• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Doğumlular😍❤️😍

Bugün okul kıyafetlerimizi aldık okul kiyafetlerimiz eşofman takımından farksız ben şort etek tarzı bir şeyler çok hayal ediyordum😂

Peki takımda neler var kaça aldık ;

1 adet kısa kollu polo yaka lekost tişört (1 tane de yedek aldık)
1 adet uzun kollu polo yaka lekost tişört
1 adet eşofman altı
1 adet kapşonlu hırka

5 parça kıyafet toplam fiyatı 1025 TL

Bugün okul kıyafetlerimizi aldık okul kiyafetlerimiz eşofman takımından farksız ben şort etek tarzı bir şeyler çok hayal ediyordum😂

Peki takımda neler var kaça aldık ;

1 adet kısa kollu polo yaka lekost tişört (1 tane de yedek aldık)
1 adet uzun kollu polo yaka lekost tişört
1 adet eşofman altı
1 adet kapşonlu hırka

5 parça kıyafet toplam fiyatı 1025 TL
Gule gule giyinsin fistik

Anaokuluna başlayan varmı ya bize mesaj bişey gelmedi veli bilgilendirme sisteminde anaokulu kaydı görünüyor ama sabahçı öğlenci öğretmen kim bilgim yok daha okula mı gitmeliyim

Günaydınnnn🌺🌺🌺

Biz bugün okula başladık sınıflarımız belli oldu. 1 C şubesine seçildik öğretmenimiz bayan 27 yıllık öğretmen olduğunu söyledi 40 dk kadar bir konuşma yaptı. Yarın öğrencilerimle başbaşa 40 dk tanışma yapacağım dedi. Hayırlı bir yıl olur insallah🤩
Baya deneyimli bi ogretmen bizim ki de 12 yıllık iyi tatlı bi kadin di

Canım merhaba bizim uyum haftamızda yarın başlıyor. Forma ile mi gittiniz ve çanta vs götürdünüz mü
Yok gündelik kıyafetlerimizle gittik çantaya falan gerek yok bugün veli toplantısı gibi oldu yarın da öğretmen öğrencilerle tanışıp okulu gezdirecekmis sizin de hayırlı olmasını diliyorum mutlu başarılı bir yıl dilerim 🌺

Yok gündelik kıyafetlerimizle gittik çantaya falan gerek yok bugün veli toplantısı gibi oldu yarın da öğretmen öğrencilerle tanışıp okulu gezdirecekmis sizin de hayırlı olmasını diliyorum mutlu başarılı bir yıl dilerim 🌺
Çok teşekkür ederiz hepimiz için mutlu başarılı bir yıl olsun inşallahhh 🤗🥰

Bizimki biraz anlatımından anladığım titiz biri çok ödev vermem ama verdiğim de düzgün olmalı dedi veli öğretmenle iyi anlaşmalı savcı bile olsa veli ayırt etmem dedi şimdilik iyi görünüyor inşallah öyledir.
Çok iyi inşallah dediği gibi olur , bizimkide ben disipline çok önem veriyorum dedi bakalim :)

Bizim yemek listemiz bu yarın için birazdan kek yapacağım. Yarın için oldukça heyecanlıyım geçen seneki gibi yapmasından inanılmaz endişeliyim bugün resmen içimde korku vardı yarın 08.50'de tören alanında olacağız. Öğretmenin attığı listenin yarısını bugün aldım yarısını da yarın alacağım inşallah

Eklentiler

• IMG-20230908-WA0026.webp
    IMG-20230908-WA0026.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 26
Okulun ilk gününden evet çuvalladım çünkü kızımızın kıyafetlerini babası giydirdi😂çünkü ben kahvaltıyı anca hazırlıyordum😂neyse ki uyuyakalmadık buna şükrediyorum.

Beslenmemizi koydum 2 erik 1 dilim kek
Saat 08.50'de okulda olunacak
Nasıl heyecanlıyım öyle böyle değil önceden evimin önünden öğrenciler geçer sabahları seslerini dinlerdim nasıl güzel bir duygu ki Yaradanıma dünyadaki varlıklar adedince şükürler olsun🤲yavrumu okula götüreceğim 😭

Back
X