- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
Ayy gerçekten Allah korumuş afacanı büyük geçmiş olsun annesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gerçekten Allah korumuş afacanı büyük geçmiş olsun annesi.
Bu medicalpark doktorları İstanbul için konuşuyorum gerçekten beş para etmez yaa bende gittiğime pişman olmuştum aynen.medicalpark bahçelievler de yapıldı test canım. o doktora da gittiğime pişman oldum. hiç bişi bilmiyo demiri düşük kullan dedi. ben soruyorum şu nasıl bu nasıl burasına da bakın. ben söyleyince bakıyo. indimli muayene fiyatı 170 tl bi de :/ neyse bu sidefer i bitereyim de sonra keserim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim canım senin bebiş de hemen toparlar inşallah :*
Bende dün ekmeği pekmeze bandım ceviz içi kadar yedi hayret ettim :)Benim kızım da kaşıktan nefret ediyor ama binbir şebeklikle yedirebiliyorum nadiren, yemezse ekmeği çorbaya batırıp elimle veriyorum![]()
İnşaallah sonuçlar güzel çıkar iyi haberlerini bekliyoruz.Bu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.
Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.İnşaallah sonuçlar güzel çıkar iyi haberlerini bekliyoruz.
Siz kullanın bakalım işe yararsa bizde kullanırız :) ne dualar ederiz o doktora :)
Bayram dönüşü başlayacağız bakalım tek hayalim gece 1-2 kez uyanmasıİnşaallah sonuçlar güzel çıkar iyi haberlerini bekliyoruz.
Siz kullanın bakalım işe yararsa bizde kullanırız :) ne dualar ederiz o doktora :)
Sonuçlar çok iyi hatta hgb bayağı yüksek canım maşallah. O değerlere benim doktor da hiç takılmıyor tek kayda aldığı wbc ve hgb.Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.
Ay amin inşallah ağzından bal damlıyor.Bayram dönüşü başlayacağız bakalım tek hayalim gece 1-2 kez uyanmasışöyle biraz dinlensek de kendimize gelsek ne iyi olurdu
![]()
Wbc nedir? Okudum akyuvarmiş:)Sonuçlar çok iyi hatta hgb bayağı yüksek canım maşallah. O değerlere benim doktor da hiç takılmıyor tek kayda aldığı wbc ve hgb.
Değerler çok güzel maşallah. Demir yok burda? Senin kullandığın takviye neydi?Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.
Canım lökosit, bebekte Allah muhafaza viral değil de bakteriyel bir enfeksiyon tespiti wbc üzerinden yapılıyor.Wbc nedir? Okudum akyuvarmiş:)
Demir diye ayrı bir şey yok ferritinden farklı mı ki acaba bilmiyorum. Ferromixin kullanıyordum canım haftada 3 gün.Değerler çok güzel maşallah. Demir yok burda? Senin kullandığın takviye neydi?
Hmm bilmiyordum bir yeni bilgi daha öğrenmiş oldum teşekkürlerCanım lökosit, bebekte Allah muhafaza viral değil de bakteriyel bir enfeksiyon tespiti wbc üzerinden yapılıyor.
yanlış hatırlamıyorsam onu aldım canım. eve gidince bakarım bi.Birkaç çeşiti var sanırım everyday play mi aldığın?
Evet farklı . Ferritin, demir deposuymuşDemir diye ayrı bir şey yok ferritinden farklı mı ki acaba bilmiyorum. Ferromixin kullanıyordum canım haftada 3 gün.
Demir bakıcaz demişti doktor ama sanırım buna bakmak yeterli diye düşündü bilemiyorum kiEvet farklı . Ferritin, demir deposuymuş
Bilgi paylaştıkça güzel rica ederim ne demek :)Hmm bilmiyordum bir yeni bilgi daha öğrenmiş oldum teşekkürler![]()
Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım
( hep benim hatam
![]()