• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Canim cok cok gecmis olsun. Allah sifa versin bu mubarek gunde insallah. Bilgi aldikca yaz bize merak ederiz

Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Cnimm çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin güçlü olun geçicek tüm sıkıntılar

Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın. Zeynep5654 Zeynep5654 bazı hastanelerin anakucağı olmadan taburcu etmediğini söylemişti. Belki sorun yaşayabilirsin.
Bir tanıdığından falan alsan aslında, Bebek arabası satın alana kadar araçta onu kullanırsın. Uzun süreli kullanılan bir şey olmadığı için herkesin elinde kalıyor.
Canım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.

yani doğuma girmeden banyo yaptırıyorlarmış değil mi canım ?
Benımkınde dogumdann cıktıgında banyo yaptırılıyor canım ama ıstersen dogumunu beklerkennde doktorun ızın verırse hastane odanda banyo yapabılırsın dus almak dogum sancılarına da iyi geliyormus zaten

Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın. Zeynep5654 Zeynep5654 bazı hastanelerin anakucağı olmadan taburcu etmediğini söylemişti. Belki sorun yaşayabilirsin.
Bir tanıdığından falan alsan aslında, Bebek arabası satın alana kadar araçta onu kullanırsın. Uzun süreli kullanılan bir şey olmadığı için herkesin elinde kalıyor.
yok canım ana kucagı da alacagım olsun araba alırken tekrar alırım sorun değil benım ıcın ben sadece gezemedım iyi gecmıyor hamılelıgım biliyorsun mecburen en yakın bebek magazasna gıttık ordada ıyı br şey yoktu. bayram gırdı kötu olan ama bayramın hemen ertesı gunu annem gıder alır annem bayram sonrası yanımda olacak.

hastane de verdıklerı listede bebek taşıma çantası yazmıslar sadece bu arada

ınternetten alsam aslında 2 gunde gelır o da mantıklı hem annemı beklemem hem de dısarıya cıkmam gerekmez. eşimi göndersem ona allah bilir ne satarlar erkekler hiç anlamıyorlar içime sinmez diye düşündüm . işte ağırlaşmadan her şeyi almak lazım gercekten de

sen hangi portbebeyi öneriyorsun ya da neye dikkat edelim alırken

çok geçmiş olsun canım

Canım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.
ben bu portbebe, puset, ana kucağı olayını çözebildiysem ne olayım
internette bakıyorum 4-44 çarpma testinden geçmiş ve sertifikalı olması gerekıyor diyor satın alamaya gidince hayır o otokoltugu için geçerli diyor. oto koltufu da yenidoganda kulanılmaz deniliyor.

şidi baktım youtube tanıtım videolarına orda da 4-44 sertifikalı olmalı deniyor. satıcılar niye yok diyor anlamış değilim.sırf bu yüzden bir türlü ne alacagımı anlayamadım ve alamadım bugune kadar kaldıkca kaldı ya

Back
X