2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Bende heyecanla kızımı bekliyorum :) Koyacağınız isimlere karar verdiniz mi? Ben çok kararsız biriyim. Eşimle de isimler konusunda pek uyuşamıyoruz. Nasıl çıkıcaz bu işin içinden

Bende uyuşamıyodum sonra actık interneti karar verdik ERVA BAŞAK olacak inşallah
Maşallah adıyla güzel yaşasın inşallah. Erva ismini eşimde düşünmüştü, anlamı da güzel. Biz de bir liste yapıyoruz şimdilik beğendiğimiz isimleri not ediyoruz. Zamanla onlar arasında biri baskın çıkar sanırım.

Merhaba hamisler benim son adet tarihim 4 şubat ancak sat tarihim 17 şubat olarak hesaplanıyordu suan 12 şubat olarak hesaplanıyor geç döllenme olmus sanırım yani hesaplarıma göre 21. Gün yumurtlamışım yani normal yumurtlamadan 7 gün sonrası 25 şubat gibide döllenme oldu tahmini Doğum tarihi de 21 kasım olarak :)

Hayırlı uğurlu olsun canım :) yani 20 haftalın hamilesin o zaman :)

Evet erkek olucak senin bende 3 hafta önce mi 3 hafta sonra mı:) Allah hepimizin Bebislerini zamanında sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin:)

Günaydın hamişler. Biz de isme karar veremeyengillerdeniz :) tavsiyelere açığım :)

Ben geldim aranıza hayırlısıyla kasım annesi olacam bi oğlum olacak Allah'ın izniyle bide kızım var 4 yaşında rabbim evlatlarımızı korusun bebeklerimizi sağsalim kucaklarımıza alalım

27 haftaligim ben ancak biraz ayakta kalinca karnimin alt tarafinda agri hissediyorum sanki tamamen oraya toplaniyor bebek. Birde normaldede karnimda kasilmalar agrilar hissediyorum bu haftadan bunlar normal mi

Mrb ben de aralık annesı adayıyım insallah.. 20. Haftadayz ben kıpırtıları hıssetmeye basladım ama babamz hala hıssedemıyor ne zmn hıssedecej cok sabrsız da

Mrb ben de aralık annesı adayıyım insallah.. 20. Haftadayz ben kıpırtıları hıssetmeye basladım ama babamz hala hıssedemıyor ne zmn hıssedecej cok sabrsız da
1-2 hafta içinde hissetmeye başlar 23. haftadan itibaren çok daha iyi hissediliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…