- Emoji Skoru
- 1.995
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım normalde 1 yaşından sonra normal süt verebilirsin. Ben geçen günlerde evde mama olmadığı için günlük süt verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Gelecek aydan itibaren ben mamayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü haftalık 800 gr gidiyor bizde ve tanesi 75 tl. Artık günlük süt vereyim diyorum.maşallah ilk adımlar atılmaya başlandı, darısı başınıza ... bu arada devam sütü ne zaman bırakılıyor bilen var mı ?ben sadece akşam yatmadan veriyorum akşama sütüm çok azalıyor diye
canım ben inek sütü vermeye henüz çekiniyorum çünkü bizimki gazlı, yeşil mercimek, soğan dokunuyor mesela...ama araştırdığım kadarıyla formül sütü bazı doktorlar 1yas sonrası biraktiriyor kimi ise anne sütü yerine geçiyor diye 2 yaşına kadar öneriyor.ben akşam 150cc veriyorum sadece.biraksam mı bir türlü karar veremedimcanım normalde 1 yaşından sonra normal süt verebilirsin. Ben geçen günlerde evde mama olmadığı için günlük süt verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Gelecek aydan itibaren ben mamayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü haftalık 800 gr gidiyor bizde ve tanesi 75 tl. Artık günlük süt vereyim diyorum.
o zaman 1,5 yaşa kadar devam et. Bizimkiler çok içiyor canım 4-5 kez. O yüzden artık pahalıya geliyor açıkcası. Sen 1 kez veriyorsan onun yerine alternatif birşey yedirebilirsin mesela. Yani kessen de çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben.canım ben inek sütü vermeye henüz çekiniyorum çünkü bizimki gazlı, yeşil mercimek, soğan dokunuyor mesela...ama araştırdığım kadarıyla formül sütü bazı doktorlar 1yas sonrası biraktiriyor kimi ise anne sütü yerine geçiyor diye 2 yaşına kadar öneriyor.ben akşam 150cc veriyorum sadece.biraksam mı bir türlü karar veremedim
haklısın sanırım hayırlısıyla 1 yaşını görelim de ...o zaman 1,5 yaşa kadar devam et. Bizimkiler çok içiyor canım 4-5 kez. O yüzden artık pahalıya geliyor açıkcası. Sen 1 kez veriyorsan onun yerine alternatif birşey yedirebilirsin mesela. Yani kessen de çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben.
Sağol canım :)) sizinde gozunuz aydınCanımm gözünüz aydın, benimde kızım bayramda yürümeye başladı :)))) Böyle paytak paytak yürüyor, sıkışınca hemen emeklemeye başlıyor :) Seninki emeklemeden yürüdüğü için daha çabuk geliştirir. İlk kızımda emeklemeden yürümüştü. Oğlumda şükür tutunup kalktı bir kez :))))
Ben bi haftadır biskuvisini sütle ıslatıp veriyorum herhangi bir durum olmadı.bende inek sütüne başlayayim artık diye düşünüyorum ..bu aralar hicbisey yemiyorcanım normalde 1 yaşından sonra normal süt verebilirsin. Ben geçen günlerde evde mama olmadığı için günlük süt verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Gelecek aydan itibaren ben mamayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü haftalık 800 gr gidiyor bizde ve tanesi 75 tl. Artık günlük süt vereyim diyorum.
Canım çok geçmiş olsun.bi yere falan mı sıkıştırdı acaba kuzu ?oğlumun sağ elinin başparmağı soyulmuş, nasıl olmuş olabilir ki? sanki su toplamış da patlamış![]()
anlamadım mi yeni gördüm, sıkıştırsa morarırdı ama soyulmuşSağol canım :)) sizinde gozunuz aydınbizimki de dengeyi kaybedince oturuveriyor totosunun üstüne :))maşallah kuzulara :)))
Ben bi haftadır biskuvisini sütle ıslatıp veriyorum herhangi bir durum olmadı.bende inek sütüne başlayayim artık diye düşünüyorum ..bu aralar hicbisey yemiyorbenim sütte yetmiyor bütün gün
Canım çok geçmiş olsun.bi yere falan mı sıkıştırdı acaba kuzu ?
Geçen benimkide çekmeceye sıkıştırdı sadece soyuldu morarma vs yoktu..çünkü parmağını kapalı çekmeceden çekti akıllım :)anlamadım mi yeni gördüm, sıkıştırsa morarırdı ama soyulmuş
acaba öyle yaptı da ben mi görmedim, kıyamam yaGeçen benimkide çekmeceye sıkıştırdı sadece soyuldu morarma vs yoktu..çünkü parmağını kapalı çekmeceden çekti akıllım :)
nekdr sağıosun kaç saat ayrısınız
Canım çok zor bir durumHftaya başlıyo okullar ve ben bakıcı bulamadım kızımı bebek evine göndermye karar verdim henüz çok küçük hiç kıyamıyorum ama mecburum oğlum da 20 aylıkken gtmşti en azından bildgim güvendgim bi yer ama uykusu yemesi herseu düşündürüyo hele ilk sene hastalıklar fln oyyy oyyy ne zormuş annem de kv de dibimde ama ben çocugumu okula gönderiyorum![]()
Allah sana sabır versin çok zor canım ama mecbur kalınca da elden birşey gelmiyor.benim annemler 6 saat uzakta hamileliğinde de doğumdan sonra da annem,halam geldi.kayinvalidem 1 saat uzağında ama benden 6ay önce altım doğum yaptı onun kızına bakıyor, hiç gelip kalmadı... insan üzülüyor yakınında olup gelmeyinceHftaya başlıyo okullar ve ben bakıcı bulamadım kızımı bebek evine göndermye karar verdim henüz çok küçük hiç kıyamıyorum ama mecburum oğlum da 20 aylıkken gtmşti en azından bildgim güvendgim bi yer ama uykusu yemesi herseu düşündürüyo hele ilk sene hastalıklar fln oyyy oyyy ne zormuş annem de kv de dibimde ama ben çocugumu okula gönderiyorum![]()
Ben de size bunu soracaktım. Mamayı ne zaman bırakabilirim diye. 1 yaşından sonra sadece akşam yatmadan önce mi versemcanım ben inek sütü vermeye henüz çekiniyorum çünkü bizimki gazlı, yeşil mercimek, soğan dokunuyor mesela...ama araştırdığım kadarıyla formül sütü bazı doktorlar 1yas sonrası biraktiriyor kimi ise anne sütü yerine geçiyor diye 2 yaşına kadar öneriyor.ben akşam 150cc veriyorum sadece.biraksam mı bir türlü karar veremedim
Geçmiş olsun hemen iyileşir üzülmeacaba öyle yaptı da ben mi görmedim, kıyamam ya
5 aylık baslayan da var ama bence ilk 2 yıl direk anne olmalı Allaha emanet yavrular neyseki yrm gün.ailemden kimse bakıcı istemiyo ztn bi sesini yükseltse bi sert dokunsa nerden bilcez gbi gbi..annelerin 2 si de çalışıyo yoğun bi şekilde 2 si de genç ve hiperaktif ama pek oralı olan yok.ben çocuklrımı 7/24 kendim büyüttüm doğumdan itibaren bebeklikleri boyunca.sağlıklı olsunlar iyi olsunlar yeterki.Canım çok zor bir durumbebek evini hiç duymadım.gercekten daha çok kucuk ..ama hayat sartlari da iyice zorlasti maalesef
Anneler niye bakmiyor peki canim ?
Aynen haksızlık olmuş sana sanki bu ayrımlar hiç hoş diil eşin ne dyo bu duruma?Allah sana sabır versin çok zor canım ama mecbur kalınca da elden birşey gelmiyor.benim annemler 6 saat uzakta hamileliğinde de doğumdan sonra da annem,halam geldi.kayinvalidem 1 saat uzağında ama benden 6ay önce altım doğum yaptı onun kızına bakıyor, hiç gelip kalmadı... insan üzülüyor yakınında olup gelmeyince