benimde 1 hafta kadar kolaylaştı dünden beri eski halimize dönmüş gibiyiz yine canımı çıkardı
babam geldi sen bu bebege uyku saatlerı düzenlememişsin ki tabi böyle zorlanırsın dedi. daha erken değil miydi daha yeni yeni uyku saatleri oluşturacagız dediğimde tabii tabii yeni diyor ! ne yenisi geç kalmışsın diyor .
valla perişanları oynadık bugune kadar . eşimin saglık sorunu çıktı hastalere gelip gidiyor zaten saglık sorunu cıkmasa da olabildiği kadar elini değimiyordu çocuga kucaklayıp sevıp arkasını döndüğü gibi kaçıyordu bu ufak sağlık durumu sanki başımıza büyük felaket gelmiş sendromuna döndü evlendiğim adam bu mu tanıyamaz oldum yani tek başınayım babam geldi 1 haftadır bizde yemekler caylar evı az çok toparlamak bebege bakmak, emzirmek ... zaten sabahlara kadar ayaktayız saat başı emiyor. ayakta duramıyorum galiba bugun yarın bayılırım. ağlayamayacak kadar perişanım
bu kocalar bebekten önce ben bakarım yardım ederim diyrolar ya gerçekten yalan . benm kocam senın elını soguktan sıcaga degdırmem ben aman aman da sen benım prensesım de kralimde diyenlerden üstelik. evde hizmetçi gibi olsma gene iyi resmen köle gibiyim elimi sacıma göturup sacımı toplayamıyorum . nerden geldim bu konuya ben ya

galiba söyleme ihtiyacı duydum. annemde yardıma gelecek gıbı değil. düşünemıyorum artık yorgunluktan. uyumam gerek 5 dakıka aralarda ama yorgunluktan sinirlerimin harab olmasındna öylece oturyorum
okul durumun için şimdiden süt sağ canım. neyse ki 5. ayı bitirdiler daha erken olsa cok daha zordu. bu 1 haftanın 1 gununu ızın falan filan hastayım dıye kurtarabılırsen 5-6 gun bir şekilde zar zor gecer. anne var neyse ki ben hep tek başınayım