• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Buzdolabi posetini de cok sevdi ama burda komsumuzun bebegi kucukken posetle oynarken bogazina kacmis nefes alamamis onu anlattiktan sonra vermedim bir daha. Sen de dikkat et yaninda olmadigin zamanlarda verme Allah korusun.

Oyuncak almamak en mantiklisi :) bizim oyuncaklarin cogu hediye geldi yoksa ben de cok almazdim. He bir de esimin oyuncak hobisi var :))) surekli her gordugu oyuncagi almak istiyor cocuk gibi :KK70: bu aralar onu ikna etme cabalarindayim :)

Ben de baslamadim ama hic birsey dondurmadim. Dondurucuya giren her gidanin vitamin mineral degerini az da olsa kaybettigini okumustum. Bulundugumuz donemin sebze meyvelerini yesin mahrum kalmak gibi dusunme bence :)

Canimm aslında haklısın ne bilim en azından balkabagini koyayim dedim . Hiç birşey taze şeyin yerini tutmaz tabiki emin olamadım sormak istedim çok sağol tavsiyen için canim

Cnm tam bi egitim.diyemem ama ben ilk bas ayakta sallamaktan sit pata gectim baya ise yaradi sonrada yataginda yalniz birakip odadan cikmayi d3nedim ve gordum ki karni toksa ayaklariyla coraplariyla ohnaya oynaya uyuyor kndi kendine ama karni tok deilse kiyameti kopariyor eskisi gibide deil yeme istegi keyfi yiyor eskiden son damlasina kadar diymak istiyordu sonra uyumak iatiyordu simdi oyle olsa hep kndi kendine uyur ama nerdee boulede olunca bazen doyurma uyutma 1 saati bjluyor bazen 5 dak hala bi duzen yok ama ayakta sallamaktan iyidir die dusunuyorum
ne güzel seninki duruyormuş benim kız tek başına asla durmuyor yaa yanında durur pış pış da yaparım sıkıntı değil ama uyku saatleri düzenli olup öyle uyusa keşke

Ben bi ara pış pışpışlayarak uyutmaya çalıştım 10 dk uyuyup çok ağlayarak kalkınca bıraktım şimdi dişler çıkıyor tam çıksın tekrar öyle denicem çünkü meme de yada sallanarak uyuyr 40 dk yı geçmiyor 2 veya 3 kere uyuyor toplam 2
3. Saat uyumuyor gündz çok uykusuz bitkin oluyor malesef
evet dişler de çok zorluyor bebişleri :(

Bu damlanın kapağı açıldıktan sonra bi ay süresi var sonrasında atın damlayı çöpe. Bende 2 şişe kullandım sonlara dogru şok zor damlıyor azaldığı içindir diye düşünürdüm hep.
Bende 2. şişeyi kullanıyorum daha önceki de donmus gibi kaldı onu attım bunu aldım buda böyle olunca sorayım dedim.

Onlardan da verdim havucu hiç sevmedi ağzına bile sokmak istemedi kaşığı eliyle ittirdi patatesi sevdi ama kabız olunca onu da kestim bal kabağı tatlı olduğu için yer kesin zor bu ek gıda işi ya
Kuru kayısıdan marmelat yapıp verebilirsin. Emziriyorsan kendin de ye sütünden geçer
Ben kendim her gün yiyorum sütünden geçiyor
yemezsem kakasını yapmıyor

Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .
Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .

Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .
Kuru soğanı nasıl verdin çiğ mi, fırınlanmış mı, buhardan mı

enginarın yapraklarını sıyırmaya bayılırım, geçtiğimiz gün okurken denk geldim bebekler de çok severmiş :)

Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .

öyle bir düşüncem olmamıştı, mevsimindekileri yemesi yeterli gibi geliyor belki daha ilerki aylarda yıllarda..

Back
X