- Konu Sahibi angel5angel
- #22.761
tamam işte 3 çocuk annesi demek jinekoloğ demek zaten . insan 5 kere doğursa prof bile olur vallaHe yok cnim 3 cocuk annesi sadece :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam işte 3 çocuk annesi demek jinekoloğ demek zaten . insan 5 kere doğursa prof bile olur vallaHe yok cnim 3 cocuk annesi sadece :))
Canım ikinciler daha rahat diyorlardı da inanmıyordum. Gerçekten tecrübe güzel bir şeyAy canım ne mutlu sana benimde zor geçmişti çok paniktim 40 ı çıkana kadar darısı başıma inşallah bende öyle olurum dua et nolur
erkek bebege isim bulmak daha bir zor hem deSağol canım isim bulmak gerçekten çok zor ilerde pişman olmamak için iyi düşünmek gerekiyor Allah yardımcınız olsun bi an once en güzel ismi karşınıza çıkarsın
Sari renkte gecenlerde lop gibi geldi sonrasinda her tuvalet sonrasi akintim iluyor ,Nasıl akıntı
beşikle beraber bir sünger verdiler tabi actım baktım yıkadım ama dandik tabi beşik ucuz değil ama sünger adi yinede ama ben ılk aylar reflü yatagını beşiğin içine koyacagım için şimdilik süngere bakmadım ama sünger alacagım zaman bebek magazalaından değil profesyonel yatakçılardan alacagım işbir..vs gibiArkadaşlar merhaba,
Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum. Baby jem marka reflü yatağı kullanan var mı? Yatak sünger ve bebeğin yatacağı yüzü polyesterden yapılmış. İçime sinmiyor.
Bebeğin nasıl yatırılması lazım? Ahşap beşiğim var ancak içindeki yatak yumuşak. Yumuşak yatakta yatırmamak lazım diye biliyorum.
Yorum yaparsanız seviniriim
Eylüle girelim de ama 1-2-3-4 eylül doğurmayalım yaYarım saat içinde doğan bebek olmazsa Eylül ayına resmen giriyoruz
![]()
Canim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)canım doktorlarda öyle diyor
kendinizi aşırı enerjik hissederseniz kalkıp iş yapmayın çunku dogum gelınce enerjin hormonlarla yukselırmıs . işte mucize dogurma gücün geliyor işte halsiz bitkin olsan bile
ben bır kac doktor videosunda izlemiştim
Eylüle girelim de ama 1-2-3-4 eylül doğurmayalım ya
valla bu bayram piyangosu kime vuracak merakla ve korkruyla bekliyorum
Ayyy korku. Bende var..Eylüle girelim de ama 1-2-3-4 eylül doğurmayalım ya
valla bu bayram piyangosu kime vuracak merakla ve korkruyla bekliyorum
ne diyor tam olarakCanim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)
Benim kızım dün beri çok hareketlidir.ozellikle bu saatlerde.Tecrübeli anneler.. Ağrılı kasılmalar başlamadan önce bebek çok hareketli olur mu ??
Benim kızım dün beri çok hareketlidir.ozellikle bu saatlerde.
Canım benim bu iki gündür akıntılarım olmaya baslasladi.Kizlar akintiniz varmi bende her tuvalette var
Bizde aynı durumdayız canım..ya aksamları o kadar hareketli olmaya başladı ki sancı filan da yok
fikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi
Yuva kurma durtusunun sadece hayvanlarda gorulmedigi (kedi kopeklerin dogum oncesi yerinde duramadiklari ordan oraya deli gibi kosturduklarini yazmis) insanlarda da dogum oncesi iclerinde hakim olamadiklari yuva hazirlama durtusunun basladigini yazmis.ne diyor tam olarak
canım bu arada en son tarihli eylil annelerindne biri sensin galiba taa eyll sonu değil mi