• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ilk bebeğimin reflusu vardi , kardesim doktor onun sayesinde kafasi yukarda egimli yastik ve yan yatis yastigi ile cozum bulmustuk , bu sefer ise reflu yatagi aldik egimli ve tan yatis yastigi var

Arkadaşlar merhaba,

Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum. Baby jem marka reflü yatağı kullanan var mı? Yatak sünger ve bebeğin yatacağı yüzü polyesterden yapılmış. İçime sinmiyor.

Bebeğin nasıl yatırılması lazım? Ahşap beşiğim var ancak içindeki yatak yumuşak. Yumuşak yatakta yatırmamak lazım diye biliyorum.

Yorum yaparsanız seviniriim
beşikle beraber bir sünger verdiler tabi actım baktım yıkadım ama dandik tabi beşik ucuz değil ama sünger adi yinede ama ben ılk aylar reflü yatagını beşiğin içine koyacagım için şimdilik süngere bakmadım ama sünger alacagım zaman bebek magazalaından değil profesyonel yatakçılardan alacagım işbir..vs gibi
ben sevi bebe reflü yatagını aldım baktıgım yerde ki en iyisi oydu

canım doktorlarda öyle diyor
kendinizi aşırı enerjik hissederseniz kalkıp iş yapmayın çunku dogum gelınce enerjin hormonlarla yukselırmıs . işte mucize dogurma gücün geliyor işte halsiz bitkin olsan bile
ben bır kac doktor videosunda izlemiştim
Canim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)

Canim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)
ne diyor tam olarak
canım bu arada en son tarihli eylil annelerindne biri sensin galiba taa eyll sonu değil mi

fikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi

Cnim ananam 7 cocuk dogurmus inanmicksn ama hepsini evde dogurmus ucunude tekken yapmis sancim geldigi gibi sick dus aliodum dedi o zmn hemen sancisida acilmasida artiyomus bunu baskalarindanda duydum vardr bi bildigi doktorununda

ne diyor tam olarak
canım bu arada en son tarihli eylil annelerindne biri sensin galiba taa eyll sonu değil mi
Yuva kurma durtusunun sadece hayvanlarda gorulmedigi (kedi kopeklerin dogum oncesi yerinde duramadiklari ordan oraya deli gibi kosturduklarini yazmis) insanlarda da dogum oncesi iclerinde hakim olamadiklari yuva hazirlama durtusunun basladigini yazmis.
Dogumun ne zaman baslayacagina dair guvenilir bi gosterge olmamakla beraber dogumun yaklasrigini gosterirmis. Dogum yaklastikca da guclenirmis.
Eger olurda disi kus durtunuz uyanacak olursa kendinizi perisan etmeyin o enerjiyi dogum ve bebeginie harcamak icin saklayin dior :)
Evet benim dogum eylul sonu gorunuyor bir surpriz olmazsa bakalim :anne:

Back
X