• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Bende öyle planlıyorum yolda uyuyor genelde benimkiler, kardeşimin kızıda bende üç çocuk arabanın arkası kreş gibi olacak inşallah rahat gideriz bizde.
hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heralde
 
Çalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
Ben çocuklardan önce çalışıyordum çocuklara bakacak kimse olmadığı için artık çalışamıyorum ama iki oğlumdada herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz..Gece sırayla kalkıyoruz.Ben istemiyorum eşim kendisi isteyerek yapıyor.Bence eşler çocuk bakımındada her konuda birbirine destek olmalı aksi halde anneler çok bitkin yorgun tükenmiş oluyor zamanla.Yani ben çevremdekilerden hep öyle gördüm..Şimdiden kolay gelsin.
 
hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heralde
Kucakta tehlikeli evet.
Kardeşimin kızı 9 yaşında ve çok akıllı bendeyken de bebeğe hep o bakıyor ben iş yapıyorum :) Benim büyük 5 yaşını geçti onunda yolda hiçbir zorluğu olmuyor geçen sene hamileyken mecburen memlekete gitmek zorunda kaldık 15 saat gidiş 15 geliş kuzum sessiz sedasız gitti geldi..Bizi düşündüren bebek o yüzden sabah sizin gibi çıkıp risk almak istemiyorum.Bakalim yaşayıp göreceğiz.
 
bn çalışıyorum eşimse öğretmen ama emdiği için gece eşimi kaldırmak saçma oluo bn emzirip geri yatırıyorum genelde uyanmıo ama uyanıpta oynamak gezmek isterse eşim gezdirio ztn eşimin uykusu hafif biz emerken oda uyanıo illa ki alıştım bn artk uykusuzluğa

Teşekkürler, uykusuzluğa alıştık mecburen, bakalım çalışmaya başlayınca nasıl olacak ..
 
Ben çocuklardan önce çalışıyordum çocuklara bakacak kimse olmadığı için artık çalışamıyorum ama iki oğlumdada herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz..Gece sırayla kalkıyoruz.Ben istemiyorum eşim kendisi isteyerek yapıyor.Bence eşler çocuk bakımındada her konuda birbirine destek olmalı aksi halde anneler çok bitkin yorgun tükenmiş oluyor zamanla.Yani ben çevremdekilerden hep öyle gördüm..Şimdiden kolay gelsin.

Çok katılıyorum size. Anneyiz tamam ama superman de değiliz. Sabrımız, enerjimiz bitiyor bi’ yerde.
 
Yettim kızlar :)))
Ayy sayfalar almış başını gitmiş anca okudum :) benim telin klavye bozuldu bı ara o yüzden yazamadım.sonra düğünler vs vs..
Bi ara bebisler düşmüş kazalar yaşanmış çok üzüldüm çok geçmiş olsun kızlar..
Bebeği hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bizde yuvarlanıp gidiyoruz.benim cadı ayaklandı iyice hiç oturmuyor.ellerimden tutup bütün odaları geziyoruz.bende bel denen bişi kalmadı.biraktigim an ağlamaya başlıyor.yemek olarak iştah biraz gitti istemiyor sıcaktan diye düşünüyorum bende.dislerimiz hala yok! Yerleri kabardikca kabardi..
@yesoka90 canım inşallah değerleri bir an önce düzelir geçmiş olsun
@nisandeniz canım vajina yapışıklığı bizde de vardı Dr ayırdı bi daha da olmadı .her altını açtığımda oraya masaj yapmamı istedi.sizinde inşallah ilerlemez..
zafrina89 zafrina89 canım baban için acil şifalar diliyorum.bebegin için bir düzen oluşur insallah.iyi tatiller
liliyaa liliyaa canım babasını unutmaz bence de.biraz yabancilama olabilir tabi.ama ne de olsa canı kanı :KK66: tez zamanda kavuşur düzen kurarsiniz inşallah :KK66:
Yenidunya3 Yenidunya3 canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer bebeğin poposu :KK43:
Çok teşekkür ederim canım. Evet doktor hemen açtı. Altını değiştirirken iki tarafa aç dedi. Ben pişik için hametan krem kullanmıştım, o yapmış. Size de geçmiş olsun :KK200:
 
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın korusun kuzuları :KK43:


Rabbim sabır versin canım .benimki de arabada durmamaya başladı bu aralar.onceden ne güzel bakıyordu sağa sola alıştı sanırım !
Şehir içi sorun olmuyo inceliyo etrafı ama şehirlerarası nefret etti resmen gerçi eşimde ben de hiç sevmiyoruz uzun yolu.
 
Hadi yaaa çok kötü olmuş :/ bir hafta da dursalardı keşke :/ bende bu sebeple uzun yol gerektiren tatili göze alamadım haftasonları avşa ağva filan takılıyoruz. Çünkü biri değil ikisi de bebek. Aynı kendimi gördüm anlattıklarında. Haftasonu Ankara’ya gidiyoruz sonra bayram sonuna full gezicez şehir şehir bakalım huniyi nerede takacağım.
En azından oralrda kaçış alanı var çok iddialıymış bundan sonraki gezi planlarınız.pazartesi biz de tekrar yola çıkıcaz bi tırsmıyo diilim :)
 
Kızlar ya bir insanın yürümesi aslında ne kadar basit bir şey gibi görünüyor. Ama bebeğimin yürümesi bende ne çok duygu uyandırıyor. Bu aralar ayağa kalkmaya çalışıyor. Allah’ım ya nasıl bu kadar sevilir bir insan. Nasıl bu kadar tatlı olur ya :KK200: Koltuktan koltuğa geçerken yürümeye başlayacak sanıyordum ama yerde otururken ayağa kalmaya çalışıyor.

Bu arada antibiyotik iğne vurdurmaya başladık. 14 temmuzdan beri sürekli idrar testi verdik, sonuçlar güvenilir çıkmadı, sürekli teste götürdük. Dünkü sonuçlara göre antibiyotik başlandı. İnşallah artık şifa bulur kuzum
 
Çok katılıyorum size. Anneyiz tamam ama superman de değiliz. Sabrımız, enerjimiz bitiyor bi’ yerde.
Mutsuz kadın-anne = mutsuz çocuk, mutsuz erkek mutsuz yuva..Tek başına yapanlara Allah yardım etsin gerçekten eşim benim kolum kanadım..İş hayatı olsun olmasın erkek eşine yardım ederse o evde huzur mutluluk oluyor ki evde olmak her açıdan daha yorucu ve bunaltıcı..Aklı olan erkek mutlu olmak istiyorsa önce eşini mutlu etmeli bence gerisi kolay.
Nasıl alıştırırsa öyle gidiyor baştan herşeyi ortak yapmak için konuşun bence.
 
Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..

Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
Canım bizim bebeler çok benziyor boyumuz-kilomuz aynı. Boyu hep uzundu ama kilosu düşüktü hep. Ek gıdaya geçtiğimizden beri kilosu da arttı. Aşırı gelişim mi oluyormuş bu? Ben ve eşim de uzunuz hatta ailede de çok var genetik bir durum yani kızım da bu nedenle iridir diye düşünüyordum. Perşembe gününe randevu aldım ben de bakalım ne çıkacak demir. Doktora da soracağım bu aşırı gelişim durumunu.
 
kızlar çıldırmak üzereyim.oglum uyanıyor kucağıma aldiğimda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor, zaptedemiyorum üstünü cekistiriyor ağlarken sanki bir yeri kopmuş gibi Allah korusun. tam uyuyor yatağına koyarken uyanıyor. 1saattir 3defa uyuttum uyandı, şimdi yatırabildin. sıcaktan uyuyamıyor ona mı ağlıyor, üst dişler mı çıkacak, gaz mı anlamadım gitti.
Üst dişler olabilir canım kızım da bu şekildeydi 10 gün kadar önce çıldırmış gibiydi resmen. Hemen sonrasında dişler patladı.
 
Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım :KK43:. Dua edin sabah çıkalım :KK43:( hep benim hatam :KK43:
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şuan iyidir inşallah kuzucuk.
 
Ferromixini düşünüyorum canım şayet bağırsağı rahat etmezse purferro o da olmazsa novaferrum düşünüyorum.
ben de sidefer aldım. daha önce kullanmıştı bi yan etki görmedim. demir içeriği düşükmüş o biraz kafamı kurcalıyo. neyse inşallah toparlarız demirini bebişlerimizin.
 
Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..

Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
Evet canım bana da hemşiremiz demişti. İri bebeklerde kansızlık olur diye. Gerçekten de oldu. Toparlarlar inşallah
 
şükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorum
Allah beterinden korusun canım. Atlatmışsınız çok şükür. Ben de hiç gözümü üzerinden ayırmıyorum. Tv zaten izlemiyorum, o uyanıkken telefona bile bakmıyorum ama böyle de paronoyak gibi oldum. Artık güvenli yerlerde yalnız bırakmaya başlasam mı diyorum.
 
Back
X