- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Bu site ne kadar suskun
ALLAH analı babalı büyütmek nasip olsun canım hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah canım bu mübarek aylarda bana da dua eder misin çok sevinirimEvet canım hamileyim :) nasıl ekleniyo ekleyebilirsin :)
Evet suskunlar :) şurda doğumumuza ne kaldı kimalesef çalıştığım için ben vakit ayiramiyorum pek ama diger anne adaylarımızda çok suskun dedigin gibi
Maşallah adıyla güzel yaşasın inşallah. Erva ismini eşimde düşünmüştü, anlamı da güzel. Biz de bir liste yapıyoruz şimdilik beğendiğimiz isimleri not ediyoruz. Zamanla onlar arasında biri baskın çıkar sanırım.Bende uyuşamıyodum sonra actık interneti karar verdik ERVA BAŞAK olacak inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım :) yani 20 haftalın hamilesin o zaman :)Merhaba hamisler benim son adet tarihim 4 şubat ancak sat tarihim 17 şubat olarak hesaplanıyordu suan 12 şubat olarak hesaplanıyor geç döllenme olmus sanırım yani hesaplarıma göre 21. Gün yumurtlamışım yani normal yumurtlamadan 7 gün sonrası 25 şubat gibide döllenme oldu tahmini Doğum tarihi de 21 kasım olarak :)
Ben şuan 24+6 yım canım :) 3 hafta ileride benımde kızı olacak imiallah :)Evet erkek olucak senin bende 3 hafta önce mi 3 hafta sonra mı:) Allah hepimizin Bebislerini zamanında sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin:)
1-2 hafta içinde hissetmeye başlar 23. haftadan itibaren çok daha iyi hissediliyoMrb ben de aralık annesı adayıyım insallah.. 20. Haftadayz ben kıpırtıları hıssetmeye basladım ama babamz hala hıssedemıyor ne zmn hıssedecej cok sabrsız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?