Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm aslında ben istedim benim yumurtlamam erken oluyor geçen ay 10. Gün oldu doktor da ondan az verdi cnm antibiyotik de vücut daki mikrobumu ne en gelliyor Muş öyle bişey dedi cnm benim 2. Asilamam ilkinde kullanmadım
Ben de günde 100 kullandım 7. Gün büyümüştü yumurtalarım rahim hazır olmaz diye mecbur üç gün daha bekledik. İkinci asilamam olursa galiba biz de düşük doz baslicaz.
İnşallah bu ay hayırlı haberler aliriz

Yanı gebelik oluşmuş mu oluyor sabah akşam kullanmam gerekiyormus test gününe kadar
Yani spermle yumurta döllenmiş kabul ediyor. Rahime kadar inip tutunacagi zaman rahim kalın ve besili olsun tutunmada problem olmasın diye bu hormonu kullandjriyorlar. Hatta düşük tehdidi olanlara da verilir

Canım o bebeğin tutunması için ben vajinadan jelini kullanıyorum onun aşılamanın ertesi gününden beri inşallah tutar canım ya ben pek ümitli değilim artık çünkü antrenörüm ve 2 gündür yoğun bir antrenman yapmak zorunda kaldım ve kasıklarım çok ağrıyor şuan bilmiyorum yani ne olacak ümidim kalmadı

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum

Yani spermle yumurta döllenmiş kabul ediyor. Rahime kadar inip tutunacagi zaman rahim kalın ve besili olsun tutunmada problem olmasın diye bu hormonu kullandjriyorlar. Hatta düşük tehdidi olanlara da verilir

Ağzın bal yesin ne güzel konuşuyosun sen öyle benim bünyem biraz zayıf galiba

Dikkat et cnm umutsuz olma Allah büyüktür sen ne zaman sonucları alicaksin

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum
Dolabı pek açma bir kaç saat gelmezse de biraz buz koy yanina
Diyecektim ama saatler önce yazmışsın

Arkadaslar bende yarin catlatma ignemi olucam pers sabahta aşılama mi olcm allahin izniyle hersey yolunda gidiyor cok şükür ins devami gelir sizler ne durumdasiniz
Hayırlı olsun canım haber et bizleri de ben de kontrole gittim bugün yarın tekrar çağırdı 12 ve 16 mm iki yumurtam olmus yarında bakıp catlatma iğnesini vurduracaj sanırım cumada aşılama olur dedi büyük ihtimalle

Dikkat et cnm umutsuz olma Allah büyüktür sen ne zaman sonucları alicaksin
Canım bugün kasıklarım da batmadan ziyade adet sancısı gibi sancılar oldu ve 1 2 damla leke geldi acile gittim az önce ultrason normal çıktı ki zaten ultrason da daha görünmez kan verdim sonuç bekliyorum

Kizlar c.ignesini henuz vurunmadim ama akıntı ve kasılma basladi bende psikolojik mi bilmiyorum ama batmalar oluyor normal mi sizce

Canım bugün kasıklarım da batmadan ziyade adet sancısı gibi sancılar oldu ve 1 2 damla leke geldi acile gittim az önce ultrason normal çıktı ki zaten ultrason da daha görünmez kan verdim sonuç bekliyorum

Seninle aşılamamız aynı gün yapıldı bende halsizlik göğüs ağrısı ve iştah dışında bisey yok bende pek üstüne düşmüyorum bariz belli olanlar dışında ama merak ettim şimdi neden leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah güzel haberler ver bize sonuçlarını merakla bekliyorum

Yaaa sizdeki hersey bende de var acaba ilaçlardan mı haa bir de alt karın bölgemde bi ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…