Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acaba kendim alıp kullansam olurmu doktora sormadan herkez kullanıyo sanırım :/

sıkıntı neydı sızde?yasın kac
Yaşım 26 aslında sıkıntı yoktu ama sanırım yumurtlamam zayıftı 3. Klomen ayimdi aşılamamda ilkti birbucuk senelik evliyim hiç olmıcak sanmıştım senin yas kaç sizde varmı sıkıntı peki

Yaşım 26 aslında sıkıntı yoktu ama sanırım yumurtlamam zayıftı 3. Klomen ayimdi aşılamamda ilkti birbucuk senelik evliyim hiç olmıcak sanmıştım senin yas kaç sizde varmı sıkıntı peki
biz de 3 bucuk yıllık evlıyız
hıc korunmadık ama olmadı
eşimde sperm hareket azlıgı var ve morfolojısı düşük

bende de pco varmıs biraz
yenı ögrendım:)
yas 37:)

biz de 3 bucuk yıllık evlıyız
hıc korunmadık ama olmadı
eşimde sperm hareket azlıgı var ve morfolojısı düşük

bende de pco varmıs biraz
yenı ögrendım:)
yas 37:)
Anladım aslında bunlar çok büyük sıkıntılar değil Allah ol dedikten sonra nolursa olsun oluyo insaAllah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun Bi belirtin felan varmı peki :)

Anladım aslında bunlar çok büyük sıkıntılar değil Allah ol dedikten sonra nolursa olsun oluyo insaAllah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun Bi belirtin felan varmı peki :)
evet resmen Allah ın işi yani
belirtim yok gibi bilmem :)
sende var mıydı?

evet resmen Allah ın işi yani
belirtim yok gibi bilmem :)
sende var mıydı?
Bende hiç yoktu sadece dudaklarım çok kurumuştu halada öyle eğer Bi belirtiyse tabi hep okuyodum burda bendede öyle olucak sandım ama hiçbi belirti olmadı ne akıntı ne bulantı vs kaşık ağrılarım çok hafifti şiddetli olmadi

hafif agrılar bende ılk bır hafta cok oldu
ama asılamaya bagladım ben
dudaklarım benım de kurumus sımdı fark ettım

hafif agrılar bende ılk bır hafta cok oldu
ama asılamaya bagladım ben
dudaklarım benım de kurumus sımdı fark ettım
Bikaç yerdede okumuştum asilama yaptıranlarda genelde sonuç pozitifse dudak kuruluğundan bahsetmişler bendede gerçekten öyle oldu tesadüfmü bilmiyorum :)

Bikaç yerdede okumuştum asilama yaptıranlarda genelde sonuç pozitifse dudak kuruluğundan bahsetmişler bendede gerçekten öyle oldu tesadüfmü bilmiyorum :)
Bende de gecen ucuk cıkmıstı hemen nette baktım
ucuk da hamılelık belırtısı olabılıyormus:)

Bende de gecen ucuk cıkmıstı hemen nette baktım
ucuk da hamılelık belırtısı olabılıyormus:)
Olabilir çünkü dudaklar kabuklu gibi oluyo değişik Bi kuruluk bide derlerya kafaya takmayın ben kafama takmayınca oldu vs belki doğrudur ama ben bu ay kadar hiç kafama takmamıştım ilk aşılamam hep bunu dusunuyodum ama oldu takmamak gibi Bişey yok bence insan hep bunu düşünüyo yeterki Allah versin herşey bahana o olması gereken zaman oluyo

Aynı şeyleri bende düşünüyorum bazen ama nasip vardır bunda da bir hayır diyorum hakkımızda hayırlısı inşallah sende 18 inde mi kesin sonuç alcaksın

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindimmm hem de ilk aşılama umut oldun bize

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindimmm hem de ilk aşılama umut oldun bize
Teşekkür ederim çok saol insaAllah en kısa zamanda sizdendir güzel haberler alırız ama adet ağrılarım okadar çokki korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…