b-inşallah canım teşekkür ederim beim sağımda 2 göğüsten toplam 20cc çıkıyor iş yerinde sağıyorum çünkü. memeyi 2 haftadır alıyor daha ondan ilk bir hafta izinliydim süt var emecek artacak modundaydım ertesi hafta işe başlayınca yine aynı çıkınca inincım gitti ne yalan söyleyim. inşallah artarda kızımı doyurabilirm doğumundan bu yana meme reddi yaşıyorum tükendim artık
valla bende 5 aydır dönem dönem uğraştım baktım olmuyor emmiyorda bitsin artık dedim sonra vicdnım rahat etmedi şimdi tek tarafta olsa alıyor düşünceden uzaklaşsamda olmadı yakınlaşsamda süt var diye düşünmek istiyorum ama doyuramayınca bu sefer yetmedi hissi...
sabret canım benim kızım doğduğundan bu yana doğru dürüst emmedi ilk 2 ay hiç emmedi sonra bir iki hafta emdi ama boşaltmadı azalınca bıraktı. bir ay önce uyku modunda emdi sonra onuda bıraktı şimdi biraz daha düzenli almaya başladı. bende senin gibi çok azmettim sabrettim ama süt az. birde benim kız uyanıkken biberondur alıştırma bardaşı kaşık formül mamayı reddediyor bir sürü mama değiştik ama yok yani. kaşık mamasıda hippin yulaflı maması canım tatlı değil sanki bilmiyorum ama dikkate alıcam.
benimde öyle en fazla 20cc çıkarsa çıkıyor yada 10cc benimki mamaylada besendiği için beni emiyor sonra biberon veriyorum uyuyunca hemen ardıncan aynı miktar içiyor o yüzden süt artmıyor iye düşünüyorum