Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah denedim ben de bakalımGaz ve şişkinlik için cnm zayıflatma diil 1 limon ve 1 bardak su sdce,sen limon tüketmiyomusun ki,süte zararı yok
Hadi ya geçmiş olsun canım. Acaba başka bir doktora mı gitseniz? Samsun’a filan?Kızlar bugün idrar kültür sonucu çıktı. Yine örnek iyi değil diyorlar ve bugün yine idrar verdik. Tam 12 gündür uğraşıyoruz. Bu sürede yavrum eriyor. 15 günde 500 gr vermiş![]()
![]()
Günaydın canım yeni inciniz hayırlı olsunGünaydın cici anneler
Bugün 9 aylık oldu fındığım ve şimdi baktım ikinci dişimizde patlamış
Emin adımlarla ilerliyoruz bakalım
Sizin minikleriniz nasıl![]()
Geç bile kalmış
Sonunda benimki de emeklemeye başladı![]()
Evet geç kaldı zaten benimki.Geç bile kalmışgözünaydın canım bundan sonra koşturmalar başlasın
![]()
Aynen yaa annem başta öyle diyordu bana da şimdi yok yok yapma boşver diyor galiba kafamdaki huniyi farkettiBenim için de öyle. yaşı ileri sürünce annem kızıyor nolmuş yaşına diye ama psikolojik olarak kaldıramam ikinciyi.
Oy yerim ben onu yaGünaydın canım yeni inciniz hayırlı olsunbizim alt iki diş uzamaya devam ediyor üstler de bayağı sertleşmiş, huysuzluk üst perdeden devam ediyor bakalım ne zaman gelir dişler
emeklemek istiyor ama beceremiyor kızım beceremedikçe de ağlıyor
![]()
Hahhah süper haber hayırlı olsun
Dişin geç çıkması daha iyiymiş canım sağlam oluyormuş merak etme :)Evet geç kaldı zaten benimki.
Emekleme ve diş yok. Dün iki üç kere adım atar gibi oldu.
Yürüsün de rahatlasın istediği gibi hareket etsin kuzucukOy yerim ben onu ya
İnşallah en kısa zamanda ağrısız ateşsiz gelsinler kapımız açık
Amaa kıyamam benim kız yerinde durmuyo erken emekledi şimdilerde tutunup kalkıyo tutup yürüyo kanepeleri filan tam gaz yürümeye doğru yani![]()
Aynen teyzesi :)Yürüsün de rahatlasın istediği gibi hareket etsin kuzucukbiz de rahatlarız heralde yürüdüklerinde taşı taşı bel, boyun, kol hiç bişey kalmadı bende kronik ağrılarla yaşıyorum resmen.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Ben çok küçük olduğu için oğluma kıyamam 5-6 yaş beklersemde 40 'in üstüne çıkıyorum o zaman hiç olmaz. O yüzden tek çocuk ideal benim için :)
Benim için de öyle. yaşı ileri sürünce annem kızıyor nolmuş yaşına diye ama psikolojik olarak kaldıramam ikinciyi.
https://www.fotomagnet.net/Penguen-Temali-Daire-Seklinde-Magnet-Acacak-yd24187.html Var başka sitelerde deAçacaklı magnet nerden buldun?
Kapıda ödemesi var mıydı canım bende yaptırdım da
Bizde de anneanneler dedeler babaanne kardeşsiz olmaz baskısı yapıyorlar ama bende yapamam 2. 'yi. Allah oğluma sağlıklı ömür versin diyorum
Uyudum o kadar iyi geldi ki.Sağol canım inşallah
Aynen benimki de karnını doyurdu uyudu ben uyumadım bu sefer
Uykun varsa uyu dinlen canım derim ben
Kolay gelsin ben ise gitmiyorum ama hergun öyleyim gece uyku azıcık, sabah 6 fix :)İyi uykular :) fırsat buldukça uyumak lazım ona yedirirken sende yersin bişeyler:) bende sabahın 6 sında kalktım bugün metro ile gidicem işe diye çok uykusuzum![]()