• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar bugün sabahtan beri karnım kasılınca kasık kısmımda ağrı oluuodu ama öyle sabit sıklıkta değildi. akşam da öyle devam etti. ne suyum geldi bu defa ne de nişan sadece karnımda ağrı oluyodu. ama ben de hep belden ağrı bekliyorum ya kondurmadım. en son tuvalete gittim çooook belli belirsiz akıntı içinde kırmızımsınleke gördüm eşime dedim kalk biz bi gidelim. hastaneye gittik nst de sıfır sancı. kız diyo sancı yok alttan muayene etti açıklık var doktoru ve ebeyi aradılar onlar geldi doğum başladı. suyu doktor patlattı ama zaten suyum çok azalmış. 2 yok bile dedi. bu ilkine göre biraz zor oldu ama belki de kilodan dolayıdor. 3400 gr doğdu kızım. sütüm yok :KK43: şimdilik bunlar
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.

Soğuk süt içmeyi dene canım. İnşallah iyi gelir. Bir de beslenmene dikkat et belki yediğün şeyler midene iyi gelmiyordur.
bu yanma başladıüından beri hiç bir şey yiyemiyorum karnım aç ama yıyemıyrum zeytınden başka her şey kötu gelıyor. 3 gundur nerdeyse sadece zeytın yıyorum dıyebılırm

kızlar biraz önce çok farklı bir sancı geldi biraz şüphelendim. bugun sabahtan beri midem cok bulanıyor ve 1 haftadır karnım agrıyor. genelde karın ağrım var diyen doğuma gitti ya gözüm korktu. sancı şiddetliydi öylece kalakaldım ve dedim ki dogum sancısı böyleyse ben hemen epidural alırım hatta 4 cm acılmayı bekleyebilirmiyim acaba o kadar şiddetli geldi bana. galıba acı eşiğim düşük. bilmiyrum bu doğum sancısımıydı.

yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama sancı tekrar gelecek m gelirse arası ne onu bekleyeceğim yinede tabıı ki uzanarak daha fazla ayakta duramayacagım. sankı 2-3 gune kalmaz doguracakmısım gıbı gelmeye başladı bana

Bende bugün bebeğime kavuştum suyum geldi acil sezeryana alındım darısı diğer bekleyenlerin basına
canım güle güle büyüt bebeğini.
neler oldu anlatır mısın? sancı nasıl onu söyler misin biraz önce ilk defa farklı ve ciddi bir sancı geldi acaba bu önemli mi diye düşünmeye başladım bile

A angel5angel canim acilmayi hissettin mi benim de boyle ince ince igne batmasi gibi oluyor ve rahmim aciyor . Pzrtesi kontrole gittigimde acilman var dedi ve carsamba sabah hazirlikli gel demisti
biraz önce benım yle bir sancı oldu ki mınık mınık değil yanı kaldım kaldıgım yerde yoksa bu açılmamı :( of bılemmek ne kötu ya

canım güle güle büyüt bebeğini.
neler oldu anlatır mısın? sancı nasıl onu söyler misin biraz önce ilk defa farklı ve ciddi bir sancı geldi acaba bu önemli mi diye düşünmeye başladım bile
Sağol canım hiç sancım olmadı suyum geldi sabah uyanınca. Ardından nişan geldi 10 da hastanedeydim 2 de sezeryan girdim o sürede de hiç sancı olmadı

İyi geceler kızlar. Bir iki gün öncesinde sancım vardı şimdi hiçbir şey Yok, hatta ona da sancı denirse adet sancısı gibi bir şeydi. Belim de hep ağrıdığından artık neyin ne sancısı olduğunu bile düşünemiyorum. Yarın kontrolüm var ve bugün bebeğim çok hareketsizdi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Doğuramamak da kötüymüş, bir de haftalar ilerledikçe endişeler de artıyor, acaba bugün niye hareket etmedi. Neyse sonuç itibariyle ne sancım kaldı ne kasılmam sanki 1 ay var daha doğumuma gibiyim :/

Bende bugün bebeğime kavuştum suyum geldi acil sezeryana alındım darısı diğer bekleyenlerin basına
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah anasına babasına hayırlı evlat olsun :)) seninle günumuz hemen hemen aynı sayılır. Bir şey sormak istiyorum daha öncesinden falan hiç doğuma dair belirtin oldu mu yoksa sadece suyun mu geldi direk. Benim hiç belirtim yokta sanki hiç dogurmucak gibiyim

Son düzenleme:
Kızlar biz bugün çıkış yapmıştık akşam a doğru rahatsızlandim ağır enfeksiyon geçiriyor musum tekrar yatış im yapıldı dua edin bana nolur

Çok geçmiş olsun cnm. Enfeksiyonu genital bölgeden mi kapmışsın solunum yolu filan mı, yoksa ameliyatta mı hata yaptılar acaba..

Bir melek daha dünyaya indi :KK36: Hayırlı olsun:KK37:

İyi geceler kızlar. Bir iki gün öncesinde sancım vardı şimdi hiçbir şey Yok, hatta ona da sancı denirse adet sancısı gibi bir şeydi. Belim de hep ağrıdığından artık neyin ne sancısı olduğunu bile düşünemiyorum. Yarın kontrolüm var ve bugün bebeğim çok hareketsizdi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Doğuramamak da kötüymüş, bir de haftalar ilerledikçe endişeler de artıyor, acaba bugün niye hareket etmedi. Neyse sonuç itibariyle ne sancım kaldı ne kasılmam sanki 1 ay var daha doğumuma gibiyim :/

angel5angel de bu sekilde son 3 gün kala cnm dogurdu. senin de takvime göre 5 kalmıs. sancı beklemek zormus anlıyorum ben 38. haftadaym bem bile bekliyorum n:confused::confused:

Günaydın kızlar, dün sabah 8 de çıktım evden akşam 8 de gelsim bide misafirim geldi bakamadım doğru dürüst.. Doktor kontrolüm de vardı, kişisel temizliğimi de hallettim..
Doktorun çok yoğun ve mutsuz bir günüydü ilk kez kadını böyle gördüm o kadar yoğunlaşmış ki bu ara çok tatlı dilli güler yüzlü bi doktor, dün akşamki modunun düşüklüğü bana da yansıdı aslında benle güzel ilgilendi ama benim alınasım geldi galiba.. Bebeğim 3 kg imiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Ultrasonda babasına benzettim bu sefer hep kendime benzetiyodum :)) Bebek aşağıdamı dedim doktora. O hiçbişey ifade etmiyo dedi, sancı olmadığı sürece aşağıda da dursa doğum başlamaz dedi, günler yavasladı sanki. haftaya vajinal muayenemi yapıcakmıs. 37+5 im bugün. İçime Eylülün ilk haftası doğuracakmışım gibi geliyo. Hiç rahat hareket edemiyorum karnım o kadar büyük ki hiç böyle karın görmed m yani :KK70: sürekli ah uh nefes alırken fış fuş gidiyorum arkadasm da takılıyo aksam hep söyleniyosun diyo. napim kolay mı :KK43: bu halimle her isimi de yapıyorum ayrıca..

Back
X