim bulmak ama h anlamı güzel hem de biricik olsun istiyorum fikri olan var mı diye size sormak istedim...
Nerelerden bakabilirim önerisi olan var mı kızlar

Ben 18. Haftadayım. 3. Çocuğum olacak inşallah. Bir kızım bir oğlum var. İkinci kızımızı bekliyoruz. İsim araştırmak çok doğru gelmiyor bana. Çok kafa karışıklığı ve karasızlığa yol açıyor çünkü. Beğendiğiniz, kulağınıza hoş gelen, soyadınızla uyumlu saçmasapan bir anlamı olmayan bir ismi koyuverin hemen. Ben tüm hamileliklerimde cinsiyeti öğrenir öğrenmez aklıma gelen beğendiğim ilk ismi yakıştırdım bebeğime. Büyük kızım deniz oldu, oğlum egemen, bu da gözde:)

Aslında sen de haklısın
Ama benim ilk çocuğum bi de ayrıntıcıyım...
Ve ismin cok onemli olduğuna inaniyorum karakterine siniyor anlamı
Bi de biricik olsun istiyorum kızım gibi bakalım kısmet tabi

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bende 16. Haftanın içindeyim 2 oğlum var eşimle kız olmasını çok istiyoruz tabii en başta sağlıklı olmasını

Bennn Zeynebim geliyor inşallah.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı bireyler olurlar inş

Bennn Zeynebim geliyor inşallah.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı bireyler olurlar inş
Hayirlı evlatlar olsunlar inşallah canim

Ben de ögretmenim ilk defa duydum valla bu tarz lakapları öyle cocuklar evlatlarimizdan uzak olmasi dilegiyle...
Iyi yürekli insanlarla karsilastirsin Allah insallah.
Babamizla daha konusmadik o da ben de bikac isim bulduk bakalim artik kismet

Ben de 2 kız annesi olacağım...isim konusu bizde de muamma...ilk kızımin ismini çok severim onun üstüne bişey bulamıyorum sanki..

Bir de elbette sizin kızınız da herkesinki gibi biricik ama tek olsun diye internette duyduğunuz abuk subuk isimleri koymayın çocuğunuza anlamını iyi araştırın...tdk ya falan bakın hangi dilde diyorsa o dilin sözlüklerini karıştırın yani buralardaki anlamlara çok güvenmeyin...

Biz o yüzden Türkçe isimler düşündük düşünüyoruz hep...duyulduğu zaman ablamı ne ki diye sorma ihtiyacı hissetmesin insanlar...duyulduğu zaman bişey ifade etsin

Güzel demişsin de ben de tam tersi biraz gizemli olması taraftarıyım... Öyle ağır anlamı olmamalı ama merak de uyandirmali.
Ama biriciklik konusunda evet o konuda sizE katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…