- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #10.241
İşlahhah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok düşünmemeye çalış, stres zararlı bizlere..
su azlığı neden olurmuş, o konuda birşey söylüyor mu?
amin canım. yok jinekolojinin çaresiz kaldığı en baş konulardan biri bu amniyon sıvısı cnm gebelik şekeri tansiyondan şüphelendi hiçbiri çıkmadı. tamamen takdiri ilahi..
Tatlım bak ne güzel gelişimi de iyiymiş. Suyu en son ne kadardı. Düşme olmadı sanırım suyunda en son ölçülene göre. Ben sana bi haber paylaşmıştım canım, İzmir kent hastanesinde su eklemişler rahime. Onu araştırabildin mi
cnm doktorum bu haftaya kadar bu suyla doguma gidersin dedi ama bu hafta bayağı büyümüş içini ferah tut diyor sürekli. açıkçası gerek yoktu ama şu andan sonra öyle birşey olursa bu aklımda olacak.
cnm 6 cm su ama doktoruma göre bu hemen bebeği almak için gerekli değil.
Canim Allah korktuklarimiza ugratmasin inşallah . Ben geçen hamileligimde 17 gün perinatoloji bölümünde kaldım ve orda bir çok sıkıntılı gebeliğe şahit oldum orda bihanim vardı suyu seviyenin çok altlarındaymis bebegi Yaşamaz demişler iğne vurup bebegi alacaklardi iğne vurdular bebek yaşamaya devam etti sonrasında 2. Dozu da vurdular hala bebek yaşamaya devam etti sonrasında o hanım hastaneden ayrılma gebeliğin i devam ettirme kararı aldı suyu seviyenin altında olan bebekler in de Allah in izniyle yaşama dayanma ihtimalleri çok yüksek sen kalbini ferah tut inşallah sıkıntısız bi şekilde bebeğini kucağına alırsın benim de erken doğum ihtimalim var hep dua ediyorum şu an ilk hedefim 28. Haftayı bitirmek ki çok şükür 3 haftam kaldı sonrasında Allah Kerim. İnşallah hersey gonlumuzce olur
senin nedendi cnm? Allah istedikten sonra vicdansızlar çöpe bebek atıyor da yaşıyor cnm haklısın ama anne yüreği dedikleri bu olsa gerek doyamadım karnımda kalmasına

Benim arkadaşım da 28 haftalık doğum yaptı şuan bebeği de kendi de sağlıklı küvez de ama gayet iyi hem sağlıklı olsun da erken gelmesi sorun değil. Sen tevekkül et her zaman. Hem haftasında doğan bebek de de sorun olabilir bunu bilemeyiz kader işte sen içini ferah tut. ben nerdeyse her gün kuran okuyorum senin ve bebeğin için de okuycam sağlıklı bi şekilde kucağına al diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın
cnm çok tatlısın Allah razı olsun rabbim yavrularımıız bize bağışlasın inşallah...