Hayır canim doktor vermedi bana neden bilmiyorum ama kullanmak sartmi korkuyorum da zaten bısey olucak diebenım ıkıncı cnm
progestan kullanıyor musun düşme ıhtımalıne karsı
genelde verılıyorHayır canim doktor vermedi bana neden bilmiyorum ama kullanmak sartmi korkuyorum da zaten bısey olucak die
sıkıntı neydı sızde?yasın kacHayır canim doktor vermedi bana neden bilmiyorum ama kullanmak sartmi korkuyorum da zaten bısey olucak die
Yaşım 26 aslında sıkıntı yoktu ama sanırım yumurtlamam zayıftı 3. Klomen ayimdi aşılamamda ilkti birbucuk senelik evliyim hiç olmıcak sanmıştım senin yas kaç sizde varmı sıkıntı pekisıkıntı neydı sızde?yasın kac
biz de 3 bucuk yıllık evlıyızYaşım 26 aslında sıkıntı yoktu ama sanırım yumurtlamam zayıftı 3. Klomen ayimdi aşılamamda ilkti birbucuk senelik evliyim hiç olmıcak sanmıştım senin yas kaç sizde varmı sıkıntı peki
Anladım aslında bunlar çok büyük sıkıntılar değil Allah ol dedikten sonra nolursa olsun oluyo insaAllah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun Bi belirtin felan varmı peki :)biz de 3 bucuk yıllık evlıyız
hıc korunmadık ama olmadı
eşimde sperm hareket azlıgı var ve morfolojısı düşük
bende de pco varmıs biraz
yenı ögrendım:)
yas 37:)
evet resmen Allah ın işi yaniAnladım aslında bunlar çok büyük sıkıntılar değil Allah ol dedikten sonra nolursa olsun oluyo insaAllah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun Bi belirtin felan varmı peki :)
Bende hiç yoktu sadece dudaklarım çok kurumuştu halada öyle eğer Bi belirtiyse tabi hep okuyodum burda bendede öyle olucak sandım ama hiçbi belirti olmadı ne akıntı ne bulantı vs kaşık ağrılarım çok hafifti şiddetli olmadievet resmen Allah ın işi yani
belirtim yok gibi bilmem :)
sende var mıydı?
hafif agrılar bende ılk bır hafta cok olduBende hiç yoktu sadece dudaklarım çok kurumuştu halada öyle eğer Bi belirtiyse tabi hep okuyodum burda bendede öyle olucak sandım ama hiçbi belirti olmadı ne akıntı ne bulantı vs kaşık ağrılarım çok hafifti şiddetli olmadi
Bikaç yerdede okumuştum asilama yaptıranlarda genelde sonuç pozitifse dudak kuruluğundan bahsetmişler bendede gerçekten öyle oldu tesadüfmü bilmiyorum :)hafif agrılar bende ılk bır hafta cok oldu
ama asılamaya bagladım ben
dudaklarım benım de kurumus sımdı fark ettım
Bikaç yerdede okumuştum asilama yaptıranlarda genelde sonuç pozitifse dudak kuruluğundan bahsetmişler bendede gerçekten öyle oldu
insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum senin icinhafif agrılar bende ılk bır hafta cok oldu
ama asılamaya bagladım ben
dudaklarım benım de kurumus sımdı fark ettım
Bende de gecen ucuk cıkmıstı hemen nette baktımBikaç yerdede okumuştum asilama yaptıranlarda genelde sonuç pozitifse dudak kuruluğundan bahsetmişler bendede gerçekten öyle oldu tesadüfmü bilmiyorum :)
Olabilir çünkü dudaklar kabuklu gibi oluyo değişik Bi kuruluk bide derlerya kafaya takmayın ben kafama takmayınca oldu vs belki doğrudur ama ben bu ay kadar hiç kafama takmamıştım ilk aşılamam hep bunu dusunuyodum ama oldu takmamak gibi Bişey yok bence insan hep bunu düşünüyo yeterki Allah versin herşey bahana o olması gereken zaman oluyoBende de gecen ucuk cıkmıstı hemen nette baktım
ucuk da hamılelık belırtısı olabılıyormus:)
çok saol cnaım valla yıldım artıkinsaAllah sende güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum senin icin
Amin insaAllah hep dua et Rabbim isteyen herkeze versinçok saol cnaım valla yıldım artık
inş isteyen herkese nasip olsun annelik
Kanda beta 1.0 çıktı ama doktor zaten kanda çıkması içinde erken dedi yerleşme kanaması olabilir dedi beta hep 0.1 çıkardı 1 çıkması bile şaşırttı açıkçası beni hayırlısı artık ne diyeyim. Kadın doğum hastanesinin aciline gittim bir sürü Suriyeli hamile değişik değişik insanlar hamile kendimi o kadar eksik hissettim ki anlatamam. Asla isyan etmiyorum ama ne bileyim kadınız sonuçta annelik doğamızda var ve biz o duyguyu yaşayamıyoruz ne kadar istesek te. Takdiri ilahi diyorum Allahım herkesi farklı farklı sınıyor bizi de böyle. Allahım bizlere ve isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindimmm hem de ilk aşılama umut oldun bizeBen aşılamanın 12. Günü evde test yaptim canim pozitif çıktı çatlatma iğnesinin üzerinden 14. Gün geçmişti onun etkisi değildir die düşündüm kan testi yaptırdım yanı dün :) 37. 12 gibi bir değer çıktı doktora gösterdim daha adetin geçmeden test yaptığın icin değer düşük daha yeni Dedi tutmus gibi görünüyo Dedi yarın yine kan testi yaptiricam insaAllah değer iki katına çıkar bende rahat nefes alırım :) insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim
Hayırlı olsun sağlıkla kavuş canım benimde ilk aşılamam bizdede herhangi bir sıkıntı yok ve dr pregesteron vermedi bence kullanma kendi dr.una gidiyorsan o verirdiAcaba kendim alıp kullansam olurmu doktora sormadan herkez kullanıyo sanırım :/
Teşekkür ederim çok saol insaAllah en kısa zamanda sizdendir güzel haberler alırız ama adet ağrılarım okadar çokki korkuyorumHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindimmm hem de ilk aşılama umut oldun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?