• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım seker direkt kilo yapar diye dusundum sekersiz bi komposto tarifi paylasmıs buse terim onu bi deneyecegım önce
canım kiloyu boşver bebeğe süt ile şeker yüklemenin anlamı ne ? yenidoğanı süt ile şekere alıştırmak iyi mi sence ? hani ne yesek süte yansıyor ya onu demek istedim

Cnm travel sistem varya puset ana kucagida diyor . Yeni doganda o kullaniliyor. Aslinda oda oto koltugu. Yenidoganinki yatar vaziyette tam dik degil. Bir yasa dogru buyugunu aliyorsun.

hımmm.... ben araba almak isteediğim için zaten kış bebegi arabayı ne apacagım yaza doğru secerek severek alırım dedim. o zaman ya tek başına ana kucagı alacagım ya da araba alacagım galiba

Ben kesinlikle şekersiz içilmez demedim zaten çok az şeker dedim tercih meselesi tabi ki isteyen şekerli isteyen şekersiz içer bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım şeker manyağı değilim tabi ki dozunda hersey

evet şekersiz içilmez demedin ama niye şekersiz içiyorsun ki at şeker diye öneri de bulundun ne güzel en doğrusunu yapacak arkadaş ama sen niye ki yani at şeker iç güzelce diye öneriyorsun.

kızma canım polemik olsun diye demedim ama sen de içme bu zamana kadar görmedin inşallahta hiç görmezsin ama bu zaman kadar görmedım demek bir savunma değil bundan sonrası var daha ömrün çok uzun ve inşallah çok güzel ve sağlıklı bir ömrün olur canım. minnoşunla güzel olsun yaşamın inşallah.

Canim c vitamini isiya dayaniksiz. C vitaminini kaybediyor. Bazi meyvede c daha cok bulunuyor. C den yaratlanamiyorsun. Ek gidaya gecince cicuk dru soylemisti. Bebegin hic bir meyvesini kaynatma diye

bebege vermek için değil canım hamileikte içmek için dedim ben vitaminleri daha aktif vucuda alabilmek kolay sindirebilmek için suyunu içmek anlamında söyledim. ben daha doğum yapmadım ki zaten

Tabi canım benim bebekte öyle itiyor ki kolu dirseği hissediyorum çıkıcak birazdan diyorum
Teşekkürler cevap verdigin icin.valla cok endiselendim ne oluyo diye.
Çok normal canım bende de oluyor aynısı, sanki karnımdan dışarı çıkacakmış gibi ittiriyor kızım :)
Valla rahatladım biraz.insaallah hersey yolundadr bikac hafta daha durur bebiş

Ayyy gitmedi mi o görümce ? Okul acılcak gitsin hazırlık fln yapsın ya bıraksın artk yakamızı otel diil orası artık anlaması lzım. Tum hamılelık sınırımı kendısınden cıkarabılırım suan :)
ya gitmesede susmasini bilse keske hergn sen bakamiyn sen yanlis bakiyn deyip deyip sinirimi bozuyo

Kızlar hastaneye gittim benim dr yoktu başka dr gittim ilk nst ye girdim sancım çıkmadı sonra dr a durumu anlattım gece adet sancılarım çok geldi diye doppler e yani detaylı ultrasona gönderdi
Ultrason dr baktı haftalığımı 34 +5 gün olarak söyledi bebeğin boyutları böyle dedi 2500+300 dedi ben çok üzüldüm sonra dr a söyledim Bebek Doğum kanalına girdiği için küçük ölçülmüştür dedi suyun normal kan akışın normal falan dedi kızlar üzgünüm tine de

çok az günün kalms cnm kanala girdiyse ölçmesi çok zordur bence de, sıkma canını ;)

Ben şu an Kocaeli acıbadem e gidiyorum. Yok ben değilim :) bana normal Doğum yapamazsın demediler çatım müsait benim ama bebeğimin suyu az :/ o nedenle de biraz riskliyiz. Risk almak istersek de hergün takip, her gün nst ve hergün ultrason istiyor doktorum :KK43:

çatı konusu doktorun bakıs acısına gore degisebiliyor galiba.. benm doktorum sancıyla genisleyebilir catı, onceden muayene edecegim ama yine de bu normal dogumu etkilemeyecek, sancıyla acılman olmazsa v b. o zaman bakacagız dedi. benm de 22. haftadan beri suyım 5-5.5 cm o zaman da sormustm dogumu 35-36 haftaalrı gorursen normal dogurursun demisti. yani ben hiç takıntı yapmadm dogum seklini ama dr illaki deneyecek bakalm..

bu oto koltuklarına yenidoğan konuluyor mu ? satıcılar konulmaz diyorlar ana kucagı alacaksın diyorlar. anlamdım ki
Canım 0-36 kg işte Doğumdan itibaren kullanbiliyorsun. Ebebek ten incele istersen fotoğrafını paylaştığım ürünü. Hatta ben sana göndereyim :)

Eklentiler

• IMG_0351.webp
    IMG_0351.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 38
hımmm.... ben araba almak isteediğim için zaten kış bebegi arabayı ne apacagım yaza doğru secerek severek alırım dedim. o zaman ya tek başına ana kucagı alacagım ya da araba alacagım galiba

Canım bir de araba almadan araç koltuğu almasan iyi olur bence. Belki travel sistem bir araba beğenirsin o zaman boşuna araç koltuğuna para vermiş olursun.

Ama travel sistem Bebek arabası alsan bile Bebek 13 kg olunca araç koltuğu yine de almak zorundasın çünkü Bebek içine sığmıyor bir süre sonra.

doktoruma cok cok güveniyorum dıyorsan sorun yok ama öyle değilse bence başka doktora git. sezeryan demedi ama değil mi ?
Canım doktoruma güveniyorum..ben tatildeykende iki doktorada gitmistim öyle bişey yoktu..gecen haftada gitmişti yine öyle bişey yoktu..bugun doktor söyledi o bile şaşırdı takibe alıcaz dedi okadar..doktorum sezaryan karşıdır..doktor dedi bebek iridir ama bazen ultrason yanılma oluyor sen bence bekle normal olsun dedi..

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: iiz
Back
X