- 9 Ekim 2017
- 3.628
- 6.095
- 78
Yanlış anlayacak birşey yok canım :) bana sadece bu söylenenler(bal hariç) çoooook saçma geliyor. Çünkü bugün uzun ömürlü yaşayan insanların hepsi bebekliklerinden itibaren yumurta et ve süt tüketen insanlar. Açıkçası ortalıkta dolanan bilgilere güvenmiyorum. Çünkü ortalıkta dolanan bu salt bilgilerde sürekli devinim içerisinde ve ilaç sektörü birçoğunu yönlendiriyor. Daha düne kadar kolesterolü olan yumurta yemesin diye kendini yırtan hekimler bugün kesinlikle yesin yumurta iyi kolesterolü besliyor diyor. Birçok doktor birkaç yıl öncesine kadar 9. Aya gelinceye kadar ette önermiyoruz. Sonuçlar ise ortada. Her nesil gittikçe sağlıksızlaşıyor. Et süt ve yumurta doğada(doğal yaşamda) tarıma dahi ihtiyaç duymadan temin edilebilecek ürünler Allah'ı dengeyi iddia ettikleri denli bozacak bu ürünleri bu denli kolay temin edebileceğimiz şekilde bizlere sunacağına inanmıyorum.Sütler böbrekleri aşırı yorarmış, bağırsak kanaması dolayısıyla anemi yapabilirmiş, solunum yolunu etkileyip astım olabilirmiş
.. aşırı protein ve mineral var içinde. yumurta akı da öyle. yanlış anlama canım ama bu ikisi bide bal çok yüksek riskli şeyler, yerinde olsam bunları kimseye tavsiye etmezdim.