• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben geçen gece gaviscon u kafama diktim artık iki yudum içtim resmen. Ondan sonra uyuyabildim saat 5 olmuştu. Ondan önce de süt içtim yoğurt yedim ekmek yedim ama pek işe yaramadı. Yatmayı uzanmayı bırak kambur oturunca bile midem ağzıma geliyordu. Oklava yutmuş gibi dimdik oturmam gerekiyor o da çok yorucu. Son günlerimizdeyiz artık sabredeceğiz yapacak bir şey yok galiba :/
aynen öyle ya yoğurt da bana hiç iyi gelmiyo :( artık sabrediyoruz eveet amaa hani insanın da bazen sabrı tükeniyor :) bir de şu son günler iyice ağırlaştım falan :)

T Taube ma

yarınden itibaren evde tekim eşimin izni bitti ancak eşim akşam gelince yürücem nst de sancı yok 15 25 geziyor
canım ben doğuma gittiğim gece nst de en fazla 16-20 çıktı yani bence nst her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. sen kasılmalarını ve dakikalarını takip et

Ben hipp i eledim. Organik diyor ama içinde nişasta var. Çocuğuma organik nişasta yedirmenin ne faydası olacak ki. Hem nişasta bebeği uzun süre tok tutuyor ve Bebek daha uzun süre uyuyor ama aslında yanlış çünkü sık sık beslenmesi gerekiyor bebeklerin.

Similac ı da eledim içinde E306 diye bir madde var. Ben açıkçası kendi yediğim gıdalarda bile böyle kod ile yazılmış maddeler içeren şeyleri satın almıyorum.

Geriye Aptamil ile Sma kaldı onların da içindeki besin değerleri farklı farklı ama ben hangisi daha iyidir bilemem. Yani atıyorum birinin protein miktari daha yüksek, diğerinin vitamin oranı daha yüksek. Olması gereken-anne sütüne en yakın olanı- hangisi bilmiyorum. Ama eşim Aptamil de çalıştığı için ücretsiz alabileceğim için ben Aptamil tercih edeceğim. Tabii inşallah gerek kalmaz. En iyisi anne sütü :KK200:
Ben de tavsiye uzerine similac almistim. Bakayim o icindeki madde neymis.
Tesekkurler canim detaylar icin :KK15: insallah gerek kalmaz dedigin gibi

Kızlar aranızda Adanalı ya da hatayli olan var mı iskenderundan kaynar baharati getirttim kuzenıme o da nasıl yapılacağını tam sormamis bi fikriniz var mi

Kizlar normal dogum yaptim ama tuvalete gitmeye korkuyorum ve bu yuzden de kati birseyler yememeye calisiyorum surekli sivi tuketiyorum malesef. Dogumdan sonra nasl olacak bu is tecrubeli annelerden öneri istiyorum, dikislerim cok aciyor

Kızlar aranızda Adanalı ya da hatayli olan var mı iskenderundan kaynar baharati getirttim kuzenıme o da nasıl yapılacağını tam sormamis bi fikriniz var mi
Canim ben adana/ ceyhanliyim ama osmaniyede oturuyorum bende dun dogum yaptim ve baharati aldirdim esime daha yapmadim yapinca yazarim insallah
Duydugum kadariyla baharati tulbente koyup 5 lt suda kaynatiliyormus sonra tulbentle baharatlar icinden cikartilip sicak servis edilecekse kaynar fincana koyulup uzerine dovulmus ceviz koyulup servis ediliyormus dedigim gibi bende daha yapmadim.
Birde burda tereyagi ile pekmez karisimi yeniyor belki biliyorsundur sende onu

Ben hipp i eledim. Organik diyor ama içinde nişasta var. Çocuğuma organik nişasta yedirmenin ne faydası olacak ki. Hem nişasta bebeği uzun süre tok tutuyor ve Bebek daha uzun süre uyuyor ama aslında yanlış çünkü sık sık beslenmesi gerekiyor bebeklerin.

Similac ı da eledim içinde E306 diye bir madde var. Ben açıkçası kendi yediğim gıdalarda bile böyle kod ile yazılmış maddeler içeren şeyleri satın almıyorum.

Geriye Aptamil ile Sma kaldı onların da içindeki besin değerleri farklı farklı ama ben hangisi daha iyidir bilemem. Yani atıyorum birinin protein miktari daha yüksek, diğerinin vitamin oranı daha yüksek. Olması gereken-anne sütüne en yakın olanı- hangisi bilmiyorum. Ama eşim Aptamil de çalıştığı için ücretsiz alabileceğim için ben Aptamil tercih edeceğim. Tabii inşallah gerek kalmaz. En iyisi anne sütü :KK200:

Cnm tabiki en iyisi anne sutu ama olmayinca mecbur veriliyor ben hipp kullaniyorum ilkinde de onu kullanmistim dedigin hibi nzisasta var ama kesinlikle cok tok tutuyor die bisey yok bir mama bir anne sutu diye gidiyorum gn boyunca benim sutumdede mamadada bir bucuk saate tekrar acikiyor keske hic gerekee olmasa hepsi formul cunki anne sutunun yerini tutmaz ama bu mama isi bebegin sevmesinede bagli benimki aptamilin tadini sevemdi sma yida kustu mesela

canım ben doğuma gittiğim gece nst de en fazla 16-20 çıktı yani bence nst her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. sen kasılmalarını ve dakikalarını takip et
Bunu bildiğim içinde tedirgin oluyorum eşimde diyor sen bu ayrımları yapamadığından bu gidişle evde doğuruçaksın:). Bugün acayip bişi var ama anlamadım afedersin korunmasız ilişki oldu Ağrı oldu sonrasında Ve o ağrı şiddetlendi yürüyemediğim oldu duşa girdim fayda etmedi öğlen 12 den sonra rahatladım

Bunu bildiğim içinde tedirgin oluyorum eşimde diyor sen bu ayrımları yapamadığından bu gidişle evde doğuruçaksın:). Bugün acayip bişi var ama anlamadım afedersin korunmasız ilişki oldu Ağrı oldu sonrasında Ve o ağrı şiddetlendi yürüyemediğim oldu duşa girdim fayda etmedi öğlen 12 den sonra rahatladım
canım kasılma kavramını ayırt ediyosun dimi? hani böyle karnın tümü basket topu gibi semsert oluyo yuvarlak bi sertlik. işte doğum kasılması da aynı öyle oluyo ama bu kasılma sırasında ağrı da oluyo kasılma geçince ağrı da geçiyor. zamanla bu kasılmanın süresi azalıyor. mesela rahatladıktan 5 dk sonra tekrar ağrılı kasılma kasılma geçince ağrısız bi süre 5 dk sonra yine ağrılı kasılma. bu süre gitgide azalıyor 3,5 dk 3 dk ya düşüyor. 3 dkya insiğinde ben doğuma girdim mesela. zaten doğumhaneye girince doğum kısmı çok kısa sürüyor merak etme

Kizlar normal dogum yaptim ama tuvalete gitmeye korkuyorum ve bu yuzden de kati birseyler yememeye calisiyorum surekli sivi tuketiyorum malesef. Dogumdan sonra nasl olacak bu is tecrubeli annelerden öneri istiyorum, dikislerim cok aciyor
canım dikişlerle tuvalet kısmı aynı yerde değil hiç problem olmuyor merak etme korkmadan git tuvalete. yalnız sonrasında mutlaka batikonla pansuman yap o bölge kuru kalmalı. benim de hala dikişlerim ağrıyor oturamıyorum tam. zamanla geçecek

canım kasılma kavramını ayırt ediyosun dimi? hani böyle karnın tümü basket topu gibi semsert oluyo yuvarlak bi sertlik. işte doğum kasılması da aynı öyle oluyo ama bu kasılma sırasında ağrı da oluyo kasılma geçince ağrı da geçiyor. zamanla bu kasılmanın süresi azalıyor. mesela rahatladıktan 5 dk sonra tekrar ağrılı kasılma kasılma geçince ağrısız bi süre 5 dk sonra yine ağrılı kasılma. bu süre gitgide azalıyor 3,5 dk 3 dk ya düşüyor. 3 dkya insiğinde ben doğuma girdim mesela. zaten doğumhaneye girince doğum kısmı çok kısa sürüyor merak etme
Onu ayırt edebiliyorum ama kasılma olmuyor hiç sadece tek biyere poposunu dikiyor kazılma dlunca ortada sertleşme oluyor. Doktora dür sordum kasılmamız düzenli sancı dlur mu dedim olur dedı 10 dk 1 E düşünce hemen gelmemi söyledi

Back
X