- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
Ay cok sekerrr :) buyucekte oynicak kizBaksana
Cokk sirin ))) allah devamini getirsinBaksana
Bu gun benim dr kontrolum vardi ama gidemedik haftaya insallah kalb atislarini dinleyecektik.Kızlar keseler gorundumu naptınız?
Hamilelikten canim o. Vucudundaki oksijen artik iki kisiye yetmiyor:)Kızlar nedense nefes nefese kalıyorum şişkinlikten mi yoksa başka bişeyden mi anlamadım. üzerimde koca bi yük var sanki. yemek yerken bile yoruluyorum
Ay cok sekerrr :) buyucekte oynicak kiz
Kızlar keseler gorundumu naptınız?
Cokk sirin ))) allah devamini getirsin
Benm dha gorunmedi gec ymurtladigim icin geriden gidiyorum yrn dr yine cagirdi ama vajinal bakmiyor karnmdan bakiyor sagolsunKızlar keseler gorundumu naptınız?
Bnmde gorundu cok sukur 15gun snra gel kalp atıslarına bakalım ddı ınsallah skıntısız gcırırs bebıslerımıze kavusuruz cevremde cok dusuk yapan duyuyorum ıster ıstemez korkuorm Rabbım onlarıda bızlerıde korusun ınsallah
hadi hayırlısı inşallah Rabbim senle olsun hayırlı haberlerle dön cnmYrn dr a gitcem kizlar dua edin banaa :)
Düşük bir deger degıl gayt guzl bır deger yarın wer bakalım ınsallah 2ye 3katlar dgerını hayırlısıyla Rabbım kucagına almayı nasıp etsın hosgeldın
Herkesın bunyesı yapısı cok farklı dger arkadaslarla bnzer olmadgı snın bebegının saglıksız oldgu anlamına gelmz keese gorunene kadr skıntı yapma ınsallah gercı bn böle soluorm ama bnde dusunuorm acaba duyabılckmıyım kalp atıslarını acaba kalp atısından snra skıntı cıkarmı dıe bu sure 4-5aya kadar gıdıcek anlasılan aslında becereblsek de bu gunlerın tadını cıkarsak cnku Rabbım ne ısterse o olur duanı esırgemehoşbuldum çok teşekkürler iyi dileklerin için.. internette o kadar çok vakit geçiriyorum ki içimi korku sardı.. benimle aynı gün kan verip 1400 sonuç alanlar var ondan kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?