- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.121
Benim de gözlerim doldu galiba bu ara lohusa depresyonum depreştiAyyy kızlar hepsine baktım maşallah çok tatlı bebişleriniz var ne iyi söyledim sanki sizi tanıyor gibi heycanla baktım hepsine valla :))
Yok canım aslında ufacık ama resimde öyle çıkmış kolu kadar bile değilSağol canım semin bebişte çok tatlı maşallah. Önündeki oyuncağı boyu kadar yerim onu ben
Al canım bim e gelmiş ben kullanıyorum kapı içinde var oda çok kullanışlı kapı kapanmasın diyeKızlar az önce kızımı elektrik prizinden zor uzaklaştırdım, dönmeyi öğrendiğinden beri komando gibi yerlerde sürünerek her yere ulaşıyor.koltuk minderini indirmiştim ama onu da ittiriyor.
Plastik çitler var onlardan almayı düşünüyorum.özellikle tecrübeli anneler önerir misiniz?
Bizde 15 inde gitcez,ayni gun mu dogurduk acaba,benimki 16 eylul:)4 taneymiş canım 3 bacak bir ağızdan damla. 15inde gidicez bizde. Biraz huzursuzluk ve Ateş yapabiliyormuş eve öyle dedi bize
Bizde aldik çitçitli body lerde yuzde yuz pamuk ve guzel,fiyatlari cok iyiKızlar bugün BİM’e Bebek eşyaları geldi.güvenlik kilitleri geldi fiyatı da çok uygun 3,90 tl.
Gozler renkli mi bu yakisiklininnBende yaptım :)))
Cnm bence gereksiz. Sulu dislikler daha etkili. Soguk oldugu icin daha rahatliyor. Bir tanidik var. Emzik lastik kismi su doluyorya o sekilde buzluga koyuyor. Onunla kasitiyor. Dislikten daha iyi kasiyormus. Oyle yapicam benKizlar sophie the giraffe dis kasiyici kullanan var mi? Bebekler seviyir mu acaba genelde?
Niye o kadar pahali anlamadim:)gozumu karartip alsam mi,bir de sevmezse..karar veremedim:)
Evet canım mavi gözlerimiz :))Gozler renkli mi bu yakisiklininn
13 Eylül bizim Doğum tarihimiz canım. Ebe o zaman müsaitmiş ondan o güne verdi. Çok yokmuş aramız :)Bizde 15 inde gitcez,ayni gun mu dogurduk acaba,benimki 16 eylul:)
Mınnosunun fotografını yerım ama cok tatlişkoEvet evet zibinla olunca ekstra neseleniyor :)
Benim de cok hosuma gidiyor, kollar bacaklar disarda olunca surekli mincikliyorum :))
Saol teyzesii :))Mınnosunun fotografını yerım ama cok tatlişkoMasallah canımmsorma Mıncıklamalara doyamıyor ınsan vallahı allah ısteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Uyudu suan ama acayip özledim yine bende gidip öpmek için bi bahane arıyodum :) öperim canım minnosuna da öpücüklerimi yolluyorumSaol teyzesii :))
Defnecigi op benim icin
Canım kılo alımı ıcın doktorum artık cok az kılo alıcaklar dusuk olmasına uzulme demıstı (benı avutmak ıstemedıyse :)) onun dısında alerjı konusundan emın olman ıcın gereklı restlerı erkenden yaptırman bebısın ıcın de ıyı olur. Ek gıda surecınde de cok yakından takıp etmemız gerekecek zaten uzmanına göstermeden aklına hıc kotu seyler getırme.Hepinizin bebisleri çok tatlı allah nazarlardan korusun hepsini. Fotoğrafları görünce farkettim ki biraya gelsek ben bu kadar tatlı bebislerin arasında kafayı yerim hangisini seveceğimi şaşırırım anneleriyle konuşmaya fırsat kalmaz
Bu arada biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan biri ağızdan damla. Ateşimiz bi iniyor bi çıkıyor takipteyim sürekli. Birde oğlum az kilo almış sağlık ocağındaki ebe de kendi doktorumuzda ayni şeyi söyledi. Boyumuz da sadece 1 cm uzamış doktorumuz hala alerjiden şüpheleniyor çapaya gitmemizi önerdi. Kafam yine karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?