2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Ben de 17+0 oldum bugün itibariyle. İkinci bebeğim ama hemüz hareket hissetmiyorum. Cinaiyeti doktor kıza benzetti ama kesin diyemem dedi. Sonraki kontrolde de bacakları kapalıydı göstermedi. Sizler öğrenebildiniz mi?

Herkese gunaydinlar )) ben oyrendim bebeyin cinsiyetini bu hafta başininda 17+6 haftada ikili testide yaptirdim, şimdi yarin hayirlisiyla afp testini yaptircm.

Dogru kiz cocuklari pek gostermezler. 3 ayinda bizde gormedik kesin bilemedik,4 ayda belli oldu

Selam kızlar bende Aralık annesi olacağım inşallah. mide bulantı ve çıkarma sorunum çoktu ama azalmaya başladı şükür ki. Kızlar insanlar sordukça bende cinsiyeti merak etmeye başladım

nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor hamilelik?

Merhaba bende ekim annesiyim tahmini doğum inşallah 20 ekimden sonra bebeğimin cinsiyeti kız allah nasıp ederse sizler neler yapıyorsunuz bu arada ismm serap :)

Merhaba bende ekim annesiyim tahmini doğum inşallah 20 ekimden sonra bebeğimin cinsiyeti kız allah nasıp ederse sizler neler yapıyorsunuz bu arada ismm serap :)
canım hamile misin? bizim listeye hemen ekleyeyim hamile olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…