2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Baksana

Eklentiler

• IMG-20170307-WA0003.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20170307-WA0003.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar nedense nefes nefese kalıyorum şişkinlikten mi yoksa başka bişeyden mi anlamadım. üzerimde koca bi yük var sanki. yemek yerken bile yoruluyorum
Hamilelikten canim o. Vucudundaki oksijen artik iki kisiye yetmiyor:)

Bebegim benimle konusuyor diyorum ben:) yoruldum anne diyor nefes nefese kaliyorum:) uykum geldi diyor hemen uyuyorum:)

Kızlar keseler gorundumu naptınız?
Benm dha gorunmedi gec ymurtladigim icin geriden gidiyorum yrn dr yine cagirdi ama vajinal bakmiyor karnmdan bakiyor sagolsun sdce smdi kese gozukmez ama bi ultrasonla bakalm ymurtalklara fln kotu bsy varmi die dedi bakti temiz guzel dedi o kdr

Bnmde gorundu cok sukur 15gun snra gel kalp atıslarına bakalım ddı ınsallah skıntısız gcırırs bebıslerımıze kavusuruz cevremde cok dusuk yapan duyuyorum ıster ıstemez korkuorm Rabbım onlarıda bızlerıde korusun ınsallah

Ayyy allahim esirgesin cumlemizi canim benim biraz morelim bozuk şimdi kasigim hafif agriyo sızlıyor gibi oldu ya cnm valla üzüldüğümüzü hemen hissediyorlar :-(

kızlar merhaba, hepinizi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi benim bat 5 marttı, dayanamadım o gün test yaptım pozitif çıktı, inanamadım ertesi gün 2 tane daha yaptım yine pozitifi gördüm salı günü kan verdim ve sonuç 269 çıktı, sizce düşük bi değer mi? yarın da kan verip doktora görünücem ama içim içimi yiyor.. sizler de değerlerinizi yazar mısınız..

Düşük bir deger degıl gayt guzl bır deger yarın wer bakalım ınsallah 2ye 3katlar dgerını hayırlısıyla Rabbım kucagına almayı nasıp etsın hosgeldın

Düşük bir deger degıl gayt guzl bır deger yarın wer bakalım ınsallah 2ye 3katlar dgerını hayırlısıyla Rabbım kucagına almayı nasıp etsın hosgeldın

hoşbuldum çok teşekkürler iyi dileklerin için.. internette o kadar çok vakit geçiriyorum ki içimi korku sardı.. benimle aynı gün kan verip 1400 sonuç alanlar var ondan kafam çok karışık..

hoşbuldum çok teşekkürler iyi dileklerin için.. internette o kadar çok vakit geçiriyorum ki içimi korku sardı.. benimle aynı gün kan verip 1400 sonuç alanlar var ondan kafam çok karışık..
Herkesın bunyesı yapısı cok farklı dger arkadaslarla bnzer olmadgı snın bebegının saglıksız oldgu anlamına gelmz keese gorunene kadr skıntı yapma ınsallah gercı bn böle soluorm ama bnde dusunuorm acaba duyabılckmıyım kalp atıslarını acaba kalp atısından snra skıntı cıkarmı dıe bu sure 4-5aya kadar gıdıcek anlasılan aslında becereblsek de bu gunlerın tadını cıkarsak cnku Rabbım ne ısterse o olur duanı esırgeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…