• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çıkış yapildigi gün yüksek ateşle tekrar yatisım yapıldı kanda enfeksiyon 0-5 olması gerekirken 172 çıkmış ki bu çok yüksek bi değermiş özel hastanede 2 gün yattım ama değerim 280 lere çıkınca üniversite hastanesine sevk ettiler. Ölümden döndüm o kadar kötü haldeydim ki gözümü her açtığımda eşim başımda ağlıyordu ya çok korkmuş ama çok şükür cuma günü son ateşim çıktı ve değerim düşmeye başladı iyice. 10 gün antibiyotigi almam lazım sonra taburcu olacağım inşallah. Bu arada yara yerim enfeksiyon kapmış. Biraz açıp içindeki iltihabı çıkardılar perşembe günü şimdi yara yerimde iyi
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( ama iyi olmana da sevindim. Sanırım hastane enfeksiyonu kapmışsın. En illet enfeksiyon derler. Allahım acil şifalar versin. En kısa zamanda evine dönersin inşallah.

Aksamdan beri adet sancisi gibi sancim vardi. Bel agri yoktu. Asiri mide yanmasi. Sabah biraz hafiflemisti ama sonra yine artti. Cok dayanilmayacak kadar degil. Cok az leke tarzinda kan gelince hastaneye gittik. 15 dk bir 70 lerde nst cikti. Epidural sezeryan oldum. Memede icip uyuyor. Gaz cikarinca uyaniyor uyumuyor. Memede uyuycak. Alisti biraz kuvvetli cekmeye.

Bendeki şansa bakın grip oluyor gibiydim bugün hemen doktoruma yazdım aman dikkat dedi bi bardak adaçayı iç kuruyemiş ye bol bol dinlen dedi bende adaçayı kuruyemiş falan yedim annemler geldi Artvin'den annecim kendi mayaladığı yoğurdu getirmiş ondan yedim falan erkenden de uyudum zaten dün hiç uyuyamamıştım şimdi uyandım tuvalete kalktım çamaşırımda kan gördüm iki üç damla kadar galiba nişan mı geldi anlamadım zaten kontrolümüz var sabah ama heycanlandım yanii
Bence nişandır canım zaten 40. Haftadasın. Sabaha her şey belli olur hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah :)

Benimde ilk once belimde basladi ve gecmedi sonra vakit kaybetmeden gittik iyiki gitmisiz cunku gece uyurken suyum da gelmis farketmemisim. Bende şöyle dusunurdum hep hadi yanlis alarmsa diye, bu kadar insani boşa yorarim diye dusunurdum ama yanlismis bence her ihtimali dusun canim
sabaha az kaldı ya zaten

Aksamdan beri adet sancisi gibi sancim vardi. Bel agri yoktu. Asiri mide yanmasi. Sabah biraz hafiflemisti ama sonra yine artti. Cok dayanilmayacak kadar degil. Cok az leke tarzinda kan gelince hastaneye gittik. 15 dk bir 70 lerde nst cikti. Epidural sezeryan oldum. Memede icip uyuyor. Gaz cikarinca uyaniyor uyumuyor. Memede uyuycak. Alisti biraz kuvvetli cekmeye.
Gecmiş olsun gözün Aydın bol sütün dlsun inşallah prens gününü bekleyemedi

Dün gece sadece 1saat uyuşabildim gündüzde sırf bu gece deliksiz uyurum diye sıktım kendimi uyumadım sonuç 2 saat uyudum şimdi ise bademciklerim aşırı şişmiş ve kulaklarıma Ağrı'sı vurmuş durumda ne yapıcam bilmiyorum. Ve sanırım bahsettiğim şeffaf akıntı nişan olabilirmiş

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun :))

Geçmiş olsun Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin

Dün gece sadece 1saat uyuşabildim gündüzde sırf bu gece deliksiz uyurum diye sıktım kendimi uyumadım sonuç 2 saat uyudum şimdi ise bademciklerim aşırı şişmiş ve kulaklarıma Ağrı'sı vurmuş durumda ne yapıcam bilmiyorum. Ve sanırım bahsettiğim şeffaf akıntı nişan olabilirmiş
İşte uyuyamamak kötü ama dogum yaklaşıyor o zaman hiç uyuyamcksn canım dinlensen senin için çok iyi olurdu gözlerini kapat en azından

Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.

Herkese tesekkurler. Bebek iyi bdndd iyiyim. Saat basi emziriyorum . Gaz cikar. Yorgunum biraz . Onceki gin sancidan uyuyamadim. Detaylari donra yazarim

Canım gözün aydıınnn analı babalı mutlu şen büyüsünn :KK200:

Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Şu an aynı anlattıklarını yaşıyorum geceden beri. Midem zaten her gece yanıyor ama ayrıca Adet sancısı gibi sancım var bi kaç kez leke de geldi ama dayanılmayacak bi sancı değil bende sanahı bekliyoru zaten kontrole gideceğim diye duş falan aldım bu saat ettim geceden beri bakalım hayırlısı inşallah

Back
X