- Emoji Skoru
- 16.079
- Puanlar
- 248
Uyumadı mi 34 saatAtarax da uyutmadı desemtam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumadı mi 34 saatAtarax da uyutmadı desemtam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
O zaman burnunu çeker gibi aspiratör kullansan?yok ya alıncak gibi diil çok hareketli ztn uyurken bile durmuo yerinde
Allah yardımcın olsun yaa ne kadar zorAtarax da uyutmadı desemtam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
O zaman gelsin sulu köfteler gitsin sahan köfteler bonfileler yapacak birşey yok annesi :) kadir Tuğcu bebek dediğin süt içer/emer et yer gerisi teferruat diyor canım hiç takılma neyi severek yiyorsa onu ver. Benim erkek kardeşim çok seçiciydi ve doğru düzgün hiçbirşey yemezdi şimdi doğru düzgün yemediği şey yok ve gayet boylu poslu. Annem üzülüp saçlarını beyazlattığı ile kaldı.İnşallah bende takmaz olurum. Bu akşam köfte yaptım hapur hupur yediler ya bunlar da et yemeğe kodlanmış sanırım :)
Yürüyün kim tutar sizi, bayramda sıcaktı :)Didim’e gidiyoruz. Yine yüklendik eşyaları:)
hayırlı yolculuklar :)Didim’e gidiyoruz. Yine yüklendik eşyaları:)
Hadi ya nasıl işe yaramaz ?! Çok garip ya acaba dozu mu az geldi ki? Hay Allah ya 34 saat ne demek ayakta kalman mucize bence. Uykusuzluk, stres ve açlık çok kilo verdiriyor gerçekten ama bir ayda 5 kg çok fazla birşeyler yiyip abartmaya çalış bence yoksa enerjin kalmayacak.Atarax da uyutmadı desemtam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
Eğer Akdeniz’e gidecekseniz Akdenizin en sıcak zamanı eylül canım deniz inanılmaz güzel olur.Yarın tatile denize gideceğiz. Umarım deniz daha soğumamıştır:/
Dünden beri dediğin gibi parmak ucunda basıyor yürüteçte umutlandım biraz ama bakalım hayırlısıBacak kasları gelişmediği için basmıyor ufak ufak yürüt alışır. Bu arada yürüteç bizde çok işe yaradı ilk önce parmak ucunda sürdüler ve öyle yürüdüler şusn oğlan tam basıyır ama kız hala ayak ucunda basıyor. He çocuğun gelişimi farklı zamanla olur kafana takma :)
Balerin olacak belki annesi :))Dünden beri dediğin gibi parmak ucunda basıyor yürüteçte umutlandım biraz ama bakalım hayırlısı![]()
ohooo nette yazan herşeye inanırsan :)Kızlar merhaba epeydir giremedim ben de.. oğlum 11 aylık oldu geçen ay tatildeyken emmeyi bıraktı çok üzülüyorum..kendimi yetersiz gibi hissediyorum bazen emmediğini duyanlar şok oluyor ne yapabilirim kendisi bıraktı ben kesmedim ki..
4 tane dişimiz var emekleme yok poposunun üstünde gidiyor sadece.. netten birazcık baktım da bu popo üstü emekleyen bebeklerde ilerki yıllarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan veya bebeği bu şekilde olan anne var mı..? 1 yaş kontrolünde doktora götüreceğim zaten ama kafaya takmadan da edemiyorum..
![]()
maşallah maşallahMerhaba kızlar. Benim minnoş ayağa kalmaya başladı dün akşam :)
bazı şeyler ne kadar istesek de elimizde olmuyor. onun da rızkı o kadarmış üzme kendini.eger sütün kesişmediyse sağ ver,arada teklif et belki tekrar emer,öyle olanlar okudum.ekinden geleni yaptıktan sonra üzme kendini. emekleme konusunda da üzme kendini,her çocuk kendine özel...bir ara gözleri çekik diye neler takıldı aklıma...boşver,stres yapma kendine,çabucak büyüyorlar bu günler geri gelmeyecek sıkı sıkı sarıl, kokla yarın yürüyüp bizi beğenmeyecekler :)Kızlar merhaba epeydir giremedim ben de.. oğlum 11 aylık oldu geçen ay tatildeyken emmeyi bıraktı çok üzülüyorum..kendimi yetersiz gibi hissediyorum bazen emmediğini duyanlar şok oluyor ne yapabilirim kendisi bıraktı ben kesmedim ki..
4 tane dişimiz var emekleme yok poposunun üstünde gidiyor sadece.. netten birazcık baktım da bu popo üstü emekleyen bebeklerde ilerki yıllarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan veya bebeği bu şekilde olan anne var mı..? 1 yaş kontrolünde doktora götüreceğim zaten ama kafaya takmadan da edemiyorum..
![]()
ohooo nette yazan herşeye inanırsan :)
bazı şeyler ne kadar istesek de elimizde olmuyor. onun da rızkı o kadarmış üzme kendini.eger sütün kesişmediyse sağ ver,arada teklif et belki tekrar emer,öyle olanlar okudum.ekinden geleni yaptıktan sonra üzme kendini. emekleme konusunda da üzme kendini,her çocuk kendine özel...bir ara gözleri çekik diye neler takıldı aklıma...boşver,stres yapma kendine,çabucak büyüyorlar bu günler geri gelmeyecek sıkı sıkı sarıl, kokla yarın yürüyüp bizi beğenmeyecekler :)
Sağ ol canım :)maşallah maşallah
Canım ben meme sıkıntısını 2 aylıkken kızımda yaşamaya başladım. Şuan 1 yaşına girecek ve asla pes etmedim. Bizde ikiz olduğundan emzikte vardı biberonda. Doğduklarından bu yana meme+mama şeklinde gittik. Oğlumda şükür sıkıntı yaşamadım. Ama kızım sürekli reddetti memeyi. Bende ısrarla emzirmeye çalıştım. En son 1-2 hafta önce emzikleri de bıraktırdım. Çok şükür kızım memeye geri döndü. Tek sıkıntı benim sütümün az olmasıKızlar merhaba epeydir giremedim ben de.. oğlum 11 aylık oldu geçen ay tatildeyken emmeyi bıraktı çok üzülüyorum..kendimi yetersiz gibi hissediyorum bazen emmediğini duyanlar şok oluyor ne yapabilirim kendisi bıraktı ben kesmedim ki..
![]()