- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi sahraaaaaaa
-
Söylediğim gibi anlamını iyi araştır çünkü ben de isimlerin önemine ve etkisine inanırım...Güzel demişsin de ben de tam tersi biraz gizemli olması taraftarıyım... Öyle ağır anlamı olmamalı ama merak de uyandirmali.
Ama biriciklik konusunda evet o konuda sizE katiliyorum.
Benim kızçe acıkinca daha çok hareket ediyor henüz benden başka kimse hareketini hissedemedi sakin bi bebek olacak sanirimBu arada maşallah yavrum hareketliydi ama şu 2 gündür hareket hissetmiyorum şuan 19. Haftanın içindeyim
Canim benim iyi düşün ya insallah iyidir kuzum rahat ol sohbet etNormaldir dimi bende ayın 13 ü veya 14üne randevu alcam gidicem ama korkuyorum bundan önceki hamileliğim 2. Ayda düşükle sonuçlandı korkuyorum
İnşallah canım sağol senin kaçıncı ayCanim benim iyi düşün ya insallah iyidir kuzum rahat ol sohbet et
Aynıyız demkki5. Ayımızdayiz canim
Amin canım inşallahHayirlı evlatlar olsunlar inşallah canim
Ben de ögretmenim ilk defa duydum valla bu tarz lakaplarıöyle cocuklar evlatlarimizdan uzak olmasi dilegiyle...
Iyi yürekli insanlarla karsilastirsin Allah insallah.
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım...Bizim de kızımız olacak İsim olarak Buse dedik şimdilik ama Defne ve ipek de olabilir ..
merhaba, kız bebiş yapmak için bir yöntem denediniz mi acaba?Ben 18. Haftadayım. 3. Çocuğum olacak inşallah. Bir kızım bir oğlum var. İkinci kızımızı bekliyoruz. İsim araştırmak çok doğru gelmiyor bana. Çok kafa karışıklığı ve karasızlığa yol açıyor çünkü. Beğendiğiniz, kulağınıza hoş gelen, soyadınızla uyumlu saçmasapan bir anlamı olmayan bir ismi koyuverin hemen. Ben tüm hamileliklerimde cinsiyeti öğrenir öğrenmez aklıma gelen beğendiğim ilk ismi yakıştırdım bebeğime. Büyük kızım deniz oldu, oğlum egemen, bu da gözde:)
Hayır, sadece çok dua ettim Kızım kızkardeşi olmasını çok istiyordu... belki de onun duaları kabul oldu...merhaba, kız bebiş yapmak için bir yöntem denediniz mi acaba?
Çimen isim olarak ilk kez duydum .. hayırlı olsunMrblar.benimde kizim olacak
Adi: Zehra yada Çimen olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?