• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar yengem 30. haftalık hamile . sancıları varmış hastaneye gitmiş . nst de sancı çıkmış

rahım agzında acılma yok, kanama ..vs vs hiç bir şey yok sadece nst de sancı cıkmıs. 1. cocugunuda 7. aylık doğurmuştu ama fiktniz ne kızlar ? kaygılandık hepimiz daha çok erken

günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
Biz varız canım, ikisindende kaldık hastanede. 1 hafta kontrolünde ikisindende geçtik.

Biz de elimizden geldiği kadar odasını süslemeye çalıştık bebisin yerimiz çok müsait olmadığı için bu kadar yapabildik. Tek eksiğimiz oğlumuz kaldı o da inşallah sağ salim hayırlısıyla gelir bir an önce :KK68:

Eklentiler

• IMG-20170902-WA0001.webp
    IMG-20170902-WA0001.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG-20170902-WA0000.webp
    IMG-20170902-WA0000.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 105
A angel5angel cnm doğar doğmaz yapılan ölçümün sağlıklı olcağını sanmıyorum 5.günde yaparlar testi şaşırdm açıkçası.
Bide bazı arkdşlar emzirme sütyeni 2ser 3 er koymuş korse fln.inanın doğumdan sonra onları orda gözünüz görmez göğüsler bi süre fora ztn:) korse için hele çok erken hastnede takmk için.sanki herseye ihtyç olckmış gbi gelyo ama fazlalık hepsi.eşe pijama,kahve makinası fln hiç gerek yok bnm fikrim.uyku pek olmaz ztn.bu arada ilk doğumda hastane beni kendi uyarmştı bebekten topuk kanı almk için bile götrseler eşlernzi de yollayın görsün yanında dursun.ya da siz yürüyüş yaparken bebeğin yanında mutlka biri kalsın

Biz de elimizden geldiği kadar odasını süslemeye çalıştık bebisin yerimiz çok müsait olmadığı için bu kadar yapabildik. Tek eksiğimiz oğlumuz kaldı o da inşallah sağ salim hayırlısıyla gelir bir an önce :KK68:

süse gerek mi var zaten bebeginin kendisi bir süs . sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. melekler yoldaşı olsun hayatı boyunca:nazar:maşallah annesine de kuzusuna da. güle güle kullansın . en güzelleri de olur hiç merak etme önemli olan ne beşik en elbise . zaten böylesi de çok güzel olmuş

kızlar yengem 30. haftalık hamile . sancıları varmış hastaneye gitmiş . nst de sancı çıkmış

rahım agzında acılma yok, kanama ..vs vs hiç bir şey yok sadece nst de sancı cıkmıs. 1. cocugunuda 7. aylık doğurmuştu ama fiktniz ne kızlar ? kaygılandık hepimiz daha çok erken
olabiliyo canım benim 28 haftada kasılmalarım artmıştı ilaç ve doğum gwciktirici vermişlerdi ilk gbeliğimde inş aksi bişey yaşamaz. bi de rahim ağzınuzınluğına bakıyolar

Canım arkadaş doğru diyor benim bildiğim kulak testi doğumdan bi hafta sonra yapiliyor..bence bi sorun yoktur allahın izniyle.
inşallah canım ya. benimle aynı hastanede doğum yapan bi arkadaş vardı ona sordum onunki geçmiş. gerçi o sezeryan oldu 2. gün yapıldı. ben gece doğum yaptım sabahına ölçüm yapıldı inşallah erken olduğundan öyle çıkmıştır

günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
Biz 6 günlükken yaptılar.Çok örneği var. İlk test yanlış sonuç verebiliyormuş. Kulakta sıvı birikebildiği için. İkinci test yapacaklar değil mi?

Yok canım benım dedıgım 0-13 kılo fln olan oto koltukları oluyor ya ana kucagı denıyor sanırım. Ondan alınması lazım ılk etapta ben fotograftakı seyı etrafımda kımse kullanamamıs oldugu ıcın almadım

Hah tamam şimdi oldu. O senin dediğin anakucağı. Portbebe resimdeki gibi olan şey. O yüzden arabaya bağlanmıyor dedim ben. iiz iiz resimdeki gibi olan bir şey almış anakucağı almamış. Sen arabaya bağlanıyor falan deyince şaşırdım ben de.

Back
X