Herkese iyi bayramlaaaarrrr :)
Doğum yapan tüm arkadaşların da gözü aydın, Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin, darısı da bekleyen arkadaşlara olsun inşaAllahh..
Ben planlandığı gibi pazartesi günü yaptım doğumumu..
Yok kafası 2 hafta ileri, yok bacak boyu 3 hafta geri, yok omurgası eğri, yok ensesi kalın, yok gözünün üstünde kaşı var derken baldan bal bir kızım oldu Allah'ıma şükürler olsun :)
49cm 2.825gr minnak kafalı ay parçası gibi maşaAllaaahhh subhanAllaaaahhh :)
Lakin kızım yanıma geldikten 1saat kadar sonra yoğun bakıma alındı, daha narkozdan tam sıyrılamamıştım ama bir sorun olduğunu anlamıştım.. Çok halsiz çok uykuluydu, memeye saldırmıyordu ve öğürüyordu..
Doğumdan sonra şiddetli ağlamadığı için, ciğerlerinde su kalmıştı.. Ki bunun en büyük sebeplerinden biri, son 1hafta içerisinde annenin herhangi bir enfeksyona yakalanması olabilirmiş..
Hemen tedavilerine başlandı, kan kültürü gönderildi, sonucu pazartesi çıkacak ve çok güzel sonuç alacağız inşaAllah!! Süreçte bu sonuca göre değişecek..
Bayramın ilk günü gittiğimde ağzında ki burnunda ki tüm kablo hortumları çıkarmışlardı.. Adım adım tedaviye yanıt veriyor, artık oksijeni sadece küvöz içinden alıyor..
Süt sağıyorum ben bu süreçte, her sabah 2 dakika küvözden kızıma bakmama izin var, tabi temassız..
Elimde ne bir düzgün fotoğrafı var, ne de kokusunun sindiği bir kıyafeti..
Bunalıma girmedim hiç, Rabbim dermansız dert vermesin..
Sadece özlüyorum çok, her sabah kalbim çıkacak gibi uyanıyorum ona kavuşucam diye:)
Bu arada hastane sürecinde işime en çok yarayan şeyler; o milyoncudan aldığım kahve makinesi, still tea, komposto, göğüs kalkanı, depend..
Hep aklıma geliyosunuz, şu doğurdu mu, bu napıyo diye:) Dualarım sizinle.. Hepinizi öpüyorum, dualarınızdan eksik etmezseniz sevinirim:)