• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah

a aa dünnişan geldi demiştin ama hiç hastaneye gidiyorum yazmamıstın.

gözün aydın canım. doğum nasıl geçti birazcık anlatır mısın lütfen birde götürmeyi unutmayın ya da çok götürün diyeceğin ne var ?

a aa dünnişan geldi demiştin ama hiç hastaneye gidiyorum yazmamıstın.

gözün aydın canım. doğum nasıl geçti birazcık anlatır mısın lütfen birde götürmeyi unutmayın ya da çok götürün diyeceğin ne var ?
Ayy evet yaa şu doğum hastane çantasına bende acaba başka ne koysam falan diye düşünüyorım hep Doğum yapanlar tecrübelerini anlatırsa bizim için harika olur

oooyyy çok ciciymiş güle güle kullansın meleğin
ben de böyle yapayım en akıllıcası buymuş zaten
Teşekkür ederiz teyzesi :) inşallah.
Bana çok mantıklı geldi 1 yaşına kadar kullanılabiliyor sonra da baston pusete geçiliyor. Ve bastona geçtiğinde büyük oto koltuğu alıyorsun. Evim asansörsüz olduğu için pratik birşeyler olsun istedik.

Galiba grip oluyorum burnum tıkandı ve yutkunamiyorum. Oglum bugün hiç durmaksızın tekmeledi hem de en güçlüsünden. Şuan uyutmuyor. Ona bişi olmamistir dimi:KK43:
.
Hayır canım ne alakası var o karnında çok güvende merak etme. Sen nefes aldığın sürece oksijensiz kalmaz. Burnun tıkalı olsa da ağzından nefes alıyorsun sonuçta. İçini ferah tut.

Ayy evet yaa şu doğum hastane çantasına bende acaba başka ne koysam falan diye düşünüyorım hep Doğum yapanlar tecrübelerini anlatırsa bizim için harika olur
Ben bir tane slip korse koymaya karar verdim. Çok da para vermedim korseye Bim de 12 tl ye satılıyordu görünce aldım bir tane belki giyerim diye.
Bir de titreşimli masaj aleti ve sıcak/soğuk kompres koydum :) kasılmalarda belki rahatlatır diye düşündüm. Sanırım abartıyor olabilirim, bu gidişle Doğum olana kadar dikiş makinesi bile koyacağım belki lazım olur diye :KK48:

Ben bir tane slip korse koymaya karar verdim. Çok da para vermedim korseye Bim de 12 tl ye satılıyordu görünce aldım bir tane belki giyerim diye.
Bir de titreşimli masaj aleti ve sıcak/soğuk kompres koydum :) kasılmalarda belki rahatlatır diye düşündüm. Sanırım abartıyor olabilirim, bu gidişle Doğum olana kadar dikiş makinesi bile koyacağım belki lazım olur diye :KK48:
:) olsuun tedbirli olmak eksik kalmaktan iyidir bence korse bende aldım penti de 3 al 2 öde vardı 2 emzirme sütyeni bi korse aldım yıkadım koydum çantaya

Biz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün bebeğinizi

Hava gerçekten soğudu, çok sıcak doğunca isilik olacak diyordum. Şimdi iç badileri kısa kollu hep nasıl sıcak tutucam ufomu yakarım kombi mi diyorum. Alışveriş mi yapsam, Mevsim geçişlerinde de zor ya :KK17:

Biz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
ne mutlu sana. darısı bekleyenlerin başına :) sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inşallah.

normal bir kusma da değildi bildiğin resmen zehir kustum gibi öylemi acı olur
Canım annelerimzin mideyi usuttun deyip nane limon kaynattıgı gunlerdeki gibi olduysan bende öyle oldum. Sonra bi usume ardından soguk ter atma gelınce anldımkı artık eylul havasına uygun hareket etmelıyız. Hemen gıttım corap gıydım sabaha terlemeyle de atlattım sabah dustan sonra daha ıyıydım. Sende kendıne dıkkat et ayaklarını usutme derım yedıklerımıze de dıkkat etmemız lazım yıne cok soguk seyler de etkılıo benı

Portbebe derken aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba ? Ben koltuğa bağlandığını bilmiyordum.
Fotoğraftaki şeyden bahsediyorsun di mi ?
Yok canım benım dedıgım 0-13 kılo fln olan oto koltukları oluyor ya ana kucagı denıyor sanırım. Ondan alınması lazım ılk etapta ben fotograftakı seyı etrafımda kımse kullanamamıs oldugu ıcın almadım

Kizlar bugun doktor kontrolum var, yurtdisinda yasadigim icin burda saat farki var suanda oglen 1:50 :) 5 gibi gitcez bakalim, heyecanliyim bebegimin kilosunu cok merak ediyorum karin bolgesi geriden gidiyordu umarim kapatmistir arayi.. dualarinizi bekliyorum
Guzel haberlerini beklıyoruz canım

Back
X