Kızlar arada menü yazalım olur mu? İçim şişti ne yedircem derdinden. Benimki komple blw ye döndü ortalık silmekten her öğün yıkamaktan bıktım:/ Ne kadar yendiğini de kontrol edemiyorum asla kaşık almıyor. Pilavı bile lapa yapıp önüne döküyorum resmen.
Sabah: Kahvaltı hazır olana kadar emzirme+ patatesli lorlu kek (2yumurta biraz sıvı yağ biraz yoğurt karbonat 2 orta boy patates dereotu kapya biber) hepsini yere attı arada da ağzına götürdü işte
Ara: iki kaşık şeftali püresi, bir armut, kaşığın ucuyla keçiboynuzu unu, az pekmez, az suda çözdürülmüş iki ölçek mama karışımı (120cc kadar içti)
Öğle: patates havuç topları (patates ve havucu haşladım suyunu süzdüm blendırdan geçtim. Sıcakken tereyağı, kaşar ve irmik koydum.Dereotu karıştırdım.) Sevdi baya. Ama ne kadar yedi bilmiyorum.
Ara: Emzirme+ İncir ve kayısı kurusu
Akşam: yeşil mercimekli etli bulgur ( lapa oluncaya kadar haşladım eti dövdüm keşkek gibi) yemedi hiç akşam tekrar patates keki verdim çok az yedi yanına bir kaşık şeftali püresi bir ölçek mama ve az sudan içeçek yaptım.
Emzirme+uyku