- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
cnm neden sezaryan pekiBen 11 kasimda spinal.sezeryanla.dogim yapicam insallah:)
kaç haftadan beri ters duruyorduGüya ekim annesiydim :) sıpam ters olunca normal doğumu beklemeyip sezeryanla doğum yaptım ve yarın kırkımız çıkıyor :)darısı tümm bekleyen hamişlere
neden peki iki ihtmal var cnm bebeğinz tersmi duruyoBen 35.haftamdayim :)
Sezaryan olursa 1 aralik, normal olursa 8 aralik dogum bekliyoruz :)
Hiç düzelmedi hep kafası yukardaydıkaç haftadan beri ters duruyordu
bende 35 haftama grdim bugn bu güne kadr ters duruyordu cuma günü gidecem bakalım ne diyecek :) kaçıncı haftada sezaryen oldunzHiç düzelmedi hep kafası yukardaydı
İnş düzelmiştir :) 39. Haftada oldum bekledik bekledik dönmedibende 35 haftama grdim bugn bu güne kadr ters duruyordu cuma günü gidecem bakalım ne diyecek :) kaçıncı haftada sezaryen oldunz
Hayir canim aslinda doktorum normal dogumneden peki iki ihtmal var cnm bebeğinz tersmi duruyo
Hayir canim aslinda doktorum normal dogumneden peki iki ihtmal var cnm bebeğinz tersmi duruyo
Bebegim 36+3 de bile 3600 kg iri bir bebek kafasida 3 hafta onde catimda darmis maalesefcnm neden sezaryan peki
Bizim burda 30 haftalıkken başlıyor nst her gittiğinde kontolden önce nst çekiyorlar çatı muaneside 36,37 haftada yapılıyor genelliklenst ye birde çatı muayenesi kaçıncı haftalarda oluyor
Bazı hastaneler 36 dan sonra nst çekiyor sorun olmaz olsaydı doktor ultrason ile baktığında söylerdiöylemi ben 35 haftama girdim yarın gidecem hastaneye hiç nst ye fln girmedm bi sorun olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?