- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Benm arkadasimda karpuz yemis. Bi bende boyle istekler olmadi nedense. Gunluk hayatima devam :)
- kızlar buçak bisküvi ile suya banıp yiyen varmı enteran bır huy cıktı bende ölümüne yiyesim geliyor
Bende de henuz oyle bir istek yok erken daha canm,ama baslar birazdan. Karpuz yiyenleri cok duydum ve erkek cocuk odu yiyenlerde de ))Benm arkadasimda karpuz yemis. Bi bende boyle istekler olmadi nedense. Gunluk hayatima devam :)
Bi karpuza suan 100tl vermem acikcasiBende de henuz oyle bir istek yok erken daha canm,ama baslar birazdan. Karpuz yiyenleri cok duydum ve erkek cocuk odu yiyenlerde de ))
Duydum bende oyle bir sey yumurta coglugu diye bakalim dr gidince artik belli olur. Ama beta sonucu yuksekligi hormon yuksekliyindende oluyormus. Bende hormon yuksekligi olabilir cunki daha yeni yeni kendime geliyorum,ne gecem var ne gunduzum mide bulantisi hassasiyet herseyeBeta takibi ister bu deger bence belki de ikiz mikiz biseydir:)
gecen haberlerde erik gosterdiler kilosu 750 tl wokiii oldum, 3 tanesi 30 tl awerenler icin. Vermem kiz. Ama gecen lahana dolmasi istedi canim yedim,yeni yeni basliyorum yemek yemeye oda zor bela.ayy cokk wukur adam olmaya basladimBi karpuza suan 100tl vermem acikcasicanimda cekmeyiversin hahaha
Erik deme bana nolurgecen haberlerde erik gosterdiler kilosu 750 tl wokiii oldum, 3 tanesi 30 tl awerenler icin. Vermem kiz. Ama gecen lahana dolmasi istedi canim yedim,yeni yeni basliyorum yemek yemeye oda zor bela.ayy cokk wukur adam olmaya basladim
Ay kusura bakma )))) benimde bu gun canim su boreyi cektiErik deme bana nolur
Hos geldin canm aramiza )kızlar bende aranıza katılmak istiyorumbirbirimize destek olalımm
Hahahah kg alcaz bu gidisle 3 ogun yerken 5 6 ogune ciktim benAy kusura bakma )))) benimde bu gun canim su boreyi cekti
hosbuldum canım sagolasın :)Hos geldin canm aramiza )
Aynen ,ben pek yemek yiyen digil genelde cok az zorla,ama simdi aclik basiyor birden. Canimin cektiyi pek bir seyde yok ama su boreyi nerden etiyse )) borekciye gittim sansima bitmisHahahah kg alcaz bu gidisle 3 ogun yerken 5 6 ogune ciktim ben
Kuru kaysi ye canmKizlar aranizda hic kabz olan varmi?ben kabz olmaya basladim bagirsaklarda qaz olusuyir.erik hosabi yapib iceyim diyorum iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?