- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
- #23.021
eylül anneleri hep böyle bayramı evde geçiriyor demek :) bizde de aynı durum var.Al bizden de o kadar. Tek başımıza kaldık istanbul da. Hiç bayram gibi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül anneleri hep böyle bayramı evde geçiriyor demek :) bizde de aynı durum var.Al bizden de o kadar. Tek başımıza kaldık istanbul da. Hiç bayram gibi değil.
Endişelenme canım magnezyum ve progestan takviyesi yapacaktır doktor. Eğer servikste kısalma varsa Bol istirahat da edip su tüketmelikızlar yengem 30. haftalık hamile . sancıları varmış hastaneye gitmiş . nst de sancı çıkmış
rahım agzında acılma yok, kanama ..vs vs hiç bir şey yok sadece nst de sancı cıkmıs. 1. cocugunuda 7. aylık doğurmuştu ama fiktniz ne kızlar ? kaygılandık hepimiz daha çok erken
Canım bu arada 9 aydır peşimizde olan hamilelik takviminiz sona erdi. Her gün oraya bakmaya alışmışım. Eee artık evlatlarımıza bakarız biz de:)evet canım salı günü tekrar çağırdılar. yani 1 haftalık olacağız salı günü
evet canım ya şaka maka bitirdik takvimi. darısı burdaki arkadaşların başına.çok güzel bi duygu gerçekten Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahCanım bu arada 9 aydır peşimizde olan hamilelik takviminiz sona erdi. Her gün oraya bakmaya alışmışım. Eee artık evlatlarımıza bakarız biz de:)
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza sağlıkla buyutelim. Doğru söylüyorsun en güzel süs onlar ama yine de ilk olunca bir hevesleniyor insan en güzelini yapmak istiyor :))süse gerek mi var zaten bebeginin kendisi bir süs . sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. melekler yoldaşı olsun hayatı boyuncamaşallah annesine de kuzusuna da. güle güle kullansın . en güzelleri de olur hiç merak etme önemli olan ne beşik en elbise . zaten böylesi de çok güzel olmuş
Amin canım....evet canım ya şaka maka bitirdik takvimi. darısı burdaki arkadaşların başına.çok güzel bi duygu gerçekten Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Amin canım inşallah sağ salim alırız kucagimiza :))Canım çok güzell olmuş oglusun Gül e Gül e kullansın.
Canım aynen tatilde temizlik bitireyim dedim.. biraz kendimi de yordum ama herşey istediğim gibi oldu.. Sen nasilsineylul sena canım iyi temizliğe giriştin sanırım buraya da yazmıyosun ne var ne yok ?
Dogrudur canım pardon isimleri yok bende :)Hah tamam şimdi oldu. O senin dediğin anakucağı. Portbebe resimdeki gibi olan şey. O yüzden arabaya bağlanmıyor dedim ben. @iiz resimdeki gibi olan bir şey almış anakucağı almamış. Sen arabaya bağlanıyor falan deyince şaşırdım ben de.
Dogrudur canım pardon isimleri yok bende :)Hah tamam şimdi oldu. O senin dediğin anakucağı. Portbebe resimdeki gibi olan şey. O yüzden arabaya bağlanmıyor dedim ben. @iiz resimdeki gibi olan bir şey almış anakucağı almamış. Sen arabaya bağlanıyor falan deyince şaşırdım ben de.
Benim 34 Te sancı çıkmıştı ama o Zaman ayda bir kontrol olduğu için 34 farkettik yoksa o sancıları ben iki hafta önceden hissediyordum yani 32 de ciğer geliştirici iğne yaptılar kasılma önleyici ilaç yazdı sonuç 38+4 Te Doğum yaptım strese girmeyin doktorlar önleyebiliyor canım inşallah sizinki de bekler ama evde yatış vermişti doktor hep yattımkızlar yengem 30. haftalık hamile . sancıları varmış hastaneye gitmiş . nst de sancı çıkmış
rahım agzında acılma yok, kanama ..vs vs hiç bir şey yok sadece nst de sancı cıkmıs. 1. cocugunuda 7. aylık doğurmuştu ama fiktniz ne kızlar ? kaygılandık hepimiz daha çok erken
günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
Canım benim gözün aydın..allah analı babalı büyütsün..darisi başımıza..Kızlar doğum yaptım dün saat 10:41 de çok kolay oldunormal Doğum yaptım hastaneye 9 gibi gittim ve çayır çatır doğurdum Sizlere tavsiyem bol hurma ve zemzem suyu birde duaaaa detaylı anlatacağım Allah herkese hayırlı kıcağına almayı nasip etsin çok mutluyum
Ben varım canim. Genel olarak bebegim hep 2 hafta önde gidiyo. Karın 2 hafta diger butun ölçüleri 1 hafta önde hep. Bpd de dahilKizlar gebelik esnasında Bebeğinizin bpd değeri yani baş çapı haftasına göre önde olan var mı?
inşallah canım. salı günü kontrol inşallah geçerCnm bizde hast cikinca yaptilar sol gecmedi sag gecti 5.gun tekrar yaptilar gecti genelede bi sonraki gunhicbiri gecmiyormus daha kulaklari sivi yada kanli olabiliyormus ilk oglumda direk 5.gun yapmislardi ikisindende gecmisti bu gecemeyince bende panik yaptim ama testi yapan kisi bugunki bebeklerin hicbiri gecmedi merak etmeyin yuksek ihtimal 5.gun gecer dedi
Benimde BPD 2 hafta önde görünüyor. Bebegimin kafası biraz büyük olucak galibaBen varım canim. Genel olarak bebegim hep 2 hafta önde gidiyo. Karın 2 hafta diger butun ölçüleri 1 hafta önde hep. Bpd de dahil
GöZün aydın canım.darısı bizlerin başınaKızlar doğum yaptım dün saat 10:41 de çok kolay oldunormal Doğum yaptım hastaneye 9 gibi gittim ve çayır çatır doğurdum Sizlere tavsiyem bol hurma ve zemzem suyu birde duaaaa detaylı anlatacağım Allah herkese hayırlı kıcağına almayı nasip etsin çok mutluyum