Ben geldimm ama nasıl geldim önclkle 3 kilo vermişim tatilde çocukların peşinde yemek bile yiyemedik kızım bebek arabsında yaşamktan nefret etti normlde bile durmuyo ztn orda tak ettgi noktalrda lobide fln bıraktım artık yerlere.uyku düzenleri de şaştı hatta bi akşam bebek arabsında uyudu oğlum gören herkes hem güldü hem acır gbi baktı yemekte yemediler bi akşm sinir krizi aşamasına geldim ordan da nerdeyse ertesi gün dönmyi düşündük yolu gözüm yemedi çnkü arabada da arkada 2 oto koltugunun arasında 2 si de tepemde gittik geldik.tek amacım denize sokmaktı onları çok şükür girdirdim onları ama ben yüzemedim bile.hala kendme geleblmiş diilim bu annesinin babasının yanında sakince takılan çocuklar bebek arabsnda full duran bebekler nasıl oluyo acaba nası bi rahatlıktır o.biz bebeği arabda oyalmk için kırk takla atıyoruz ki çığlık çığlığa ona rağmen oğlum desen fırlıyo bizi sallamadan her yere koşmalar...uzun oldu ama çk maceralı geçti
@Yenidunya3 tavsye için saol cnm masa düzeni dışında yolda hatta otelde bile yemedi en sevdgi şeyi sunsam bile.uyku duasını da not aldım teşekkrler.@esra_s geçmiş olsun cnm nerden bulaştysa biri sevdi herlde elinden