• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tata ta taammmm!!! bugün kızımı kucağıma verdiler :) emzirme denemesi yaptık, iyileşme süreci için bu sınavı geçmemiz gerektiğini söylediler..
Bacaklarımın nasıl titrediğini anlatamam, göğsüm sıkıştı heyecandan :) ve kızım emdi Rabbime şükürler olsun:) dünyanın en güzel teni, en güzel kokusu.. Kucağımdayken kakasını yaptı, ooohhh miisssss içime çeke çeke kokladım:) annelik yarı manyaklık değil mi ki??

Tahlil sonucumuz Salıya uzamış, hiç sıkıntı yok tabi, yarın olmasın Salı olsun benim olsun :)

Rabbim yeryüzündeki tüm çocukları, bebekleri korusun..

Dili, dini, ırkı ne olursa olsun hepsini korusu Allah'ım:KK200:

Not: ağlamak yok, arada bi yaş süzülebilir gözden, oda sadece mutluluktan olmak şartıyla:)
Canım benim ne guzel anlatmışsın....yerim ikinizin..insallah sonuçları temiz çıkar..en kısa zamanda kuvezden çıkar canim benim.

Canım ya ben de üç gecedir dediği gibi sancılarım var..kesin doğum yapacam diyorum..ama gündüzleri iyiyim..masallah. doğumun guzel geçmiş..darisi basimiza
Slm kizlar. Dogum yapanlar varsa bayramda tebrik ederim. Allah anali buyutsun. Saglikli uzun onurler versin. Bugun aksamdan beri adet sancisi gibi sanci geliyor karnima tuvalet ihtiyaci hissediyorim seninki oylemi

Canım doktorum dncok catlak 35 haftadan sonra oluyor duzenlı krem kullanımına devam et demıstı bene korkudan devamlı suruyorum kremlerı suan bısı yok ama olursa da yapıcak bıseyımız yok. Kremlerde yuzde yuz onleyıcı degıl sonucta
Evet canım hiç genişlemedim ki öne doğdu büyüyor bizim sıpa oda gerdiriyor göbüş ne yapsın nazarlık oldu artık napalım:s

Slm kizlar. Dogum yapanlar varsa bayramda tebrik ederim. Allah anali buyutsun. Saglikli uzun onurler versin. Bugun aksamdan beri adet sancisi gibi sanci geliyor karnima tuvalet ihtiyaci hissediyorim seninki oylemi
Evet canım bende öyleyim bide beni şancı tuttuğunda makat bölgeme baskı oluyor..bu üç gündür gece sancılarım oluyor karnım sertleşiyor ağrı belime vuruyor..sali. günü kontrolüm var..senin sezaryandi canım demi

Bayadir giremiyorum kizlar, dogum yapan herkesi kutluyorum. Benim oglumda dun geldi :)
Dogumu anlatmicam cunku butun terslikler beni buldu ama onemli olan karanliktan sonraki aydinlik. Simdi toparlanmaya calisiyorum, tansiyonum cok dusuk dogumdan beri, iki gun yataktan kalkamadim.
Daha dogumu bekleyen herkes icin dua ediyorum, herzaman hayirlisini isteyin, ben hep gelsin diye dua ettim ama gelmeninde yollari var :)

Bayadir giremiyorum kizlar, dogum yapan herkesi kutluyorum. Benim oglumda dun geldi :)
Dogumu anlatmicam cunku butun terslikler beni buldu ama onemli olan karanliktan sonraki aydinlik. Simdi toparlanmaya calisiyorum, tansiyonum cok dusuk dogumdan beri, iki gun yataktan kalkamadim.
Daha dogumu bekleyen herkes icin dua ediyorum, herzaman hayirlisini isteyin, ben hep gelsin diye dua ettim ama gelmeninde yollari var :)
Canım benim gözün aydın..allah analı babalı büyütsün..normal doğum mu yaptın canı..

Canim gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun kuzucugu. dualarin icin saol :KK200:

Dogum yapan bi arkadasim bebegin sarilik olmamasi icin dogdugunda sekerli su verilmesi gerektigini soyledi. Hic duymamistim bilen var mi boyle biseyi ?

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :)

Dogum yapan bi arkadasim bebegin sarilik olmamasi icin dogdugunda sekerli su verilmesi gerektigini soyledi. Hic duymamistim bilen var mi boyle biseyi ?
Çok duydum ama yanlış bir uygulama doktorlar kesinlikle önermiyor. Onun yerine bol bol emzirin anne sütü zamanla sarılığı onluyor

Canım ya ben de üç gecedir dediği gibi sancılarım var..kesin doğum yapacam diyorum..ama gündüzleri iyiyim..masallah. doğumun guzel geçmiş..darisi basimiza

evet neden akşamları oluyor.. Bu şikayetle gittim geçen gece 3 saat sürünce, yalancı sancı çıktı.. Salı günüydü sezaryenin dimi M Mismommy benm de kontrolüm salı günü T Taube keyfim cok kacıyor bu ara neden bilmiyorum..

Benimde hafif agri popo makati ve o anda ozsl bolgede hissizlik oluyor , karnimda sertlesiyot yalanci hazirlik sancilari bunlar :) daha doguma var sanitimm. Sabirsizlabiyorummm

evet neden akşamları oluyor.. Bu şikayetle gittim geçen gece 3 saat sürünce, yalancı sancı çıktı.. Salı günüydü sezaryenin dimi M Mismommy benm de kontrolüm salı günü T Taube keyfim cok kacıyor bu ara neden bilmiyorum..
Canım bende anlamadim geceleri sancidan. Uyuyamiyorum..dun gece kesin doğum yapacam diyordum..ama olmadi..bende nedense buaralar benimde keyfim yok..insallahh salı günü guzel haberlerle döneriz.

Bana çevremdeki tecrübeli annelerin söylediği sarılık olmaması için bebeği aç bırakma!
Bebek aç kalınca sarılık oluyormuş.Anne sütü yetersiz kalırsa mama takviyesi yapılmalıymış. Şekerli su da sanırım Bebek doğduğunda açlıktan şekeri düşmesin diyedir. Doğunca hırma tattırmak da bence bu yüzden.bebeğin şekeri düşmesin diyedir.

Çok duydum ama yanlış bir uygulama doktorlar kesinlikle önermiyor. Onun yerine bol bol emzirin anne sütü zamanla sarılığı onluyor
Aslinda kndim seker kullanmazken o minicik bedene seker vermek bana da mantikli gelmedi ama dogum yapan herkesin heemn bol bol sutu olmayabiliyor. O zaman ne yapilmali

Bana çevremdeki tecrübeli annelerin söylediği sarılık olmaması için bebeği aç bırakma!
Bebek aç kalınca sarılık oluyormuş.Anne sütü yetersiz kalırsa mama takviyesi yapılmalıymış. Şekerli su da sanırım Bebek doğduğunda açlıktan şekeri düşmesin diyedir. Doğunca hırma tattırmak da bence bu yüzden.bebeğin şekeri düşmesin diyedir.
Kesinlikle oyle :)

Back
X