- 2 Ağustos 2017
- 1.231
- 1.567
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz yaptırmadım araştırıyorum temayı seçip ona göre yaptırıcam canımKapıda ödemesi var mıydı canım bende yaptırdım da
Anladım canım ben yaptırdım da güzel oluyo kullanışlı :)Ben henüz yaptırmadım araştırıyorum temayı seçip ona göre yaptırıcam canım
Oh misUyudum o kadar iyi geldi ki.
Canım teşekkür ederim. Kızıma fitil kullanınca geçti hemen ateşi. Sabaha kadar boşuna beklemişim evde fitil olsaydı verirdim direk. Şimdi iyi canım yükselmedi bi daha ateşi.Canım ateş 38’i geçerse calpol, 39’u geçerse hastane diyorlar. Kızımın da üstten dört dişi çıkarken ateşi yükseldi, dişten sandık ama 39 olunca hastaneye gittik. Siz de öyle yapın isterseniz
Demi ya aynen. Kendi ne zman isterse emekler yürür artık. Sağlıklı olsunlar yeterki bebişlerimiz :*İnşaallah bununla geçmiş olsun canım, muhtemelen üst dişler geliyor.
Anlattığın gelişim normal görünüyor. Benim büyük kızım 3 aylık döndü, 6 buçuk aylıkken emekleri, 8 aylıkken tutunarak kalktı ama 16 aylık yürüdü :) bebek kendisi ne zaman isterse o zaman yapıyor herşeyi. Konuşması gecikti diyorduk doğru düzgün kelime söylemeyen çocuk bir ay içinde cümle kurmaya başladı. Bazen de böyle durup durup Arap atı gibi açılıyorlar yani. Neşesi yerinde olsun iletişime açık olsun sosyal olsun kalanı sorun değil canım.
Darısı yürümesine:)) bi benim kız kaldı sanırım 9 ay 16 günlük olarak
Sonunda benimki de emeklemeye başladı![]()
Evet çok seviyor kucağı gaz dönemindeyken hep kucakta gezerek uyuyordu fena alıştı hala devam ediyoruz emerken uyumazsa kucakta pışpışlanarak uyuyor hanımefendiAynen teyzesi :)
Kucağa mı alışkın yoksa kız senin minik
En azından açık açık söylüyor şov yapmıyor canım o da iyi bir şey benceBizde de bi ara ücretsiz izne ayrilmiycakdim babaanne baksın diyoduk o zamanlar kendi bakacağı içindi galiba arada 8 yaş olsun diyip duruyordu sanki çok küçük yastaymisim gibi :) gerçi hala arada bakma ihtimali olduğu zamanlar olmaz 2 çocukla diyor aradada 12 saat var sadece oğlumu videolarla tanıyor :)
Canım benimki de 12ekim doğumlu.Darısı yürümesine:)) bi benim kız kaldı sanırım 9 ay 16 günlük olarak))
Ayy Allah yardımcın olsunEvet çok seviyor kucağı gaz dönemindeyken hep kucakta gezerek uyuyordu fena alıştı hala devam ediyoruz emerken uyumazsa kucakta pışpışlanarak uyuyor hanımefendi![]()
Şimdiden tebrik ederim canım nice mutlu senelere inşallahYarın evlilik yıldönümümüz. Şimdiye kadar hiç kutlamadık çünkü eşim romantik biri değil saçma bulur özel günleri. İstersen çıkalım filan der ama öyle söyleyince de sanki sadece ben istiyormuşum gibi olduğundan benim hevesim kaçar. Bu sene güzel bir organizasyon yapıp dışarı çıkmayı isterdim çünkü evde oturmaktan bunaldım sanırım ama nerdeee! eşim kesin unutmuştur zaten. En iyisi hiç hatırlamamış gibi yapayım ben de![]()
Ben obey diyorum arkadaşlara gülüyorlar :)) valla bu minikler ne derse o oluyor.gece uyuyomu bari
bnmki 3 4 aylıkken gece 1 kere emer sabah uyanırdı büyüdükçe sapıttı gece 3 4 kere uyanıo açlıktan da diil her sabah 6.30 da uyanıyorum 7de evden çıkıyorum bebekten önce 8 10 saat uyurdum hala uykum var derdim sanırım artık alıştım bu tempoya hafta sonuda erken uyanıo sıpa ilk zamanlar haftasonu bari uyuyayım biraz derdim şimdi onu da kabullendim yazarken farkettim ki uzun süredir uykudan şikayet etmiyorum
yesoka90 kabulleniş
aklıma sen geldin kabullenince herşey daha kolay
Sağolasın canım normal olsa gerek, benimki de üstten başladı çıkarmaya , normalde alttan çıkarıyor bebekler..Hayırlı olsun dişiniz:) benim oğlumun 2 alt dışı çıkmıştı şimdi üstte 2 ön dışın yanındaki diş çıkıyor normal mi acaba,
Canım her bebek emeklemek zorunda değil hiç emeklemeden de yürüyebilir ve bu gayet normal.. daha öncede söylemiştim yine söylüyorum senin bebişin sosyalliğini tek geçerim maşallah ona.. Kan değerleri içinde takılma bence bebeklerde değerler çok oynak oluyor, nerdeyse yarı yarıya referans aralığının dışında oluyor..Evet geç kaldı zaten benimki.
Emekleme ve diş yok. Dün iki üç kere adım atar gibi oldu.
Sağol canım içimi rahatlattın:)Canım her bebek emeklemek zorunda değil hiç emeklemeden de yürüyebilir ve bu gayet normal.. daha öncede söylemiştim yine söylüyorum senin bebişin sosyalliğini tek geçerim maşallah ona.. Kan değerleri içinde takılma bence bebeklerde değerler çok oynak oluyor, nerdeyse yarı yarıya referans aralığının dışında oluyor..
Benim ilk oğlum da hiç emeklemeden yürüdü küçük de öyle olacak sanırım hiç emeklemeye niyeti yok :) her bebek farklı canım ama hepimizinki sağlıklı çok şükür tek önemli olan da bu zaten.Sağol canım içimi rahatlattın:)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Yarın evlilik yıldönümümüz. Şimdiye kadar hiç kutlamadık çünkü eşim romantik biri değil saçma bulur özel günleri. İstersen çıkalım filan der ama öyle söyleyince de sanki sadece ben istiyormuşum gibi olduğundan benim hevesim kaçar. Bu sene güzel bir organizasyon yapıp dışarı çıkmayı isterdim çünkü evde oturmaktan bunaldım sanırım ama nerdeee! eşim kesin unutmuştur zaten. En iyisi hiç hatırlamamış gibi yapayım ben de![]()