2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Beta takibi ister bu deger bence belki de ikiz mikiz biseydir:)
Duydum bende oyle bir sey yumurta coglugu diye bakalim dr gidince artik belli olur. Ama beta sonucu yuksekligi hormon yuksekliyindende oluyormus. Bende hormon yuksekligi olabilir cunki daha yeni yeni kendime geliyorum,ne gecem var ne gunduzum mide bulantisi hassasiyet herseye

Bi karpuza suan 100tl vermem acikcasi canimda cekmeyiversin hahaha
gecen haberlerde erik gosterdiler kilosu 750 tl wokiii oldum, 3 tanesi 30 tl awerenler icin. Vermem kiz. Ama gecen lahana dolmasi istedi canim yedim,yeni yeni basliyorum yemek yemeye oda zor bela.ayy cokk wukur adam olmaya basladim

gecen haberlerde erik gosterdiler kilosu 750 tl wokiii oldum, 3 tanesi 30 tl awerenler icin. Vermem kiz. Ama gecen lahana dolmasi istedi canim yedim,yeni yeni basliyorum yemek yemeye oda zor bela.ayy cokk wukur adam olmaya basladim
Erik deme bana nolur

Kızlar sizde tansiyon nasıl benim bi yüksek çıkıyor bi normal sizde durumlar nasıl ?

Kızlar bugün doktora gittim kan degerim 269dan 832ye yükselmiş 2 günde, çok şükür keyfim yerine geldi.. Rahim duvarı kalınlaşmış salı günü gel keseyi görelim dedi, inşallah sağlıkla ilerler

Kizlar aranizda hic kabz olan varmi?ben kabz olmaya basladim bagirsaklarda qaz olusuyir.erik hosabi yapib iceyim diyorum iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…