2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eskiden açınca sayfaları okuya Okuya bıtıremwz atlardım şimdi yenı birşey varmı diye bakıyorum Rabbım dualarımızı kabul etmıs elhamdulillah Kaan annesine kavuşmuş Allah kımseyi evladıyla sınamasın dilerim herkes iyidir Allah’a emanet olun kızlar ☺️

Eskiden açınca sayfaları okuya Okuya bıtıremwz atlardım şimdi yenı birşey varmı diye bakıyorum Rabbım dualarımızı kabul etmıs elhamdulillah Kaan annesine kavuşmuş Allah kımseyi evladıyla sınamasın dilerim herkes iyidir Allah’a emanet olun kızlar ☺️
Slm cnm sana özel msj atamıyorum neden

Kizlar selam 7 aylik bebeginize kac kere ek gida veriyosunuz gunde?
Her dr farkli sey soyluyor sanirim.. ben sabah kahvaltisi veriyorum, genelde yumurta sarisi, yulaf, avokado ve lor peyniri yiyor, bir ogun meyve veriyorum
Genelde meyve verdigim zman yogurt yediriyorum
Ama sebze puresi yapmissam o gun meyve vermiyorum.tabiki anne sutunede devam. sizler neler yapiyosunuz?

Her dr farkli sey soyluyor sanirim.. ben sabah kahvaltisi veriyorum, genelde yumurta sarisi, yulaf, avokado ve lor peyniri yiyor, bir ogun meyve veriyorum
Ama sebze puresi yapmissam o gun meyve vermiyorum.tabiki anne sutunede devam. sizler neler yapiyosunuz?
Bende kahvaltida yumurta sarisi ve pekmez veriyordum bu hafta yumurtayi hic kabul etmedi halbuki cok sevmisti :hasta:
Peyniri de pek sevmedi sanki .
Aksamlari da patates havuc ispanak pirasa bezelye o gun ne pisirmissem onun yiyebilecegi seyi ayri hasliyorum. Bazen aksamlari hic bisey vermedigimde oluyor. :işsiz:

Bende kahvaltida yumurta sarisi ve pekmez veriyordum bu hafta yumurtayi hic kabul etmedi halbuki cok sevmisti :hasta:
Aksamlari da patates havuc ispanak pirasa bezelye o gun ne pisirmissem onun yiyebilecegi seyi ayri hasliyorum. Bazen aksamlari hic bisey vermedigimde oluyor. :işsiz:

Yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz sade mi. Ben ağzına nokta kadar bile koysam öğürüyor

Canım bende kahvaltıda yumurta sarısı labne peyniri veriyorum..bi öğün sebze püresi ve meyve veriyorum..anne sütüne devam..

Ben sabah kahvaltı ,öğlen meyve ve yoğurt , akşam da sebze püresi veriyorum aralarda anne sütü alıyor yatarken de mama içiyor .

Canım o zaman 1 yaşına girmiş olucak ya ek gıdayı da biraz fazla almaya başlıcak şimdiye göre. Nöbet gününde sabah akşam emmiş olur. Hem belki o zamana kadar biberon almaya başlar ve sütün bir iki öğün daha alacak şekilde artar inş. Olmadı bardak yada fincanla falan içmeye alışır. Şimdiye göre daha iyi anlayacak bişeyleri o zaman. Ondan diyorum.

Beğendiğini yiyor beğenmediğini ağzına almıyor. Ev yoğurdu yapıyorum pek yemiyor kendini silkeliyor. :) bnde ayran olarak verdim o zaman sevdi. Meyveleri cam rendeden geçirip öyle verdim baştan, istemedi öyle kendi elinde yiyecekmiş. :)
Şimdilik iyi gidiyor şükür. Sizin nasıl ek gıda..
Bizimkide yiyor ama herşeyi aynıniştahla yemiyor bıktırmadan sevdiririz inşallah

Bizimki yumurtayı asla kabul etmiyor ben de zorlamıyorum. Bizim doktor artık ona özel bişey pişirmeyeceksin dedi kendi yemeklerinizden yiyecek dedi tabi tuzsuz olarak zaten biz de yemekler tuzsuz pişiyordu fakat onun yiyemeyeceği yemek olumca mecbur ona çorba gibi bişey yapıyorum zaten yediği max 2-3 tatlı kaşığı

Bizimki yumurtayı asla kabul etmiyor ben de zorlamıyorum. Bizim doktor artık ona özel bişey pişirmeyeceksin dedi kendi yemeklerinizden yiyecek dedi tabi tuzsuz olarak zaten biz de yemekler tuzsuz pişiyordu fakat onun yiyemeyeceği yemek olumca mecbur ona çorba gibi bişey yapıyorum zaten yediği max 2-3 tatlı kaşığı
Doktorlarin bebeklerin beslenmesine yaklasimi cok enteresan.birbiriyle alakasiz.1 sene seker tuz yok dedi bize.1 seneden sonra biz ne yersek onu yiyecek.acikcasi biz tuzsuz yemiyoruz.salcali yagli normal denilecek duzeyde tuzlu yiyoruz.ben mersinli esim antepli...bizde hafif yemek yok..istemem erken yasta boyle beslensin.

Back
X