- Emoji Skoru
- 3.614
- Puanlar
- 133
Aynn csnim cok gecmis olsun bu arada Rabbim şifalar versin.buyuk kizimi da yasindan snra ayirmistim memeden..Canım ben de yaşını geçince kesmeyi düşünüyorum çünkü romatizma için tedavimi erteliyorum kaç aydır ağrılarla yaşıyorum malesef. Yaşına kadar gerekeni alıyormuş zaten kuzular sonrasında daha çok bağımlılıktanmış ve psikolojik açıdan destekliyormuş. Bir taraftan da kıyamıyorum hiç elbette gönül 2 yaşına kadar emzirmeyi ister ama bu gidişle de dizimden olacağım ondan korkuyorum :-/
Bizimki ne pıştan anliyo ne baska bisiden.o meme ağza girecek..valla bnde şaşırdım iyiceCanım bebeklerde uyku stresi diye bişey varmış uyuyamadıkça yorulup strese giriyolarmış. Meme bağımlılığı da bunu artırıyormuş. Doktor 2-3 saatten önce emzirme uyansa da pış pış ile uyut dedi bana ama olmuyor tabi uykuluyken meme vermek daha kolayına geliyor insanın. Nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum ya..:-/
Kıyamet kopar bizde valla :))))Kızlar sadece gece kese bilirsiniz emmeyi o zaman uyku düzene giriyor inanın oda rahatça uyuyor sizde
Aynn bizde de boyle.sanki canını yakmışım gibi ağliyo.duyanlar baska bisi sancak :)):) o yürüme hali bizde de emekle artık yorulduk die yere bıraktığımızda da son ses ağlıo bu kendine vakit ayıran anneler nasıl başarıo merak ediyorum doğrusu yemeği ayrı çamaşırı ayrı uyku desen yok yemek bnmki ztn yemio bi süredir iice zayıfladı istediği yapılmadığında zırıl zırıl ağlamalar fln bn uyku şurubu da denedim ama sürekli kullanamadm hem vicdanım elvermedi uyuşturuyomuşum givi hem se içmek istemedi
Ilaci daha once kardesimde onerdi rahat edersin diye bnde karsiydim ama tak etti artik.bnde sagligimdan olucam bu gidisle.verimsiz bi anne olmaktansa deneyeyim bakalim su ilaci ..uzun sureli degilmis nasilsa..