Kızlar geldim dr dan Çarşamba günü 4+2 olan kese bugün 5+1 olmuş beta hcg de carsamba 3445 ken bugün 13680 olmuş dr gelişme güzel yat hiç kalkma dedi raporluyum hep yatıyorum zaten 10 gün sonra inşallah kalp atışını duyarız dedi
Ben perşembeyi iple cekiyorum ama gelmiyor en son perşembe gittim geçen hafta 2 ye katlams beta hgc bekliyorum bakalm acaba perşembe tekrar test yaparmi doktor
Ben perşembeyi iple cekiyorum ama gelmiyor en son perşembe gittim geçen hafta 2 ye katlams beta hgc bekliyorum bakalm acaba perşembe tekrar test yaparmi doktor
Canım valla bende kalp atıslarını beklıyorum ctesi gidicez ınsallah guzel haberlerle gelirim. Annelik baska bi heyecan sanırım bu panik hallerim hiç bitmicek
Kızlar hepinize hayırlı olsun bebişleriniz. Allah sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bu süreç çok güzel ve çok heyecanlı. Keseyi görmek, kalp atışını duymak, minik ayakları ile tekmelerini hissetmek, ayrıntılı ultrasonda kime benzediğini anlamaya çalışmak, alışverişe başlamak hepsi hepsi ayrı bir heyecan lütfen herşeyin tadını çıkarın. Benim ilk üç ayım bulantı ile geçmişti iyi değildim ama sonrası çok çok güzel az zamanımız kaldı bizim.. Rabbim 9 ayınızı sağlık ile tamamlamayı nasip etsin inşallah